Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']

Kierowniczka schroniska w Boguchwale podczas narady z ekspertem w dziedzinie zarządzania kadrami prof. dr hab. Patrycją W.:evil_lol:

Reniu, super zdjęcia, a to szczególnie mnie ujęło.

Posted

ariete2503 napisał(a):
Kierowniczka schroniska w Boguchwale podczas narady z ekspertem w dziedzinie zarządzania kadrami prof. dr hab. Patrycją W.:evil_lol:

nic dodać , nic ująć
o Schronisko Pod Szumiącymi Brzozami ( czyż nie ? :lol: ) , jestem zupełnie spokojna :-D:-D
to jest super zdjęcie

Posted

Dzięki dziewczyny :)

Dziś kolejny tel. z pseudo....
i jeden z Krosna, no i niby jeszcze zadzwonią :) dobrze, że z Krosna, bo tam przynajmniej jakieś "macki" mamy :)

Posted

majuska napisał(a):
Kleo ma zaklepany tymczas w Wawie u " Pekińczyków w potrzebie" , potrzebny tylko jeszcze transport ;)

Czyli zero sensownych ludzi na podkarpaciu...ech szkoda....

Posted

Wkleje jeszcze parę zdjęć z niedzieli bo dopiero teraz mam dostęp do kompa

[IMG]http://images65.fotosik.pl/840/b713585553b21c81gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images62.fotosik.pl/839/8eb68d6a6a2ad30a.jpg[/IMG]

[IMG]http://images65.fotosik.pl/840/0f6ae2052fe1927c.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Becia66']uchyl rąbka tajemnicy. :razz:[/QUOTE]

Uchylam ;) Kleo pojechała do Głogowa, do fajnej rodzinki, do towarzystwa ma podobną do siebie sunię, państwo byli wczoraj ją oglądać a dzisiaj przyjechali ze swoją suczką zobaczy czy się dogadają, fajnie się dogadała to pojechała. Jesteśmy zaproszeni na wizytę, obiecane memy fotki, także trzymać , mam nadzieję że wszystko się tam ułoży, mam kilka fotek to wstawię potem! :) Sunia państwa śpi z panią w łóżku, więc Kleo też może spać sobie gdzie będzie miała ochotę, ma ogródek do biegania i towarzystwo córki już takiej starszej. Jutro zadzwonię i zapytam jak tam panny się dogadują :)

Posted

[quote name='figa33']no to super wiadomości !!:loveu:
czekam z niecierpliwością jak Kleo sobie poradzi[/QUOTE]

Mam nadzieję, że wszystko będzie OK, na naszym przytuliskowym gruncie fajnie się dogadywały, ale po ostatnich wyczynach Buziaka wolę się nie spieszyć z osądami :)

Posted

[quote name='Agula99']Mam nadzieję, że wszystko będzie OK, na naszym przytuliskowym gruncie fajnie się dogadywały, ale po ostatnich wyczynach Buziaka wolę się nie spieszyć z osądami :)[/QUOTE]

pewnie , czasem tak coś z boku wyskoczy , jak się nie spodziewamy ...
ale ja wierzę ,że z Kleo będzie dobrze , to mądra dziewczynka:lol:

Posted

Poznałąm rodzinkę dziś w gabinecie i widzę to wszystko bardzo dobrze, Kleo se leżała brzuchem do góry na tylnym siedzeniuw samochodzie, miziana przez tą młodą dziewczynę, podczas gdy państwo załatwiali papierkowe formalności u nas. Państwo umówili sie na przyszłą sobotę na sterylkę z gwiazdą :)

Posted

A to Kleo i jej nowa koleżanka Kluska ;) albo właściwie siostra przyrodnia ;)

Kleo z nową pańcią ;)

I dwie pańci ze szczęśliwymi psiakami :)

U Kleo wszystko dobrze, chociaż dała mała plamę i się zsikała, no i wszystko znaczy, coś jej się chyba pomyliło, no i jeszcze ciężko dyszy, ale miejmy nadzieję, że to z gorąca albo ciągłego stresu i niepewności o jutro. A tak biega ze swoją towarzyszką, obszczekuje, je wszystko bardzo ładni, była bardzo chuda, w sumie się nie dziwię, u nas nie chciała za bardzo jeść, może była przyzwyczajona do innych rarytasów? to teraz nabierze ciałka, bo ma tam kurczaczki i inne smaczki gotowane :)