Sarunia-Niunia Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Tofisiu(*), w Dniu Psich Zaduszek Najukochańszy Przyjacielu z zapewnieniem o pamięci i miejscu w sercu... Kochany, biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem, a kiedy nadejdzie nasz czas przywitaj u Bram Szczęśliwej Krainy... Quote
Nutusia Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Kaś, dzięki za wpis - dzięki temu odnalazłam wątek Conchiego... Quote
Sarunia-Niunia Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 I ja zostawiam Tofisiowi światełko pamięci.... Quote
Kejciu Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 tak mnie kusi aby wziąć jakiegoś Concziego 2 - ale teraz nie ma mnie po tyle godzin :( ale z drugiej strony ..... Quote
Nutusia Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Druga strona niezwykle kusząca... Ale jest jeszcze Pepsik ;) Quote
Kejciu Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 7 godzin temu, Nutusia napisał: Druga strona niezwykle kusząca... Ale jest jeszcze Pepsik ;) ale mi u mnie brakuje psa... no i Cici jest... chorutek mój Quote
Ziutka Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 U Tofisia zakwitły piękne wiosenne fiołki... 1 Quote
Ziutka Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 7 godzin temu, anica napisał: Toffisiu[*]....pięknie tam u Ciebie!.... Pięknie i słonecznie....pachnie fiołkami i sosnami :) Quote
Kejciu Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Kolejna rocznica za nami :( to już 2 lata.... Wczoraj z Tofikiem spotkał się nasz lecznicowy Wszołek - odszedł za TM - nie wiem czy pamiętacie chodziłam z Tofikiem do kotków do lecznicy i tam sobie razem obcowali... Był w lecznicy 2,5 roku - na pewno już się spotkali.... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Tofińku[*]... mam nadzieję, że tam, gdzie teraz jesteś jest Ci dobrze i zerkasz na nas zza chmurki opiekując się swoją Rodzinką... A my tutaj, na ziemskim padole też pamiętamy i mamy Cię w sercach... Quote
Kejciu Posted September 11, 2017 Author Posted September 11, 2017 I kolejna rocznica za nami...Matko to już 3 lata.....a pamiętam jakby to było wczoraj... Quote
Recommended Posts