Hala Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Nie wiem czy ktoś wie, ale u mnie od dziś jest Cortez. Będzie z nami do 12 listopada Quote
BIANKA1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 To wspaniale , że jest Cortez . Kiedy zaczynasz szkolenie Corteza w biegu przy rowerze ? Quote
Hala Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Aleś Ty złośliwa...oj oj...brzydka Bianka. Quote
Hala Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Bianka, a o z Twoimi bazarkami? Skończyły się wszystkie? Quote
Yorija Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Od razu złośliwa. Tylko się interesuje kiedy to znów będziesz miała przerwę "rehabilitacyjną". A swoją drogą ja jeżdżę od dwóch dni na rowerze do pracy i nic. Tylko zapominam sobie psa przywiazać do ręki :diabloti:. A mogłabym mieć trochę dłuższy urlop. Quote
BIANKA1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Hala']Bianka, a o z Twoimi bazarkami? Skończyły się wszystkie?[/quote] Jeden się skończył , a na drugi i tak nikt nie zagląda :cool1: Coś tam będę musiała wystawić . bo ten kociak jest niezwykle wymagający :cool3: Wszystko musi mieć ekstra , i weta na stałe i mleko specjalne i warunki luksusowe . Trafił mi sie kurdupel , nie ma co . Ale byle tylko przeżył . Bo u niego , to dobrze , a za parę godzin padaka :shake: Quote
BIANKA1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Yorija']Od razu złośliwa. Tylko się interesuje kiedy to znów będziesz miała przerwę "rehabilitacyjną". A swoją drogą ja jeżdżę od dwóch dni na rowerze do pracy i nic. Tylko zapominam sobie psa przywiazać do ręki :diabloti:. A mogłabym mieć trochę dłuższy urlop.[/quote] Ja w zeszłym roku miałam 3 miesiące , jak mi Roki paluszki uszkodził :evil_lol: Już mnie do sanatorium chcieli wysłać :cool3: Quote
Hala Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Bianka, to sanatorium to by Ci akurat dobrze zrobiło... wiesz, musisz dać o siebie. Quote
BIANKA1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Hala']Bianka, to sanatorium to by Ci akurat dobrze zrobiło... wiesz, musisz dać o siebie.[/quote] Ja bym chętnie pojechała , ale nie wiem czy gdzieś mnie wezmą z 10 -cioma ogonkami :roll: Quote
Hala Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Cortez chyba był karmiony o określonych godzinach. Bo jak tą godzinę przeoczę, to mi przynosi w zębach miskę. Quote
Yorija Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 I założę się że nie chce jeść sam. Czyli Hala musi swoje obiadki dostosować do godzin karmienia Corteza. Ciekawe o której jadł śniadanie? O 4? Quote
BIANKA1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ciotki , widziałyście zdjecie mojego ostatniego tymczasa ?:loveu: Quote
anula1959 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Nie!!!!! Te ostatnie są duuuuużo fajniejsze! Quote
Hala Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Ty..Bianka? A co on taki mały? Skurczył się czy jak? Mówiłam wam dziewczyny, że ona tych kotów nie karmi... Quote
anula1959 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Hala']Ty..Bianka? A co on taki mały? Skurczył się czy jak? Mówiłam wam dziewczyny, że ona tych kotów nie karmi...[/quote] Nie pleć:eviltong: A co do Corteza , to powiedz jak się z nim dogadujesz ? Fajny psiak? Quote
BIANKA1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Hala , czy Ty nie wchodzisz na wątek kaciąt ? To ta sierota , co nie rośnie :evil_lol: Quote
Hala Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 No do kociat wchodzę dosyć rzadko... A co do Corteza to fajny psiak. Tylko dzieci nie lubi. Lubi sie piłeczką bawić. W sobotę biorę go do schroniska. Mamy przecież Puszka zaprezentować Quote
Yorija Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='BIANKA1']Właśnie , toto :loveu: On ma na imie Toto? Quote
anula1959 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Eeeeeee, no bardzo ładne imię wyszło:crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hala została matką chrzestną Wypłosza Toto :loveu: Quote
BIANKA1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Hala']Ja??? A dlaczego ja?[/quote] Bo niechcący wymyśliłaś imię :evil_lol: Quote
Hala Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 nie ja tylko Yorija moja droga bIanko... Quote
Recommended Posts