Maruda666 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Jeżeli ma mu to pomóc aby nie czuł bólu, to chyba nie ma wyjścia i trzeba dawać. Quote
asiuniab Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Jeżeli ma mu to pomóc aby nie czuł bólu, to chyba nie ma wyjścia i trzeba dawać. dokładnie tak; Quote
dorcia2 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jeżeli ma mu to pomóc aby nie czuł bólu, to chyba nie ma wyjścia i trzeba dawać. koniecznie trzeba podawać leki Karlinkowi na łapki, żeby mniej bolały :calus: Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Lekarz na pewno wie co robi......chociaz ten lek ma sporo skutkow ubocznych. Quote
Maruda666 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Jest kasa na kolejne??? Sonka rozlicza swój bazar - wyszlo jej ciut ponad 200zł, tylko coś nie może skończyć. Quote
Makila Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Karlos ma ostatnio gorsze dni. Mniej wstaje. Prawie cały dzień śpi. Na szczęście apetyt ma i pory karmienie jeszcze nie przespał :) Kupiłam dla Karlosa leki na 20 dni (10 tabletek po 7zł) Niestety dostałam zbiorczą fakturę bo była wtedy z innym psem, a na recepcji była nowa Pani która nie umiała inaczej wystawić faktury, więc chyba nie ma sensu wstawienie tej faktury. Kupiłam też podkłady. On na noc musi mieć podkład bo inaczej całe legowisko jest przesikane i śpi na mokrym. To faktura za podkłady (pozycja 6 i 7 razem 16zł) Quote
Maruda666 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Przelew zrobię jutro - 16zł za podkłady i 70zł za tabletki . Makila, podaj mi jaki rozmiar majtasów zamówić dla Karloska - http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=11927 Mam na koncie 220zł z bazarku Soni :) Quote
Maruda666 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Poszło do Karlosa 87zł za medykamenty :) Quote
halszka Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 zaglądam do Karloska nieustannie życząc zdrówka :kciuki: Quote
dorcia2 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 buziaczki przesyłam dla naszego misiaczka :calus: Quote
Makila Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Przelew zrobię jutro - 16zł za podkłady i 70zł za tabletki . Makila, podaj mi jaki rozmiar majtasów zamówić dla Karloska - http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=11927 Mam na koncie 220zł z bazarku Soni :) Na Karlosa powinien pasować rozmiar 59x15, tylko trzeba jeszcze do tego dokupić jakieś "wkładki" Quote
Maruda666 Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Pouzupełniałam wpłaty :) Mam na koncie 20zł od Anny G-R jako stałą za listopad - cioteczki, przyznajcie się o kogo chodzi? Mam też 25zł nadpłaty od Ariette i nie wiem co z tym zrobić - nie mogę do niej napisać ( ma pełną skrzynkę ) więc zapisuję sobie tutaj dla pamięci. Quote
Makila Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 No to czekamy na majtasy, ciekawa jestem czy Karlos będzie zadowolony :siara: Karlosowi szyja bardzo ładnie się goi, po lekach też lepiej się czuje. Nie piszczy przy wstawaniu i kładzeniu się. Chyba już się zadomowił, wszystko idzie ku dobremu i oby jak najdłużej :) 1 Quote
Beat2010 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 No to czekamy na majtasy, ciekawa jestem czy Karlos będzie zadowolony :siara: Karlosowi szyja bardzo ładnie się goi, po lekach też lepiej się czuje. Nie piszczy przy wstawaniu i kładzeniu się. Chyba już się zadomowił, wszystko idzie ku dobremu i oby jak najdłużej :) to dobre wiadomości, majtasy??? może być fajnie :megagrin: a jak z uchyłkiem? czy nadal trzeba cała kupę wyciskać? sam nie robi? może przy okazji Twój dr się wypowie czy naprawdę niepotrzebna operacja , bo może samo wyciskanie wystarczy, Karlos stary, nie ma co fundować mu kolejnej operacji, ale jestem ciekawa opinii doktora. Quote
