pumcia02 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 ja chce Hubusia zobaczyc na zywo!!! to juz dzisiaj :) Quote
pumcia02 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 nie zdarzylam sie nawet napatrzyc na Hubulca. została adoptowana dzisiaj :) Quote
Zosia4 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 O jeja :crazyeye: . Jak ? Dokąd ? Dobry domek ? Wiadomo coś ? Quote
Maupa4 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Oooo ... to i ja poproszę o jak najwięcej informacji. nic nie sprawia mi takiej przyjemności jak przenoszenie do "Już w nowym domu" :lol: Quote
Ziutka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 mariolka napisał(a):nie zdarzylam sie nawet napatrzyc na Hubulca. została adoptowana dzisiaj :) Superr :multi: :multi: Mariola napisz co to za domek....i skąd się dowiedzieli o Hubie olbrzymie :loveu: :loveu: Quote
Isiak Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Super! Też mnie ciekawi, czy w znalezieniu domku pomógł wątek na dogo (to zawsze takie budujące) czy po prostu ludzie weszli do psiaków, zobaczyli Hubę i... zakochalli się, no bo jak się w niej nie zakochać? Quote
pumcia02 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 oni przyjechali po w ogole innego psa który miał ogloszenie w gazecie. stwierdzili jednak ze wola duzego psa. mieli sie jeszcze zastanowic i przyjechac pozniej jakkby co,. i przyjechali :) Quote
Ziutka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 mariolka napisał(a):oni przyjechali po w ogole innego psa który miał ogloszenie w gazecie. stwierdzili jednak ze wola duzego psa. mieli sie jeszcze zastanowic i przyjechac pozniej jakkby co,. i przyjechali :) A czy jakieś namiary na nowy domek Hubalca są (wzieliścia e-maila??):cool3: :cool3: No wiecie....z przyjemnością bym popatrzyła na zdjęcia Huby jak dorasta i poczytała jak się jej wiedzie :loveu: :loveu: Quote
pumcia02 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 z pewnoscia bedziemy dzwonic tam, właśnie maila zapomniałam wziac (staram sie zawsze pamietac o tym przy spisywaniu umów :D). przy okazji Ich poprosze o maila. tez jestem ciekawa co z niej wyrosnie :D Quote
Kostek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 nie bojcie zaby,klucha zamieszkala 2 ulice dalej ode mnie wiec powiedzmy ze wszystko zostaje w rodzinie;) Quote
Kostek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 nie chce tu oczywiscie zle wrozyc ale jak klucha urosnie mysle ze raczej u nich nie zostanie i wyjedzie do rodzicow...rozmawialam z tymi ludzmi dobre 1,5 godziny namawialam na innego psa mniejszego bo duzego oni wlasnie nie chcieli pokazywalam 2 inne szczeniaki ale ze klucha to taka ciapa padlo na nia...mam tylko nadzieje ze moje przeczucia sie nie sprawdza Quote
Joanna Maria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 O Boże , nawet nie macie pojęcia, jak się cieszę, że Huba ma dom!!! :multi::multi::multi: O mało co, a to ja mogłabym być jej właścicielką. 6 lipca adoptowaliśmy pięknego ON-ka Kajana, którego pewnie znacie z dogo. Ale niewiele brakowało, aby Kajan był jednak całkiem gdzie indziej. Okazało sie, że znalazł inny domek, a ponieważ my bardzo chcieliśmy psa (mieszkamy pod Warszawą w domku z ogrodem i strasznie nam takiego czworonożnego kumpla brakowało), zaczęliśmy szukać innego, chociaż było nam smutno, bo jakoś tak czuliśmy, że Kajan powinien być nasz. No i wypatrzyliśmy Hubę na stronce schroniska. Mój mąż się zachwycił, a ponieważ i tak miał następnego dnia jechać samochodem w tamtą stronę, to postanowił wpaść do azylku i gdyby Huba jeszcze była, to od razu ją zabrać. Następnego dnia on wsiadł w samochód i pojechał, a ja usiadłam do kompa i znalazłam maila z informacją, że Kajan jednak nie ma nowego domu (bo się nowa pani jego boi, bo on "białkami błyska":lol::cool3:;)). No więc rzuciłam sie do telefonu, najpierw do GoniP, która zgłaszała adopcje, że tak, że koniecznie i w ogóle, a potem do męża, żeby nie jechał, bo za cztery dni przyjeżdża do nas Kajan!! No i Kajan przyjechał, jest cudny, mądry, kochany i uwielbiamy go wszyscy, ale... ja miałam taki cichutki wyrzut sumienia, bo gdyby mój mąż pojechał, to Huba miałaby już domek, a to przecież taka słodka klucha.:lol::lol::lol: Życzę zatem psince wszystkiego najlepszego, niech się zdrowo chowa i oby nowe pańciostwo było jak najlepsze i jak najmocniej ją kochało, tak jak my Kajana:loveu::loveu::loveu::loveu:. Quote
pumcia02 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 zobaczymy na jaką wyrosnie... z tego co wiem własnie byli uparci na duzego psa Quote
Ziutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No i jak tam Hubalcowi :loveu: się wiedzie w nowym domku:roll: Quote
Ziutka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Mariola..........kiedy będą jakieś zdjęcia Hubalca :loveu: :loveu: Nie mogę się doczekać....pewnie już sporo urosła :cool3: :cool3: Quote
siekowa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Nie wie czy Mariola ma kontakt przez internet do właścicieli Huby.Teraz nawet nie mamy czasu na to.Zobacz tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76019 Quote
Ziutka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 asik89 napisał(a):Nie wie czy Mariola ma kontakt przez internet do właścicieli Huby.Teraz nawet nie mamy czasu na to.Zobacz tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76019 Dziękuje za link.........to okropne :shake: :shake: :shake: Nie wiedziałam, że jest tak źle....nawet nie wiem czy można to nazwać źle....to tragedia dla Azylu :-( :-( :-( Quote
Ziutka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kostek napisał(a):duuuuuuuuuuuza jest :D Ja też chcę zobaczyć Hubę :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Kostek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jak znajde troszke czasu to wybiore sie z nia na spacer i pocykamy fotki ale to moze troche potrwac....cierpliwosci;) Quote
Ziutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kostek napisał(a):....cierpliwosci;) Ok.......postaram się :cool3: :cool3: Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jestem cierpliwa :evil_lol:.....jestem cierpliwa :evil_lol:....wcale się nie upominam :evil_lol: Boshe....wyobrażam sobie jaka Ona już jest dużżżżżżżaaaa :loveu: Quote
Kostek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 kochana jeszcze troszke,nie mam kiedy sie z hubciem umowic na spacer-ostatnio nawet czasu mi brak na moje zwierzaki:( Quote
Recommended Posts