anett Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Poważnie!!:sweetCyb::sweetCyb:Karusia dzisiaj pojechała do swojego domu!!!!!! kurcze ale się cieszę!!!! Byłam wczoraj na wizycie, dom na maxa zwierzolubny, uratowana spod łopaty 10-letnia już bokserka, wypieszczony kot, trójka fajnych dzieciaków, które się dochodziły z kim Kari będzie spać w łóżku:lol: Dzisiaj nowi opiekunowie byli w hoteliku, wyściskali wszystkie zwierzaki, a Kari się położyła przy nogach pana i nie chciała się ruszyć:lol: Quote
madziakato Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 anett napisał(a):Poważnie!!:sweetCyb::sweetCyb:Karusia dzisiaj pojechała do swojego domu!!!!!! kurcze ale się cieszę!!!! Byłam wczoraj na wizycie, dom na maxa zwierzolubny, uratowana spod łopaty 10-letnia już bokserka, wypieszczony kot, trójka fajnych dzieciaków, które się dochodziły z kim Kari będzie spać w łóżku:lol: Dzisiaj nowi opiekunowie byli w hoteliku, wyściskali wszystkie zwierzaki, a Kari się położyła przy nogach pana i nie chciała się ruszyć:lol: Idę się napić, bardzo bardzo się cieszę!:multi: EDIT chcecie trochę?:evil_lol: Quote
anett Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 madziakato napisał(a):Idę się napić, bardzo bardzo się cieszę!:multi: EDIT chcecie trochę?:evil_lol: ja chętnie!;) ale mam jeszcze mnóstwo pracy i muszę się wgapiać w cyferki... chyba, że symbolicznie:drink1::evil_lol: betka napisał(a):Ale święto :)! Aneta to ta rodzina z Katowic? Tak:lol: z Katowic, będę sobie Karusię odwiedzać:lol: zresztą nowa rodzinka Karusi bardzo zaprasza w odwiedziny i bardzo, bardzo dziękowali za Kari!! Podróż minęła spokojnie, zapoznanie z bokserką też fajnie, sunie były na spacerku, dzieciaki zachwycone, uuuffffff powoli schodzi mi ciśnienie ale jak zawsze odetchnę dopiero za kilka dni;) Quote
mar.gajko Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='anett']Poważnie!!:sweetCyb::sweetCyb:Karusia dzisiaj pojechała do swojego domu!!!!!! kurcze ale się cieszę!!!! Byłam wczoraj na wizycie, dom na maxa zwierzolubny, uratowana spod łopaty 10-letnia już bokserka, wypieszczony kot, trójka fajnych dzieciaków, które się dochodziły z kim Kari będzie spać w łóżku:lol: Dzisiaj nowi opiekunowie byli w hoteliku, wyściskali wszystkie zwierzaki, a Kari się położyła przy nogach pana i nie chciała się ruszyć:lol: No to cudnie! Quote
wolf122 Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Full Happy :lol: Suuuuuuuuuuuuuuper :lol: Quote
bela51 Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 anett napisał(a):Poważnie!!:sweetCyb::sweetCyb:Karusia dzisiaj pojechała do swojego domu!!!!!! kurcze ale się cieszę!!!! Ja tez bardzo, bardzo bardzo:loveu: Ale trzymaj reke na pulskie, bo nasz ARGO własnie dzisiaj jest w drodze do hotelu z 2-dniowego dsu:placz: Quote
mar.gajko Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='bela51']Ja tez bardzo, bardzo bardzo:loveu: Ale trzymaj reke na pulskie, bo nasz ARGO własnie dzisiaj jest w drodze do hotelu z 2-dniowego dsu:placz: Jesu. A co się stało. Czytam tamten wątek. I wyglądało na OK. Co sie podziało??? Quote
bela51 Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Ehh,:-( Marzenka ma wiadomosci bezposrednio ze źrodła, wiec czekam, az sama opisze na wątku. ARGO jedzie do Wiosny. Transport w drodze. Quote
anett Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Cholera to jest niemożliwe:-(:-( ile ten biedny pies jeszcze zniesie:-( i kolejny hotel U Kari wszystko w porządku, noc minęła spokojnie w łóżeczku, Kari nie odstępuje pana na krok Quote
