Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shit :angryy: ......efektem tego są wakacje......kochani właściciela psiaków :mad:....ale wierze, że mała Huba znajdzie teraz miejsce na ziemi u boku swojego człowieka......Ona ma teraz największe szanse na adopcje bo jest szczeniakiem.......Huba hop do góry ......zobaczcie jaka jestem piękna Huba :loveu::loveu:

Posted

zdjecia Kluchy z wczoraj;)

te czarne smutne oczy...

a co by bylo gdybym byla lowczarkiem

nic nie robiem tylko spiem

a no i ziewam tez:loveu:

mariolka wiesz ja bym nie byla taka pewna ze ona ma te 2 miechy moze miec i mniej bo nie za bardzo trawi jeszcze staly pokarm i jej zachowanie wskazuje na ciut mlodszy wiek,w kazdym razie jest piekna i leje sie z naszym drugim szczeniakiem oprocz tego ze potyka sie o wlasne lapki;)

co do Budynia vel Tinkiego Winkiego to ech a nie mowilam ze to musi byc amator sporych wrazen?wszak nie kazdy wytrzyma psa ktory wisi na nodze 24 na 24:evil_lol:

Posted

gdzie sie znajduje Huba,szukam pieska lub suczki dla znajomej,chce szczeniora zeby wyrosl wlasnie na duze,bo ma byc do pilnowania posesji.chodzi mi o transport,bo ja okolice katowic.caly czas szukam tu blisko pieska...

Posted

ziuta to nie jest tak ze mowisz ze chcesz psa i psa dostajesz... tu juz wiecej odzewu nie bylo. poza tym szukaja psiaka w okolicy. my z kolei staramy sie nie dawac daleko od wawy zeby móc jakby co kontrolowac domek.
Huba rosnie z dnia na dzien :)

Posted

mariolka napisał(a):
ziuta to nie jest tak ze mowisz ze chcesz psa i psa dostajesz... tu juz wiecej odzewu nie bylo. poza tym szukaja psiaka w okolicy. my z kolei staramy sie nie dawac daleko od wawy zeby móc jakby co kontrolowac domek.
Huba rosnie z dnia na dzien :)

Wiem o tym doskonale, sama szukam domów dla moich podopiecznych ze schroniska w którym jestem wolontariuszką i też nie dajemy psiaków daleko....wiem, ze są adopcje z jednego końca Polski na drugi i dlatego pytałam.....a osoby z dogo pomagają sprawdzać domki jak gdzieś miejsce jest dalej niż nasze okolice.

Posted

niestety zastuj w adopcjach przed wakacjami a nawet mozna powiedziec ze wiecej psiakow chca nam oddac niz zabrac:( Bubek siedzi i rozrabia wczoraj podlewala ze mna kwiatki;)