pumcia02 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Znaleźliśmy ją w krzakach przy ogrodzeniu Azylu :/ Chuda, troche odwodniona. Przez dwa dni praktycznie nie chciała jeść. Po odrobaczaniu od razu zaczęły z niej wyłazić robactwa... Teraz już je, jest całkiem radosna i nabiera sił. Bawi się z towarzystwem. Jest przecudowna. Będzie w przyszłości dużym psiakiem. Quote
Ziutka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 O mamo ależ Ona jest piękna :loveu: A jakie ma wielkie łapska.....to napewno będzie wielki psiak. Quote
pumcia02 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 wielkie łapska i mnóstwo cudownej skóry :) Quote
siekowa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 heh Mariola na dogo ją dajesz a przecież ona szybko pójdzie do adopcji :loveu: Quote
pumcia02 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Shift tez miał szybko isc... niestety rósł i rósł... daje ją dlatego, ze dla "wiekszego" psa bedzie trudniej zanlezc dom... bo sliczna to ona jest ale trzeba brac pod uwage to ze bedzie duza Quote
siekowa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 aj tam Shift to co innego chyba wiesz o co mi chodzi no ale dobra zobaczymy jak z nią będzie Quote
Isiak Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Pięknota z niej teraz i pieknotą pozostanie, tyle że większą :loveu: Ach, gdybym tylko miała odpowiednie warunki :razz: Już ja bym umiała zrobić właściwy użytek z chałupy i ogródka :evil_lol: Quote
pumcia02 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 słyszałam ze Budyń jest niesfornym psem... i chyba chcą go oddac ale nie wiem na pewno... chcieli szczeniaka, a szczeniak im przeszkadza... :/ aska kuchnia a biuro ... nie ma roznicy.. :/ pozyjemy zobaczymy, ale mysle ze z domkiem tego psiaka o byc moze duuuzych rozmiarow moze rowniez nie byc latwo Quote
siekowa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 chodziło mi o coś całkiem innego ale dobra nie ważne,k***a a czego oni się po szczeniaku spodziewali?odpowiedzialni bardzo... Quote
beka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wydaje mi się że ma troche molosowate pyszczedło :) Jest cudna. Quote
pumcia02 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 mi sie skojarzyła na poczatku z małym mastffkiem :P dobra dobra mam wade wzroku ;) Quote
Isiak Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A wiesz, że ja też pomyślałam o mastifie hiszpańskim :evil_lol: Wygląda jak dziecię mastifki Bonnie znajomych :evil_lol: Quote
pumcia02 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 dokladnie ja tak samo ;) tylko ze ona jest no malutka... tzn za mała na dwumiesiecznego psa w typie m. hiszopanskiego. a mysle ze mniej nie ma.. Quote
iczing Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 male - cudne jest! duze niekoniecznie ! a jaka ona może urosnąć ? jak duży onek czy bardziej ? Quote
pumcia02 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 ehh ze szczeniaka ktorego rodzicow nie znamy to wiecie... kiedys mielismy takiego jak sie patrzyło - amstafkowaty psiak. myslelismy ze jakis taki bedzie potezny itd.... ludzie nas odwiedzili jakis czas po adopcji. nie poznalismy go! miał długi pyszczek! długie łapy! i chudą sylwetke! normalnie zupelnie inny pies! wiec tak szczerze to sobie mozemy tylko myslec... Quote
Ziutka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Mała, średnia czy duża.........i tak będzie piekna :loveu: Quote
Ziutka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Czy mała ma allegro :roll: Myśle, że znajdzie szybko domek jak jej się zrobi allegro. Może w tytule napisać prośbę o allegro?? Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jak się miewa Huba ?? Co tu taka cisza :roll: Może mała już znalazła swój domek....bo to przecież taka piekna wielka kulaaa :loveu: Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 No ciotki ...........:angryy: wogóle tu nie zaglądacie do małej Huby :mad: A Ja nadal czekam na wieści jak się mała miewa a tu cisza :cool1: Quote
pumcia02 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ehh spokojnie... nie zagladaja ciotki bo sa w azylu... szczeniak nie jest znaleziony przez prywatna osobe tylko przed azylem dla zwierzat i w nim jest. ja osobiscie byłam tam od 9:30 do 19:30. nie dawno wrocilam bo jeszcze mam swoj zwierzyniec w domu, z ktorymi trza bylo powychodzic wiec jak miałam pisac... mała się robi coraz bardziej rozbestwiona :) taki łobuziak rozwiazujacy ciagle sznurówki i próbujący wepchnac się w kazdy kąt Quote
pumcia02 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ziuta-23 napisał(a):Czy mała ma allegro :roll: Myśle, że znajdzie szybko domek jak jej się zrobi allegro. Może w tytule napisać prośbę o allegro?? nie ma jeszcze allegro. moze asik powstawiasz co? kurcze chyba trzeba bedzie sie zrzucic na allegro i zeby ktos ciagle wstawial azyylowce... Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Uffff....kamień mi z serca spadł dziewuchy :evil_lol: cały dzień Was nie było to się martwiłam co i jak.......już więcej nie będe pytała co chwila co z Huba i co z Hubą.......już teraz wiem, że cały dzień jesteście w azylu i rozumiem tą nieobecność na dogo.........chyle czoła...:loveu: Quote
Ziutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Mariola, ktoś pytał o Hube......są jacyś chętni na małą kule :loveu: Quote
Recommended Posts