DONnka Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 anett napisał(a):Poważnie!!:sweetCyb::sweetCyb:Karusia dzisiaj pojechała do swojego domu!!!!!! kurcze ale się cieszę!!!! Byłam wczoraj na wizycie, dom na maxa zwierzolubny, uratowana spod łopaty 10-letnia już bokserka, wypieszczony kot, trójka fajnych dzieciaków, które się dochodziły z kim Kari będzie spać w łóżku:lol: Dzisiaj nowi opiekunowie byli w hoteliku, wyściskali wszystkie zwierzaki, a Kari się położyła przy nogach pana i nie chciała się ruszyć:lol: Właśnie przeczytałam wspaniałe nowiny na fb :multi: :multi: :multi: Przyszłam sprawdzić, czy aby na pewno chodzi o "naszą" Kari :razz: Bardzo, bardzo się cieszę !!!!!!!!!!!!!!! Szkoda, że Argo znowu się nie udało :( Quote
ajw Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 anett napisał(a):Poważnie!!:sweetCyb::sweetCyb:Karusia dzisiaj pojechała do swojego domu!!!!!! kurcze ale się cieszę!!!! Byłam wczoraj na wizycie, dom na maxa zwierzolubny, uratowana spod łopaty 10-letnia już bokserka, wypieszczony kot, trójka fajnych dzieciaków, które się dochodziły z kim Kari będzie spać w łóżku:lol: Dzisiaj nowi opiekunowie byli w hoteliku, wyściskali wszystkie zwierzaki, a Kari się położyła przy nogach pana i nie chciała się ruszyć:lol: Bardzo się cieszę z domku Kari :) :) Kciukam też za Argo :kciuki::kciuki:, szkoda, że domek nie wypalił :( Quote
Marycha35 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Uffff, Kari huraaaaaaaaaaaa, Argo niechaj fortuna się zakręci!!! Quote
ania68 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Ależ cudowne wiadomości :bigcool::bigcool::bigcool: Czy już wszystkie owczareczki w Olkusza w swoich domach? Quote
Gabi79 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 anett napisał(a):Poważnie!!:sweetCyb::sweetCyb:Karusia dzisiaj pojechała do swojego domu!!!!!! kurcze ale się cieszę!!!! Byłam wczoraj na wizycie, dom na maxa zwierzolubny, uratowana spod łopaty 10-letnia już bokserka, wypieszczony kot, trójka fajnych dzieciaków, które się dochodziły z kim Kari będzie spać w łóżku:lol: Dzisiaj nowi opiekunowie byli w hoteliku, wyściskali wszystkie zwierzaki, a Kari się położyła przy nogach pana i nie chciała się ruszyć:lol: Ale wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Kari wszystkiego dobrego w nowym domku, cudna ONeczko:loveu: Quote
mar.gajko Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Jakieś wieści z domku będą? I może zdjątka jakieś. Quote
betka Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Rozmawiałam dziś z Anetą. Kari już ponoć łóżkowa ;). Quote
Martika&Aischa Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Powodzenia sunieczko kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
mar.gajko Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 betka napisał(a):Rozmawiałam dziś z Anetą. Kari już ponoć łóżkowa ;). :) no i dobrze, tak ON-ki lubią :) Quote
zozola77 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 wow..wow...ale te onki - dziewczynki ostatnio schodza jak ciepłe bułeczki ;) :multi::multi::multi: moze to te imiona/? Kari, Kapri .....:hmmmm: Quote
Cantadorra Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 No proszę, człowiek chwilę nie zagląda a panna już w łóżku się wyleguje :) Powodzenia malutka, bądź szczęśliwa. Quote
bea100 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 ŁOŁ............Nie było mnie troszkę a tu TAKIE WIEŚCI!!! :multi: Bądź psioszczęśliwa Karusiu :loveu: Quote
Recommended Posts