Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hala ja to Cię podhuszczać nie chcę ale doczytałam się na stronie "Azorka" Obornickiego, ze tam jest suka Luna "Bardzo ładnie biega obok roweru na smyczy." i że ona sie jeszcze u Ciebie nie znalazła? Może jednak? Dwie suczki znów i gratis w postaci C.? Chyba od tego siedzenia w domu to mi głupie pomysły przychodzą do głowy.

Posted

A czy ja wam nie mówiłam ,że studenktą pilną jestem i na zajęciach siedziałam? Własnie wróciłam. Noga mi dziś znowu spuchła. :( TZ mówi, że Cortez był spokojny. Nie chciał go ustawiać ale też wylewny nie był. Yorija, że Luna jest w schronie to ja wiem. Jednak z tego co wiem, to ona zupełnie sie nie nadaje do bloku. Chyba nie chcesz mnie wykończyć huskiem co bedzie wył i szalał, demolował.

Posted

Nie wierzę, ze jakiś huszczak jest w stanie Cię wykończyć. Tylko ciekawa byłam z jakiego powodu ona u Ciebie nie wylądowała. Ja chyba o Tobie sobie takie zdanie wyrobiłam, że Ty każdego jesteś w stanie zabrać a tu miła niespodzianka - zdrowy rozsądek.

Posted

Czy ona jest z tego samego miejsca co Twoje suczydła? Psów tej rasy jest tak dużo, czy to przypadek, że w jednym schronie się trzy takie znalazły?
A Luna jest w ciąży z samcem husky czy jakoś postanowiłą krew odświeżyć? No i może mnie ktoś drastycznie uświadomić - czy sukę w ciązy można wysterylizować zawsze? Czy tylko do pewnego etapu rozwoju szczeniaków?

Posted

a nam ludzie oddali Gigę - probowala parę razy przeskakiwać przez siatkę i panie się poddaly - pewnie myślały,ze jak wypuszczą sukę do ogrodka - mlodą i niewyżytą - to sama będzie się bawić...

Posted

z którą sunią? Dlaczego umilkłam? Bo o moich suczkach nie ma wieści... Ten facet nic do mnie nie pisze. Jest mismutno, a nie chcę z siebie wariatki robić na forum, ze wciaż myślę o dwóch sukach. Przecież to tylko psy..........

Posted

U Soni na wątku też spokój i cisza. Jutro ponoć ma sterylkę. Potem ma byc przez tydzień ujakiejś osoby. A później ma przyjechać do mnie. Tylko, że transportu nie mam.

Posted

Dzwoniła przed chwilą Agnieszka w sprawie Corteza. Znaczy się, czy możemy go zatrzymać. Powiedziałam, że tak. Jednak musi kupić mu porządną obrożę i zabezpieczyć go w jedzenie. Aga jutro po niego przyjedzie. Chce się z nim pożegnać przez ten ostatni tydzień.

Posted

No właśnie Hala :mad:
Ja mam prawie 4 dychy, jestem spróchniała, ledwo na nogach się trzymam, mam problemy z pamięcią, więc... zlituj się kobieto :placz: