Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleźliśmy ją w krzakach przy ogrodzeniu Azylu :/ Chuda, troche odwodniona. Przez dwa dni praktycznie nie chciała jeść. Po odrobaczaniu od razu zaczęły z niej wyłazić robactwa... Teraz już je, jest całkiem radosna i nabiera sił. Bawi się z towarzystwem. Jest przecudowna. Będzie w przyszłości dużym psiakiem.

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shift tez miał szybko isc... niestety rósł i rósł... daje ją dlatego, ze dla "wiekszego" psa bedzie trudniej zanlezc dom... bo sliczna to ona jest ale trzeba brac pod uwage to ze bedzie duza

Posted

Pięknota z niej teraz i pieknotą pozostanie, tyle że większą :loveu: Ach, gdybym tylko miała odpowiednie warunki :razz: Już ja bym umiała zrobić właściwy użytek z chałupy i ogródka :evil_lol:

Posted

słyszałam ze Budyń jest niesfornym psem... i chyba chcą go oddac ale nie wiem na pewno... chcieli szczeniaka, a szczeniak im przeszkadza... :/

aska kuchnia a biuro ... nie ma roznicy.. :/ pozyjemy zobaczymy, ale mysle ze z domkiem tego psiaka o byc moze duuuzych rozmiarow moze rowniez nie byc latwo

Posted

ehh ze szczeniaka ktorego rodzicow nie znamy to wiecie... kiedys mielismy takiego jak sie patrzyło - amstafkowaty psiak. myslelismy ze jakis taki bedzie potezny itd.... ludzie nas odwiedzili jakis czas po adopcji. nie poznalismy go! miał długi pyszczek! długie łapy! i chudą sylwetke! normalnie zupelnie inny pies! wiec tak szczerze to sobie mozemy tylko myslec...

Posted

Jak się miewa Huba ??
Co tu taka cisza :roll:
Może mała już znalazła swój domek....bo to przecież taka piekna wielka kulaaa :loveu:

Posted

No ciotki ...........:angryy: wogóle tu nie zaglądacie do małej Huby :mad:

A Ja nadal czekam na wieści jak się mała miewa a tu cisza :cool1:

Posted

ehh spokojnie... nie zagladaja ciotki bo sa w azylu... szczeniak nie jest znaleziony przez prywatna osobe tylko przed azylem dla zwierzat i w nim jest. ja osobiscie byłam tam od 9:30 do 19:30. nie dawno wrocilam bo jeszcze mam swoj zwierzyniec w domu, z ktorymi trza bylo powychodzic wiec jak miałam pisac...
mała się robi coraz bardziej rozbestwiona :) taki łobuziak rozwiazujacy ciagle sznurówki i próbujący wepchnac się w kazdy kąt

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Czy mała ma allegro :roll:
Myśle, że znajdzie szybko domek jak jej się zrobi allegro.
Może w tytule napisać prośbę o allegro??

nie ma jeszcze allegro. moze asik powstawiasz co? kurcze chyba trzeba bedzie sie zrzucic na allegro i zeby ktos ciagle wstawial azyylowce...

Posted

Uffff....kamień mi z serca spadł dziewuchy :evil_lol: cały dzień Was nie było to się martwiłam co i jak.......już więcej nie będe pytała co chwila co z Huba i co z Hubą.......już teraz wiem, że cały dzień jesteście w azylu i rozumiem tą nieobecność na dogo.........chyle czoła...:loveu: