Yorija Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hala ja to Cię podhuszczać nie chcę ale doczytałam się na stronie "Azorka" Obornickiego, ze tam jest suka Luna "Bardzo ładnie biega obok roweru na smyczy." i że ona sie jeszcze u Ciebie nie znalazła? Może jednak? Dwie suczki znów i gratis w postaci C.? Chyba od tego siedzenia w domu to mi głupie pomysły przychodzą do głowy. Quote
halbina Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hala... stopniuje napięcie... jak w końcu się odezwie, to możemy się spodziewać dramatycznej opowieści... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Chyba Jej Cortez nie zeżarł :cool3: Quote
Hala Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 A czy ja wam nie mówiłam ,że studenktą pilną jestem i na zajęciach siedziałam? Własnie wróciłam. Noga mi dziś znowu spuchła. :( TZ mówi, że Cortez był spokojny. Nie chciał go ustawiać ale też wylewny nie był. Yorija, że Luna jest w schronie to ja wiem. Jednak z tego co wiem, to ona zupełnie sie nie nadaje do bloku. Chyba nie chcesz mnie wykończyć huskiem co bedzie wył i szalał, demolował. Quote
Yorija Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Nie wierzę, ze jakiś huszczak jest w stanie Cię wykończyć. Tylko ciekawa byłam z jakiego powodu ona u Ciebie nie wylądowała. Ja chyba o Tobie sobie takie zdanie wyrobiłam, że Ty każdego jesteś w stanie zabrać a tu miła niespodzianka - zdrowy rozsądek. Quote
Hala Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 heheh, nie do końca zdrowy. Ale ja śadzę, że Luna znajdzie dom. Teraz jest w ciąży i nie można jej zabrać. A potem czeka ją sterylka. Quote
Yorija Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czy ona jest z tego samego miejsca co Twoje suczydła? Psów tej rasy jest tak dużo, czy to przypadek, że w jednym schronie się trzy takie znalazły? A Luna jest w ciąży z samcem husky czy jakoś postanowiłą krew odświeżyć? No i może mnie ktoś drastycznie uświadomić - czy sukę w ciązy można wysterylizować zawsze? Czy tylko do pewnego etapu rozwoju szczeniaków? Quote
andzia69 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 a nam ludzie oddali Gigę - probowala parę razy przeskakiwać przez siatkę i panie się poddaly - pewnie myślały,ze jak wypuszczą sukę do ogrodka - mlodą i niewyżytą - to sama będzie się bawić... Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Co się dzieje ? Hala nagle umilkła :cool1: Quote
anula1959 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No wlasnie , Halu co tam z sunia? Quote
Hala Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 z którą sunią? Dlaczego umilkłam? Bo o moich suczkach nie ma wieści... Ten facet nic do mnie nie pisze. Jest mismutno, a nie chcę z siebie wariatki robić na forum, ze wciaż myślę o dwóch sukach. Przecież to tylko psy.......... Quote
Hala Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 U Soni na wątku też spokój i cisza. Jutro ponoć ma sterylkę. Potem ma byc przez tydzień ujakiejś osoby. A później ma przyjechać do mnie. Tylko, że transportu nie mam. Quote
Hala Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Dzwoniła przed chwilą Agnieszka w sprawie Corteza. Znaczy się, czy możemy go zatrzymać. Powiedziałam, że tak. Jednak musi kupić mu porządną obrożę i zabezpieczyć go w jedzenie. Aga jutro po niego przyjedzie. Chce się z nim pożegnać przez ten ostatni tydzień. Quote
BIANKA1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Hala']zadzwoniłam do pana Marka.........[/quote] Skończysz do jutra ? Bo jestem ciekawa co powiedział .:cool1: Quote
Yorija Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????????????????? Quote
Neigh Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hala, weź pod uwagę, że nie wszyscy tutaj są młodzi i mają sprawne systemy nerwowe......... CO JEST? Albo jak jest......... Quote
Yona Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No właśnie Hala :mad: Ja mam prawie 4 dychy, jestem spróchniała, ledwo na nogach się trzymam, mam problemy z pamięcią, więc... zlituj się kobieto :placz: Quote
masienka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :mdleje:to napisznapisznapisznapisznapisz:eviltong: Quote
MonikaP Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='masienka']:mdleje:to napisznapisznapisznapisznapisz:eviltong:[/quote] Ależ skąd! :p Quote
Recommended Posts