ania0112 Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 ahhh te eleganckie brody;) ] " class="ipsImage" alt=""> Quote
Saththa Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 http://i160.photobucket.com/albums/t193/ania0112/WP_000403_zps4ef2f794.jpg strach się bac :) Quote
Margi Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 http://i160.photobucket.com/albums/t193/ania0112/WP_000399_zps4c4ad0f0.jpg słodziak z niej ogromny :loveu: Quote
Pink Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Hippo ma zawsze calkiem elegancka brode ale wiesz jak kapie, normalnie jakby hektolitry wody w niej zawsze po piciu jeszcze mial :evil_lol: nie moge wyjsc z podziwu nigdy - dobrze ze maly wcale nie kapie, to sie wyrownuje :lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 byłam tu wczoraj... rozczuliłam się i wyszłam :mdleje: ona jest NAJ :loveu: Quote
WATACHA Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 urokliwa jest bardzo http://i160.photobucket.com/albums/t193/ania0112/WP_000407_zps40f0c806.jpg Quote
JankaBezZiemii Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 faktycznie rozczul;ająca taka maniunia :loveu: Quote
ania0112 Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 No brokat ma taką słitaśną brodę bo właśnie skończył pić :) On też jak skończy pić to cała kuchnia do wytarcia a ostatnio również skrzata bo ona mu sięga idealnie pod głowę i on często kapie na nią :lol: Inka uf uf praktycznie wcale nie kapiąca.... Nie wiem czy mówiłam ale skrzat po nocy nie wiele widzi... idzie idzie , wącha coś i nagle jż nie wie w którą stronę szłyśmy i czeka az ją zawołam by wybrać dobrą stronę a wczoraj mi w nocy za facetem poleciała, dopiero jak zawołałam to truchtem przybiegła do mnie:loveu: Ale zeby się bać, ze zostanie sama to niezbyt bo między autami pomyka do klatki bez żenady a potem mnie poszukuje gdzie to jestem... Quote
JankaBezZiemii Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 z kapaniem to u mnie jest tak - młotek mało kapie tak normalnie ale przeważnie nosi w gębie jakieś pluszaki i ponieważ młotkiem jest to nie odłoży jak się chce napić tylko z nimi pcha mordkę do michy i potem oczywiście wyławia przyjaciela i radośnie z nim lata po chałupie :diabloti: Quote
ania0112 Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):z kapaniem to u mnie jest tak - młotek mało kapie tak normalnie ale przeważnie nosi w gębie jakieś pluszaki i ponieważ młotkiem jest to nie odłoży jak się chce napić tylko z nimi pcha mordkę do michy i potem oczywiście wyławia przyjaciela i radośnie z nim lata po chałupie :diabloti: ooooo jak słodko :evil_lol: Brokat raz wziął pluszaka w pysk z radości, ze wróciłam do domu i chciał z nim ubrać szelki... i tu był problem bo pluszak z łebkiem Brokata nie mieścił się w otworze... a co mu próbowałam go zabrać to biegł na kanape, lezał 5 sekund i znowu przymiarka... tak chyba z 4 razy:eviltong: Ale nie miałam serca mu stanowczo zabrac pluszaka bo on tylko chwilami bierze je w pysk jak jest max radosny - przeważnie jak ktoś wraca do domu. Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Tazzman z brody to jak z kranu, a jeszcze jak pije to się rozgląda rozchlapując na prawo i lewo. Zalewa pół kuchni i schody... Idefix nic a nic :) A jak ma mokra brodę to wyciera w wykłądzinę ewentualnie w kanape :) Quote
malawaszka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 u mnie Zgredek i Bryza robią potopy :shake: Bryzie muszę dywan wymieniać regularnie bo zaczyna śmierdolić od wilgoci... mimo tego, że pod miskami jest nieprzemakalna mata, ale ona leje z dzioba jeszcze jakiśczas po tym jak się napije i odejdzie od miski :splat: a Zgredul robi ślady kropelkowe po których mozna go znaleźć :D a ostatnio znowu mnie martwi bo dwa razy się zsiusiał pod siebie jak spał :placz: Quote
AnkaG Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Słodki kurcok :) Musicie nabyć pieski typu rude zuo i nie będzie chlapania :) Quote
Pysia Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Tak czytam Wasze biadolenia nad rozlewaniem wody i ..padam ze śmiechu ;) Pożyczyć Wam Zmorki? Quote
Saththa Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 A nie nie nie ja nie biadole!! Ja BOgu dziekuję ze nie mam doga który się slini!!! Na szkoleniu mamy takiego... matko boska jaks ie otzrepie to szytsko jest wokół białe łacznie z nima ogólnie jest czarny, jakby go snieg dopadł! Masakra :lol: I te gluty z żyrandola tez znajomi opowiadali :lol: niech ten Tazz mój sobie rozlewa te wode a i na szkoleniu troszkę sie slini, nic a nic mi to nie przeszkadza :) Quote
malawaszka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 no mnie to się wydaje, że Zmorka nie robi większego potopu niż Bryza :lol: właśnie zaplanowałam na jutro wymianę dywanu na czysty bo zaczęło capić :shock: Quote
ania0112 Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Na spacerze byliśmy , Inka się nudziła to znalazła sobie patyczek... " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> ale mina.... " class="ipsImage" alt=""> Quote
ania0112 Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Farbowałam sobie włosy wczoraj i wyrzuciłam z łazienki chodniczek żeby niechcący go nie pobrudzić.. " class="ipsImage" alt=""> Wylegiwanie się :) " class="ipsImage" alt=""> Helołek! Czy u was też jest dzisiaj tak duszno? " class="ipsImage" alt=""> Quote
malawaszka Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 jezu :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
ania0112 Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 malawaszka napisał(a):jezu :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: hahahah wiedziałam, że Ci się zdjęcie spodoba... ty to masz gust :evil_lol: Quote
AnkaG Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 1) Inka biedna do ciężkich prac zagoniona ... 2) Brokatek tylko całować pycholka :) 3) Kurcok .... no jakie miny robi ... :) Quote
ania0112 Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Inka sama się postanowiła męczyć i ćwiczyć kark - idzie lato trzeba dbać o kondycję :evil_lol: No Helołek to helołek - zdecydowanie jedyny w swoim rodzaju :eviltong: Wczoraj w nocy weszła mi na drzwi od windy łebkiem... sąsiad się trochę zdziwił... za to dzisiaj je omijała szerokim łukiem więc nie wiem czy ona taka ślepawa czy nierozważna... Jako, ze były w weekend w stajni to z tymi buziaczkami i brokatem to bym się wstrzymała :p Quote
ania0112 Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 a właśnie... skrzata interesują konie ale sie nie boi :) Quote
Recommended Posts