Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Czy macie pomysł co mu wkładać w te majtasy bo podpaski są zaraz przesikane tak, że się z nich leje.

zwykłe podpaski faktycznie nie zatrzymają siuśków ale może wkładki urologiczne by się nadały , rozejrzę się k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,003_RB_orig

Posted

dużo tych różnych urologicznych produktów na rynku k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,10_cj_orig.

może coś takiego

Wkładki urologiczne Seni Lady dla kobiet

Cechy produktu:

•są doskonałą ochroną w przypadku nietrzymaniu moczu,
•chłonność wkładek urologicznych jest kilkakrotnie wyższa niż chłonność zwykłych podpasek dzięki zastosowaniu superabsorbentu,który wiąże zapach i ciecz,
•wszystkie Seni Lady są wyrobami oddychającymi, mają anatomiczny kształt i szeroki pasek klejowy zapewniający łatwe i pewne mocowanie,

5xlohz.jpg

lub mężczyzn Seni Man Super:

Kształtem przypominają łódkę (podłużną, prostokątną kieszeń). 

Wyposażone są w szeroki pasek kleju zapewniający dokładne i pewne mocowanie do bielizny.

Wszystkie produkty Seni Man są wyrobami oddychającymi.

- duża powierzchnia chłonna,

– wysoka chłonność,
- szeroki pasek klejowy z informacją o sposobie zakładania,
- ochronne boczne osłonki,
- anatomiczny kształt,
- dyskretne, nie szeleszczą,
- bardzo miękkie i delikatne w dotyku ,
- idealne dopasowanie do ciała.

2ppn5ex.jpg

b8a8a3588021_HL_orig.gif

Posted

Karlos jest spory, więc nie dla noworodków. Myślę, że trzeba kupić kilka sztuk w różnych rozmiarach i dopasować. W pampersie trzeba wyciąć dziurę na ogon i przymocować go do szelek za pomocą gumki do majtek ( na gumkę też trzeba wyciąć otworki)

Posted

Karlos jest spory, więc nie dla noworodków. Myślę, że trzeba kupić kilka sztuk w różnych rozmiarach i dopasować. W pampersie trzeba wyciąć dziurę na ogon i przymocować go do szelek za pomocą gumki do majtek ( na gumkę też trzeba wyciąć otworki)

ale tak, żeby włożyć pampersa do Karlosowych majtek, to chyba te najmniejsze będą ok?

Posted

może faktycznie pampersy byłyby dobre k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,38_B4_orig.

Makilko może kupisz na próbę rozmiar, który w/g Ciebie najbardziej by pasował do tych galotków i zobaczymy k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,37_j1_orig.

stała deklaracja poleciała :kiss_2:

Posted

Przelew doszedł. Dziękuję.

W sobotę kupiłam dla Karlosa kolejne podkłady.
Jutro postaram się wstawić fakturę.
Kończą się też tabletki przeciwbólowe, zostały na dwa dni.
Karlos dużo lepiej funkcjonuje biorąc te tabletki.

Posted

Karlos ma w skarbonce tylko 156zł. Ale  tabletki i to co trzeba, to kupić trzeba ( trochę to pokrętnie zabrzmiało ;) ). Muszę zrobić duży bazar, tylko  ostatnio z niczym nie nadążam :( Będziemy coś kombinować. Jeżeli ktoś może zrobić bazarek dla Karloska, to bardzo proszę. 

Sonka ma kamienie od Milagros, miała robić bazarek, już miała wszystkie zdjęcia i padł jej laptop - ale wcześniej czy później zrobi. 

Posted

Niestety tylne łapy Karlosa są coraz słabsze. Dzisiaj  miał duże problemy żeby wstać.

Pojechałam do weta i kupiłam mu tabletki na miesiąc. Niestety bez nich Karlos się nie obejdzie :(

to faktura za tabletki

30iammv.jpg

Posted

A to faktura za podkłady. Niestety podkłady też są konieczne, bo inaczej na rano Karlos ma zasikane całe posłanie i śpi na mokrym, co dodatkowo szkodzi mu na stawy.

Ja za podkłady 90x60 płacę 8zł za 5szt. Może ma ktoś możliwość kupić taniej?

Kiedyś szukałam na allegro i były tańsze, ale trzeba było kupić większą ilość żeby się przesyłka opłacała.

5l2sfc.jpg