pumcia02 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 ostatnio prawie nie mamy adopcji. baaardzo mało ludzi przychodzi w tej sprawie.. :/ raczej wiecej jest osób chcacych oddac psa. Quote
Ziutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Shit :angryy: ......efektem tego są wakacje......kochani właściciela psiaków :mad:....ale wierze, że mała Huba znajdzie teraz miejsce na ziemi u boku swojego człowieka......Ona ma teraz największe szanse na adopcje bo jest szczeniakiem.......Huba hop do góry ......zobaczcie jaka jestem piękna Huba :loveu::loveu: Quote
Kostek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 zdjecia Kluchy z wczoraj;) te czarne smutne oczy... a co by bylo gdybym byla lowczarkiem nic nie robiem tylko spiem a no i ziewam tez:loveu: mariolka wiesz ja bym nie byla taka pewna ze ona ma te 2 miechy moze miec i mniej bo nie za bardzo trawi jeszcze staly pokarm i jej zachowanie wskazuje na ciut mlodszy wiek,w kazdym razie jest piekna i leje sie z naszym drugim szczeniakiem oprocz tego ze potyka sie o wlasne lapki;) co do Budynia vel Tinkiego Winkiego to ech a nie mowilam ze to musi byc amator sporych wrazen?wszak nie kazdy wytrzyma psa ktory wisi na nodze 24 na 24:evil_lol: Quote
beka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Taka cudna że mozna sie gapić na nia bez przerwy. Mma nadzieje że długo u was miejsca nie zagrzeje :) Quote
pumcia02 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 właśnie tez tak sie zastanawiałam czy nie ma np z 6 tyg... w kazdym badz razie mała jest na serio przecudowna!!! Quote
Ziutka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Przepiękna Huba :loveu:......wierze psinko, że szybko znajdziesz domek...coż za mordka :cool3: Quote
Ziutka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No pięknie......ani żadna z ciotek i żaden wujek nie zajrzał dzisiaj do Huby :mad: :mad: nie ładnie :cool3: Quote
pumcia02 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 dzisiaj zaglądam ;) hihi po północy pisałaś ;) oj Hubulec jest superowy Quote
Figasia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 gdzie sie znajduje Huba,szukam pieska lub suczki dla znajomej,chce szczeniora zeby wyrosl wlasnie na duze,bo ma byc do pilnowania posesji.chodzi mi o transport,bo ja okolice katowic.caly czas szukam tu blisko pieska... Quote
Ziutka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dziewczyny co z Hubą :cool1: Czy ten transport dla Figasi na śląsk by sie znalazł :roll: Quote
pumcia02 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 ziuta to nie jest tak ze mowisz ze chcesz psa i psa dostajesz... tu juz wiecej odzewu nie bylo. poza tym szukaja psiaka w okolicy. my z kolei staramy sie nie dawac daleko od wawy zeby móc jakby co kontrolowac domek. Huba rosnie z dnia na dzien :) Quote
Kostek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 no i jesli mamy mozliwosc wydajemy psy do domu a nie na dwor.... Quote
Ziutka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 mariolka napisał(a):ziuta to nie jest tak ze mowisz ze chcesz psa i psa dostajesz... tu juz wiecej odzewu nie bylo. poza tym szukaja psiaka w okolicy. my z kolei staramy sie nie dawac daleko od wawy zeby móc jakby co kontrolowac domek. Huba rosnie z dnia na dzien :) Wiem o tym doskonale, sama szukam domów dla moich podopiecznych ze schroniska w którym jestem wolontariuszką i też nie dajemy psiaków daleko....wiem, ze są adopcje z jednego końca Polski na drugi i dlatego pytałam.....a osoby z dogo pomagają sprawdzać domki jak gdzieś miejsce jest dalej niż nasze okolice. Quote
Ziutka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 A tak wogóle to co u Huby słychać.....jak się miewa ta piękność :loveu: :cool3: Quote
Kostek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 niestety zastuj w adopcjach przed wakacjami a nawet mozna powiedziec ze wiecej psiakow chca nam oddac niz zabrac:( Bubek siedzi i rozrabia wczoraj podlewala ze mna kwiatki;) Quote
MaxSta Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Huba będzie dużą sunią, chyba przez naprawdę duże "D". Quote
MaxSta Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 No i Hubę dziś widziałem. Była znudzona monotonią. Quote
Ziutka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ogromniasta :loveu: Przytulaśna :loveu: Bubeńka nadal szuka domku :-( Quote
Recommended Posts