Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Jeżeli ma mu to pomóc aby nie czuł bólu, to chyba nie ma wyjścia i trzeba dawać. 

koniecznie trzeba podawać leki Karlinkowi na łapki, żeby mniej bolały  :calus:

Posted

Karlos ma ostatnio gorsze dni. Mniej wstaje. Prawie cały dzień śpi.

Na szczęście apetyt ma i pory karmienie jeszcze nie przespał :)

Kupiłam dla Karlosa leki na 20 dni (10 tabletek po 7zł)

Niestety dostałam zbiorczą fakturę bo była wtedy z innym psem, a na recepcji była nowa Pani która nie umiała inaczej wystawić faktury, więc chyba nie ma sensu wstawienie tej faktury.

Kupiłam też podkłady. On na noc musi mieć podkład bo inaczej całe legowisko jest przesikane i śpi na mokrym.

To faktura za podkłady (pozycja 6 i 7 razem 16zł)

2n9gc35.jpg

Posted

Pouzupełniałam wpłaty :)

Mam na koncie 20zł od Anny G-R jako stałą za listopad - cioteczki, przyznajcie się o kogo chodzi?

Mam też 25zł nadpłaty od Ariette i nie wiem co z tym zrobić -  nie mogę do niej napisać ( ma pełną skrzynkę ) więc zapisuję sobie tutaj dla pamięci. 

Posted

No to czekamy na majtasy, ciekawa jestem czy Karlos będzie zadowolony  :siara:

Karlosowi szyja bardzo ładnie się goi, po lekach też lepiej się czuje. Nie piszczy przy wstawaniu i kładzeniu się.

Chyba już się zadomowił, wszystko idzie ku dobremu i oby jak najdłużej :)

• Upvote 1
Posted

No to czekamy na majtasy, ciekawa jestem czy Karlos będzie zadowolony  :siara:

Karlosowi szyja bardzo ładnie się goi, po lekach też lepiej się czuje. Nie piszczy przy wstawaniu i kładzeniu się.

Chyba już się zadomowił, wszystko idzie ku dobremu i oby jak najdłużej :)

to dobre wiadomości, majtasy??? może być fajnie :megagrin:

a jak z uchyłkiem? czy nadal trzeba cała kupę wyciskać? sam nie robi? może przy okazji Twój dr się wypowie czy naprawdę niepotrzebna operacja  , bo może samo wyciskanie wystarczy, Karlos stary, nie ma co fundować mu kolejnej operacji, ale jestem ciekawa opinii doktora.

Posted

Majtasy doszły ale są troszkę małe :(
Muszę je jakoś powiększyć.

Kupę trzeba wyciskać. Jeżeli chodzi o operację, to ja bym była ostrożna.
On ostatnio tyle przeszedł. Musi się zregenerować i może później pomyślimy.

Dzisiaj Karlosek dostał od Panny Marple paczkę podkładów. Ślicznie dziękujemy.

Posted

Mam też 25zł nadpłaty od Ariette i nie wiem co z tym zrobić -  nie mogę do niej napisać ( ma pełną skrzynkę ) więc zapisuję sobie tutaj dla pamięci. 

Te 25 zł to są pieniążki, które miały być dla Zuzi. Rozdysponujcie je wg Waszego uznania.
Posted

Te 25 zł to są pieniążki, które miały być dla Zuzi. Rozdysponujcie je wg Waszego uznania.

Dopiszę Karlosowi, bo on ma biedny ledwo co na  miesiąc hoteliku.  Dziękujemy :)

Posted

Majtasy doszły ale są troszkę małe :(
Muszę je jakoś powiększyć.

Kupę trzeba wyciskać. Jeżeli chodzi o operację, to ja bym była ostrożna.
On ostatnio tyle przeszedł. Musi się zregenerować i może później pomyślimy.

Dzisiaj Karlosek dostał od Panny Marple paczkę podkładów. Ślicznie dziękujemy.

Może uda się je jednak ciut ,, nadsztukować "  :modla:  Tego następnego rozmiaru, o ile pamiętam nie było, a następny to pewnie sporo za duży. Karlos, chyba musisz odrobinę schudnąć w pasie ;)

Co do  kolejnego zabiegu, to podpisuję się pod tym w 100% - biedak przeszedł już dwa zabiegi, potem ta szyja. Nie wiadomo ile mu życia jeszcze zostało, to niechby przynajmniej trochę pobył szczęśliwy.

Panno Marple  :Rose:   ślicznie dziękujemy.

Posted

buziaczki dla Karloska przesyłam k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,rasahh_gi_o

Co do  kolejnego zabiegu, to podpisuję się pod tym w 100% - biedak przeszedł już dwa zabiegi, potem ta szyja. Nie wiadomo ile mu życia jeszcze zostało, to niechby przynajmniej trochę pobył szczęśliwy.

też tak myślę bo ostatnio to przechodził same rekonwalescencje pooperacyjne  :lookarou:  

Mam na koncie 20zł od Anny G-R jako stałą za listopad - cioteczki, przyznajcie się o kogo chodzi?

Pani Ania to dobra duszyczka z gromadką swoich skrzywdzonych zwierzaczków, która wspomogła Karlinka w zeszłym miesiącu i zaoferowała stałą deklarację , dziękuję w imieniu Karlinka k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,3554_vC_ori

Dzisiaj Karlosek dostał od Panny Marple paczkę podkładów  

tyle Cioć pomaga Karlinkowi k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,20_WD_orig.

ciekawe jak w majtasach będzie mu się dreptało k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,03_Ju_orig.

Posted

..........................

też tak myślę bo ostatnio to przechodził same rekonwalescencje pooperacyjne   :lookarou:  

Pani Ania to dobra duszyczka z gromadką swoich skrzywdzonych zwierzaczków, która wspomogła Karlinka w zeszłym miesiącu i zaoferowała stałą deklarację , dziękuję w imieniu Karlinka k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,3554_vC_ori

...............................

To znowu coś przegapiłam ;)  Podziękuj Dorciu Pani Ani :)