Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariolka napisał(a):
nie zdarzylam sie nawet napatrzyc na Hubulca. została adoptowana dzisiaj :)

Superr :multi: :multi:

Mariola napisz co to za domek....i skąd się dowiedzieli o Hubie olbrzymie :loveu: :loveu:

Posted

Super! Też mnie ciekawi, czy w znalezieniu domku pomógł wątek na dogo (to zawsze takie budujące) czy po prostu ludzie weszli do psiaków, zobaczyli Hubę i... zakochalli się, no bo jak się w niej nie zakochać?

Posted

oni przyjechali po w ogole innego psa który miał ogloszenie w gazecie. stwierdzili jednak ze wola duzego psa. mieli sie jeszcze zastanowic i przyjechac pozniej jakkby co,. i przyjechali :)

Posted

mariolka napisał(a):
oni przyjechali po w ogole innego psa który miał ogloszenie w gazecie. stwierdzili jednak ze wola duzego psa. mieli sie jeszcze zastanowic i przyjechac pozniej jakkby co,. i przyjechali :)

A czy jakieś namiary na nowy domek Hubalca są (wzieliścia e-maila??):cool3: :cool3:
No wiecie....z przyjemnością bym popatrzyła na zdjęcia Huby jak dorasta i poczytała jak się jej wiedzie :loveu: :loveu:

Posted

z pewnoscia bedziemy dzwonic tam, właśnie maila zapomniałam wziac (staram sie zawsze pamietac o tym przy spisywaniu umów :D). przy okazji Ich poprosze o maila. tez jestem ciekawa co z niej wyrosnie :D

Posted

nie chce tu oczywiscie zle wrozyc ale jak klucha urosnie mysle ze raczej u nich nie zostanie i wyjedzie do rodzicow...rozmawialam z tymi ludzmi dobre 1,5 godziny namawialam na innego psa mniejszego bo duzego oni wlasnie nie chcieli pokazywalam 2 inne szczeniaki ale ze klucha to taka ciapa padlo na nia...mam tylko nadzieje ze moje przeczucia sie nie sprawdza

Posted

O Boże , nawet nie macie pojęcia, jak się cieszę, że Huba ma dom!!! :multi::multi::multi:
O mało co, a to ja mogłabym być jej właścicielką. 6 lipca adoptowaliśmy pięknego ON-ka Kajana, którego pewnie znacie z dogo. Ale niewiele brakowało, aby Kajan był jednak całkiem gdzie indziej. Okazało sie, że znalazł inny domek, a ponieważ my bardzo chcieliśmy psa (mieszkamy pod Warszawą w domku z ogrodem i strasznie nam takiego czworonożnego kumpla brakowało), zaczęliśmy szukać innego, chociaż było nam smutno, bo jakoś tak czuliśmy, że Kajan powinien być nasz. No i wypatrzyliśmy Hubę na stronce schroniska. Mój mąż się zachwycił, a ponieważ i tak miał następnego dnia jechać samochodem w tamtą stronę, to postanowił wpaść do azylku i gdyby Huba jeszcze była, to od razu ją zabrać. Następnego dnia on wsiadł w samochód i pojechał, a ja usiadłam do kompa i znalazłam maila z informacją, że Kajan jednak nie ma nowego domu (bo się nowa pani jego boi, bo on "białkami błyska":lol::cool3:;)). No więc rzuciłam sie do telefonu, najpierw do GoniP, która zgłaszała adopcje, że tak, że koniecznie i w ogóle, a potem do męża, żeby nie jechał, bo za cztery dni przyjeżdża do nas Kajan!!
No i Kajan przyjechał, jest cudny, mądry, kochany i uwielbiamy go wszyscy, ale... ja miałam taki cichutki wyrzut sumienia, bo gdyby mój mąż pojechał, to Huba miałaby już domek, a to przecież taka słodka klucha.:lol::lol::lol:
Życzę zatem psince wszystkiego najlepszego, niech się zdrowo chowa i oby nowe pańciostwo było jak najlepsze i jak najmocniej ją kochało, tak jak my Kajana:loveu::loveu::loveu::loveu:.

Posted

Mariola..........kiedy będą jakieś zdjęcia Hubalca :loveu: :loveu:
Nie mogę się doczekać....pewnie już sporo urosła :cool3: :cool3:

• 2 months later...
Posted

Jestem cierpliwa :evil_lol:.....jestem cierpliwa :evil_lol:....wcale się nie upominam :evil_lol:
Boshe....wyobrażam sobie jaka Ona już jest dużżżżżżżaaaa :loveu: