Olena84 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 U mnie takie podkłady to 9zł z groszami wiec jeszcze gorzej:( Quote
sharka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 tutaj widzę 25 szt. za 35 zł http://allegro.pl/podklady-higieniczne-na-lozko-60x90cm-25szt-hurt-i4827611848.html, byłyby ok? jeśłi tak to mogę chłopakowi je zasponsorować, tylko proszę o adres do wysyłki na pw Quote
Makila Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 tutaj widzę 25 szt. za 35 zł http://allegro.pl/podklady-higieniczne-na-lozko-60x90cm-25szt-hurt-i4827611848.html, byłyby ok? jeśłi tak to mogę chłopakowi je zasponsorować, tylko proszę o adres do wysyłki na pw No to jest taniej niż ja kupuję. Ja też bym zamówiła dla szczeniaków które są u mnie i wtedy zapłacimy przesyłkę po połowie i wyjdzie jeszcze taniej. Jeżeli nie masz nic przeciwko to ja bym zamówiła i rozliczymy się? Quote
AlfaLS Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 A może masz aptekę doz w pobliżu? Ja kupuję internetowo w takiej aptece, można płacić przy odbiorze i jak wybierasz odbiór osobisty w jakiejś ich aptece to dostawa jest bezpłatna. Sieć tych aptek jest dość szeroka to może jakaś jest w pobliżu. A podkładów mają spory wybór... http://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?search=podk%B3ady Quote
sharka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 No to jest taniej niż ja kupuję. Ja też bym zamówiła dla szczeniaków które są u mnie i wtedy zapłacimy przesyłkę po połowie i wyjdzie jeszcze taniej. Jeżeli nie masz nic przeciwko to ja bym zamówiła i rozliczymy się? ok zamów :) i podeślij mi nr konta oraz kwotę :] Quote
dorcia2 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Niestety tylne łapy Karlosa są coraz słabsze. Dzisiaj miał duże problemy żeby wstać. Pojechałam do weta i kupiłam mu tabletki na miesiąc. Niestety bez nich Karlos się nie obejdzie kochana starowinka :calus: , dziękujemy wszystkim Ciociom za pomoc Karlinkowi :laola: Quote
Beat2010 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Znajomy labrador ek, na chore lapiny, na które nie działały żadne leki, miał zalecany propolis w kropelka ch,raz dziennie do jedzenia 15 kropelek; juz po paru dniach było widać; ze łatwiej mu się wstaje, kuracja była 10 dni, potem przerwa tydzień ( właśnie jest przerwa), propolis jest tani, kupiłam dla kota sąsiadów za 13zl buteleczke, niestety kot się wkurzył na propolis:O i uciekł na cały dzień:-D. Może spróbować dla Karlosa; myślę; ze 5 kropelek, tak proporcjonalnie do Labcia. Jak będzie decyzja na tak to prześle kasę na buteleczke specyfiku. Quote
asiuniab Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Znajomy labrador ek, na chore lapiny, na które nie działały żadne leki, miał zalecany propolis w kropelka ch,raz dziennie do jedzenia 15 kropelek; juz po paru dniach było widać; ze łatwiej mu się wstaje, kuracja była 10 dni, potem przerwa tydzień ( właśnie jest przerwa), propolis jest tani, kupiłam dla kota sąsiadów za 13zl buteleczke, niestety kot się wkurzył na propolis:O i uciekł na cały dzień :-D. Może spróbować dla Karlosa; myślę; ze 5 kropelek, tak proporcjonalnie do Labcia. Jak będzie decyzja na tak to prześle kasę na buteleczke specyfiku. to jest myśl, sama spróbuję na moich staruszkach; dziękuję Karloniowi zdróweczka mojej kochanej mordeczce:) Quote
Beat2010 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 to jest myśl, sama spróbuję na moich staruszkach; dziękuję Karloniowi zdróweczka mojej kochanej mordeczce:) Moja Mama też to bierze :) zobaczymy, propolis zalecił lama tybetański :) Quote
Maruda666 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Propolis można spróbować - jak nie pomoże na łapy, to może na coś innego. Byłam kilka dni na wyjeździe , praktycznie bez dostępu do kompa. Jutro poślę pieniądze za faktury i biorę się za fotki na bazarek.. Quote
Maruda666 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Poszło 136zł za podkłady i leki. Karlosku, nie choruj nam. Quote
Makila Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Przelew doszedł. Dziękuję. Zamówiłam podkłady na allegro i dzisiaj dostałam przesyłkę. Tylko dostałam jakieś płyny odtłuszczające :look3: Chyba pomyliły się im paczki. Jutro tam zadzwonię żeby wyjaśnić, bo można dzwonić od 8:00 do 16:00 Quote
