asiuniab Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) pomyłeczka Edited May 18, 2014 by asiuniab Quote
asiuniab Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) [quote name='Doda_']tak, ma liderka i nie przyjmuje więcej psów, tylko suczki.. wiem, bo pytałam chyba 100 razy :oops:[/QUOTE] aj to przepraszam, nie wiedziałam;) Edited May 19, 2014 by asiuniab Quote
Beat2010 Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 (edited) Dziewczyny, dla dobra wszystkich-nie wpisujmy na wątkach negatywnych opinii, Tu wymieniajmy tylko uwagi Dobra wiadomość: U Diesla zdrowotnie bez zmian, ani lepiej ani gorzej, dziś ma wrócić do swojego boksu. Dorcia2-dzięki, już wpisuję stałą Edited May 19, 2014 by Beat2010 Quote
anica Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) ... to dobre wieści :) .. jeśli chodzi o mnie to staram się hołdować zasadzie że dogomania jest od pomagania naszym braciom mniejszym!!!.... tylko czy wszystkim tutaj o to chodzi?.... bo po co się tutaj spotykamy? .... może trzeba się zastanowić, niektórym!:helo: Edited May 19, 2014 by anica Quote
Beat2010 Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='anica']... to dobre wieści :) .. jeśli chodzi o mnie to staram się hołdować zasadzie że dogomania jest od pomagania naszym braciom mniejszym!!!... :helo:[/QUOTE] anica, nie zaglądaj do koszyczka :) Quote
anica Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Beatko, wiesz jak Ciebie kofffam... ale usłuchać nie mogę( babska ciekawość) lecęęęęę :scared: Quote
Beat2010 Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='anica']Beatko, wiesz jak Ciebie kofffam... ale usłuchać nie mogę( babska ciekawość) lecęęęęę :scared:[/QUOTE] jeszcze nieeeeee Quote
ariete2503 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='Beat2010']Dobra wiadomość: U Diesla zdrowotnie bez zmian, ani lepiej ani gorzej, dziś ma wrócić do swojego boksu.[/QUOTE] Uff, odetchnęłam... Quote
Beat2010 Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 (edited) dobre wiadomości_Diesel w swoim boksie, każdego dnia ma spacer z opiekunem :), nie ma przerzutów do płuc:multi:, był widziany na spacerze , jak to określiła koleżanka "z zielonym smarkiem" u nosa zła wiadomość-brakuje pieniędzy na hotelik i karmę, ok. 200zl, nie mówiąc o vecie :( zła wiadomość-nie chce jeśc suchego, lubi puszki i batony mięsne :evil_lol: Edited May 21, 2014 by Beat2010 Quote
anica Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ... mnie te przerzuty... a raczej ich brak! bardzo ucieszył:multi: ... toto już wysyłam;) .... ja chyba nie znam psa, który lubi ....suchą:cool3: Quote
agat21 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 [quote name='anica']... mnie te przerzuty... a raczej ich brak! bardzo ucieszył:multi: ... toto już wysyłam;) .... ja chyba nie znam psa, który lubi ....suchą:cool3:[/QUOTE] Ja mam takiego w domu - a kocią suchą wręcz uwielbia, wyjada kotom przy każdej możliwej okazji :D Quote
Beat2010 Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 jest pierwsza wpłata dla Diesla od agat21 :), wpisuję do postu rozliczeniowego Ponieważ jest koniec miesiąca,prosze o wpisywanie czy deklaracja za maj :lol: czy za czerwiec:multi: Quote
anica Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 [quote name='agat21']Ja mam takiego w domu - a kocią suchą wręcz uwielbia, wyjada kotom przy każdej możliwej okazji :D[/QUOTE]... lubi wszystkie czy ma swoją, ulubioną? ... i tak ... dobry pies;) Quote
dorcia2 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Przekazuję wstępne informacje od Beatki, nasz kochany Dieselek już w hoteliku:loveu: niestety Dieselek ma złośliwy nowotwór w nosku:-( ale na szczęście bez przerzutów , co do zielonej wydzieliny z noska to musi mieć zrobiony antybiogram aby wiadomo było jakie antybiotyki zastosować w leczeniu:-( ponadto trzeba mu zrobić badanie krwi :shake:a właściwie to potrzebny mu generalny przegląd, wizyta u lekarza ma być w poniedziałek, wtedy będzie wiadomo jakie badania trzeba będzie mu zrobić. Jest szansa, iż Dieselek nie jest całkowicie niewidomy ale ma prześwit w jednym oczku:loveu:. Teraz najważniejsze jest to aby go ustabilizować i wiadomo kłaniają się potrzeby finansowe:placz:. [QUOTE]zła wiadomość-nie chce jeśc suchego, lubi puszki [/QUOTE] Beatka donosi , iż Dieselkowi zasmakowała mieszanka suchej i mokrej karmy:multi: Quote
asiuniab Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 jaka wiadomość, hura, oby mógł sobie nieco pożyć w hoteliku, kochany Diselek Quote
anica Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Dokładnie ja tak mieszam Jaśce :) albo sucha z puszką Rocco lub Animody dla seniora lub gotowany kurczak ,warzywa z ryzem lub makaronem i dosypuję suchego ;) a jaką suchą karmę dostaje diesel? Quote
dorcia2 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 wpłaciłam stałą dla Dieselka za czerwiec + małą górkę:lol: (z tego 10zł jest od Cioci wiosenki) ciekawe jak tam misiaczek się czuje w nowym miejscu:loveu: Quote
Beat2010 Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 (edited) Dzwonilam przedwczoraj, zwiedzal ogród za pomocą noska :), straszny wąchacz, bo tylko tak może rozpoznać swiat, polubil się z piękną suczką, wszystkie psy poznały go przez kraty ( od strony ogonka :lol:)-było OK, to jeszcze było przy mnie. dziś ma jecha do vetki, on albo tylko jego papiery, bo jeżeli miał podany antybiotyk dopiero co, to nia ma badać krwi i robić wymazu z noska, bo badania wyjdą oszukane. Dziękuje za kolejne wplaty Ariete2504 Dorci2, wiosence :). Na początek kupiłam mu 4 batony mięsne ( takie psia kaszanki, w sumie 4 kg, on to bardzo lubi), 10 puszek mokrego ( w biegu kupiłam Winstony,smakowało wymieszane z suchą karmą :multi:), suche pożyczone miał od innych psów, w czwartek będzie dostawa do hoteliku, to zwróce dług w naturze :evil_lol:, 20kg suchego kosztuje w hurtowni 50zł, zakupy zbiorcze robi koleżanka. Najsmutniejsze jest dla mnie, że Diesel myślał, że jedzie do mnie, cały czas w samochodzie podrzucał mi rękę łbem , tak do głaskania ( ja priowadziłam :evil_lol:) i machał ogonem jak oszalały. Jak go zostawilam w nowym miejscu był zdezorientowany i smutny. On ma duży wybieg, z trawką i drzewkami, do tego spacery po ogrodzie i na zewnątrz terenu. rachunki za zakupy [IMG]http://images65.fotosik.pl/1020/a738711c6f4c4a56gen.jpg[/IMG][IMG]http://images65.fotosik.pl/1020/7fd6df49394966dfgen.jpg[/IMG] Edited June 4, 2014 by Beat2010 Quote
anica Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Jestem bardzo wzruszona... Beat :calus: .... tak, wygląda że Dieselek wybrał sobie Ciebie na panią:bluepaw: Quote
Recommended Posts