MaxSta Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Z dnia na dzień pewnie rośnie coraz bardziej. Ważne żeby jej nie przekarmiać bo w dużych rasach siedają stawy. Żeby nie siadały stawy trzeba podawać wapń (najlepiej preparaty z wit. są takie zestawy witawetu polskie witaminy ok 60zł duża paczka starcza na 3 miesiące i nie trzeba wtedy się martwić o karmę i inne witaminy). Quote
MaxSta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Przepiękny szczeniak prawdopodobnie jednej z dużych ras poszukuje odpowiedzialnego właściciela. Quote
MaxSta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Domku znajdź się bo będzie za późno i nie zobaczysz jak twoja suńcia dorasta, a obserwacja jak pies dorasta jest najpiękniejsze na świecie. Quote
Kostek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nic nowego chodzi i psoci,ach i pomaga w azylowych pracach-wczoraj np pomagala ciagnac wiaderko;) Quote
MaxSta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Przypominam Hubę chociaż teraz może wyglądać troszkę inaczej :-) w końcu było robione 2 tygodnie temu. Wygląda pewnie tak samo tylko skala inna :-) . Quote
MaxSta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dobrze że mam grubsze futerko bo dziś jest zimno!!!!!!!! Quote
MaxSta Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Co było zbawieniem wczoraj dziś już nie jest tym samym, robi się coraz gorącej!!!!!! Quote
Ziutka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Mariola jak tam się miewa nasza Huba :loveu: Pewnie już sporo urosła :roll:......a może już jest w nowym domku ?? Quote
siekowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Mariola dopiero w sobotę wraca :) Jutro raczej się wybiorę do azylu więc postaram się jej cyknąć nowe fotki. Quote
MaxSta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dziś znowu widziałem Hubę w realu miziałem i miziałem. Mała zgrajka mnie otoczyła mizianko dla wszystkich no może poza Gryzakiem, którego imię nie jest bez powodu :-) . Quote
Kostek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 oj Gryzaczek jest kochany,przekona sie do Ciebie tak jak nasza skryta Zabinka ktora dala Ci sie wymiziac;) Quote
siekowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 hihi Gryzak :lol: Mam kiepskie zdjęcia Huby bo coś mi się ostatnio z aparatem dzieje no ale wklejam. Quote
Isiak Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cudowna sunia, ma takie ciekawe świata oczka, a spędza życie w klatce :-( Quote
Ziutka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ależ Ona jest śliczna:loveu: A jak urosła :crazyeye: :crazyeye: Tylko te jej oczęta takie smutne...:-( :-( Quote
Kostek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Isiak ona nie mieszka w klatce...ale z domem dla niej bedzie trudno duze psiaki zawsze trudniej sie umieszcza a mala juz za moment wcale nie bedzie mala i slodziutka Quote
MaxSta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Im szybciej znajdzie dom tym lepiej. Przyszły domek powinien mieć wkład wychowawczy w sunię. Pysiol śliczny. Quote
MaxSta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jak byłem w Azylu otoczyła mnie zgrajka psiaczków Oda prawie wlazła mi na ręce do momenty kiedy Huba przestała się interesować moimi sznurówkami i rozepchnęła psiaki swoją masą. Quote
Kostek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dzien z zycia panny Kluchy rano wstajemy i...jemy pozniej zeby nie bylo troche posiedzimy popatrzymy zazyjemy troche sportu ale nie ma to jak ponowne zarcie zeby nie ucieklo przytrzymamy lapa za nic w swiecie sie nie podzielimy no moze troszeczke ale co za duzo to nie zdrowo trzeba odpoczac lypnac oczyskiem na wujka Tomasza rozejrzec sie za intruzem przebadac teren pod wujkiem uwaga wujek kontrola :D zrzucic obiadek tez trzeba ale zeby za bardzo nie schudnac trzeba glumac wiecznie;) to bylam ja KLUCHA vel Gruba;) Quote
Recommended Posts