Makila Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ok zamów :) i podeślij mi nr konta oraz kwotę :] Za podkłady 24,99 + przesyłka 5zł Na PW wyślę dane do przesyłki. Mam nadzieję, że właściwe zamówienie szybko dojdzie. Quote
mala_czarna Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Zajrzyjcie do kolegów Karloska ze schroniska :( http://www.dogomania.com/forum/topic/144516-ile-im-zosta%C5%82omiesi%C4%85cdwa-p%C3%B3%C5%82-roku-staruszki-prawie-sznaucer-i-onek-razem-w-schronie-razem-w-bdt-brak-kasy-na-leczenie/ Quote
Beat2010 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Zajrzyjcie do kolegów Karloska ze schroniska :( http://www.dogomania.com/forum/topic/144516-ile-im-zosta%C5%82omiesi%C4%85cdwa-p%C3%B3%C5%82-roku-staruszki-prawie-sznaucer-i-onek-razem-w-schronie-razem-w-bdt-brak-kasy-na-leczenie/ chciałam o to samo prosić , Don Diego to nawet przebywał w tej samej sali co kiedyś Karlosek. Jak zawsze potrzebne deklaracje.... Marudko, dostałam od Ciebie pieniądze po Zuzi do wykorzystania przez Aramiska, niestety, nie zdążył .... Może przesle do Ciebie na potrzeby Karlosa i Bartusia? Quote
Maruda666 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 chciałam o to samo prosić , Don Diego to nawet przebywał w tej samej sali co kiedyś Karlosek. Jak zawsze potrzebne deklaracje.... Marudko, dostałam od Ciebie pieniądze po Zuzi do wykorzystania przez Aramiska, niestety, nie zdążył .... Może przesle do Ciebie na potrzeby Karlosa i Bartusia? Beatka, jakbyś dała radę, było by dobrze. Ale Aramis chyba też był na minusie ? Pouzupełniałam wpłaty i Karlos ma na koncie 90zł. Ostatnio miałam trochę wyjazdów i coś nie mogę się zabrać za bazarek, ale co nieco już zaczęłam i taki mały chyba przez weekend ruszę. Quote
Maruda666 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Skleciłam bazarzysko z tego co miałam kiedyś pofocone ( padł mi aparat :madgo: ) - zapraszam :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144491-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-staruszka-karlosa-do-2812/?p=15949925 Quote
Beat2010 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Beatka, jakbyś dała radę, było by dobrze. Ale Aramis chyba też był na minusie ? Pouzupełniałam wpłaty i Karlos ma na koncie 90zł. Ostatnio miałam trochę wyjazdów i coś nie mogę się zabrać za bazarek, ale co nieco już zaczęłam i taki mały chyba przez weekend ruszę. Aramisek , był na nieustającym minusie ,, ale jakoś się udało oddać długów hoteliku, To prześle pieniądze , razem z kasa na propolis. 1 Quote
asiuniab Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 a propos propolisu, to byłam w aptece i pani miała tylko propolis na alkoholu, i nie wzięłam, bo zgupiałam, czy psiury w ogóle tkną taką substancję? Quote
Beat2010 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 a propos propolisu, to byłam w aptece i pani miała tylko propolis na alkoholu, i nie wzięłam, bo zgupiałam, czy psiury w ogóle tkną taką substancję? To ten:-) tzn labrador ek jadł bez sprzeciwu, kot sąsiadów, którego leczę (tez zmiany w stawach) nie był zadowolony; delikatnie to ujmujac. Ponoć w sklepach z niodami można kupić propolis w proszku. Quote
asiuniab Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 a to dziękuję za info, będę próbować; a Karlinkowi niezmiennie zdrówka:) Quote
AlfaLS Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 A ten propolis to 3% czy 7%? I rozcieńczałaś go tak jak piszą w ulotce? Bo ja kupiłąm ten propolis - na początek ten 3% - dla mojej 18-to letniej suni i teraz on sobie stoi a ja dumam jak go użyć :hmmmm: . Quote
Beat2010 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 A ten propolis to 3% czy 7%? I rozcieńczałaś go tak jak piszą w ulotce? Bo ja kupiłąm ten propolis - na początek ten 3% - dla mojej 18-to letniej suni i teraz on sobie stoi a ja dumam jak go użyć :hmmmm: . .tez mam 7%, jutro zadzwonię do koleżanki i spytam się który używała Ma być ten na alkoholu! !!!!! Lama tak kazał , kurcze, może to wódka pomaga? ??, Nadal nie wiemy co tygodniu przerwy, kolezanka musi dopytać się lamy . Najważniejsze - labrador ek nawet podbiega , propolis na wódce działa! !!! Quote
AlfaLS Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 To proszę bardzo dopytaj bo już nie mogę się doczekać żeby go na mojej Tarci wypróbować. Zapytaj jaki ma / w sensie tych procentów/, czy rozcieńcza i ile kropelek daje na ile kilo psa :-). Ale masz ważne zadanie :grins: Quote
Recommended Posts