Makila Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Majtasy doszły ale są troszkę małe :( Muszę je jakoś powiększyć. Kupę trzeba wyciskać. Jeżeli chodzi o operację, to ja bym była ostrożna. On ostatnio tyle przeszedł. Musi się zregenerować i może później pomyślimy. Dzisiaj Karlosek dostał od Panny Marple paczkę podkładów. Ślicznie dziękujemy. Quote
ariete2503 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Mam też 25zł nadpłaty od Ariette i nie wiem co z tym zrobić - nie mogę do niej napisać ( ma pełną skrzynkę ) więc zapisuję sobie tutaj dla pamięci. Te 25 zł to są pieniążki, które miały być dla Zuzi. Rozdysponujcie je wg Waszego uznania. Quote
asiuniab Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 oj szkoda, że majtasy przymaławe, cóż; cieszę się, że Karlosek się u Ciebie szybko regeneruje Makila; dziękuję:) Quote
Maruda666 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Te 25 zł to są pieniążki, które miały być dla Zuzi. Rozdysponujcie je wg Waszego uznania. Dopiszę Karlosowi, bo on ma biedny ledwo co na miesiąc hoteliku. Dziękujemy :) Quote
Maruda666 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Majtasy doszły ale są troszkę małe :( Muszę je jakoś powiększyć. Kupę trzeba wyciskać. Jeżeli chodzi o operację, to ja bym była ostrożna. On ostatnio tyle przeszedł. Musi się zregenerować i może później pomyślimy. Dzisiaj Karlosek dostał od Panny Marple paczkę podkładów. Ślicznie dziękujemy. Może uda się je jednak ciut ,, nadsztukować " :modla: Tego następnego rozmiaru, o ile pamiętam nie było, a następny to pewnie sporo za duży. Karlos, chyba musisz odrobinę schudnąć w pasie ;) Co do kolejnego zabiegu, to podpisuję się pod tym w 100% - biedak przeszedł już dwa zabiegi, potem ta szyja. Nie wiadomo ile mu życia jeszcze zostało, to niechby przynajmniej trochę pobył szczęśliwy. Panno Marple :Rose: ślicznie dziękujemy. Quote
dorcia2 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 buziaczki dla Karloska przesyłam Co do kolejnego zabiegu, to podpisuję się pod tym w 100% - biedak przeszedł już dwa zabiegi, potem ta szyja. Nie wiadomo ile mu życia jeszcze zostało, to niechby przynajmniej trochę pobył szczęśliwy. też tak myślę bo ostatnio to przechodził same rekonwalescencje pooperacyjne :lookarou: Mam na koncie 20zł od Anny G-R jako stałą za listopad - cioteczki, przyznajcie się o kogo chodzi? Pani Ania to dobra duszyczka z gromadką swoich skrzywdzonych zwierzaczków, która wspomogła Karlinka w zeszłym miesiącu i zaoferowała stałą deklarację , dziękuję w imieniu Karlinka Dzisiaj Karlosek dostał od Panny Marple paczkę podkładów tyle Cioć pomaga Karlinkowi ciekawe jak w majtasach będzie mu się dreptało Quote
Maruda666 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 .......................... też tak myślę bo ostatnio to przechodził same rekonwalescencje pooperacyjne :lookarou: Pani Ania to dobra duszyczka z gromadką swoich skrzywdzonych zwierzaczków, która wspomogła Karlinka w zeszłym miesiącu i zaoferowała stałą deklarację , dziękuję w imieniu Karlinka ............................... To znowu coś przegapiłam ;) Podziękuj Dorciu Pani Ani :) Quote
Makila Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Czy macie pomysł co mu wkładać w te majtasy bo podpaski są zaraz przesikane tak, że się z nich leje. Quote
Recommended Posts