figa33 Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 ojoj , no niemożliwe aby to była Patrynia :crazyeye: toż to kobietka już :lol: prześliczna i widzę ,że Kleo sobie upodobała :lol: Quote
Nutusia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Fajna jest do dzieci - to duży plus. I dobrze, że ma biały żabocik, bo nie do końca byłoby wiadomo gdzie przód, a gdzie tył ;) :) Quote
ariete2503 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='majuska'] Kierowniczka schroniska w Boguchwale podczas narady z ekspertem w dziedzinie zarządzania kadrami prof. dr hab. Patrycją W.:evil_lol: Reniu, super zdjęcia, a to szczególnie mnie ujęło. Quote
figa33 Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 ariete2503 napisał(a):Kierowniczka schroniska w Boguchwale podczas narady z ekspertem w dziedzinie zarządzania kadrami prof. dr hab. Patrycją W.:evil_lol: nic dodać , nic ująć o Schronisko Pod Szumiącymi Brzozami ( czyż nie ? :lol: ) , jestem zupełnie spokojna :-D:-D to jest super zdjęcie Quote
majuska Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Dzięki dziewczyny :) Dziś kolejny tel. z pseudo.... i jeden z Krosna, no i niby jeszcze zadzwonią :) dobrze, że z Krosna, bo tam przynajmniej jakieś "macki" mamy :) Quote
majuska Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Kleo ma zaklepany tymczas w Wawie u " Pekińczyków w potrzebie" , potrzebny tylko jeszcze transport ;) Quote
Agula99 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 majuska napisał(a):Kleo ma zaklepany tymczas w Wawie u " Pekińczyków w potrzebie" , potrzebny tylko jeszcze transport ;) Czyli zero sensownych ludzi na podkarpaciu...ech szkoda.... Quote
Agula99 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Zauważyliście, że tam gdzie pies cudny, piękny, wspaniały i wydaje się nam że pójdzie jak świeże bułeczki, tam los zawsze płata nam figla....:mad: Quote
Becia66 Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Wkleje jeszcze parę zdjęć z niedzieli bo dopiero teraz mam dostęp do kompa [IMG]http://images65.fotosik.pl/840/b713585553b21c81gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images62.fotosik.pl/839/8eb68d6a6a2ad30a.jpg[/IMG] [IMG]http://images65.fotosik.pl/840/0f6ae2052fe1927c.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 coś tam się dzieje wkół Kleośki, trzymać kciuki ;) Quote
Becia66 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='majuska']coś tam się dzieje wkół Kleośki, trzymać kciuki ;)[/QUOTE] uchyl rąbka tajemnicy. :razz: Quote
Agula99 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='Aimez_moi']Jak tam plaskatka cudowna sie miewa?[/QUOTE] A dobrze się miewa, pojechała do domu :multi: Quote
Agula99 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='Becia66']uchyl rąbka tajemnicy. :razz:[/QUOTE] Uchylam ;) Kleo pojechała do Głogowa, do fajnej rodzinki, do towarzystwa ma podobną do siebie sunię, państwo byli wczoraj ją oglądać a dzisiaj przyjechali ze swoją suczką zobaczy czy się dogadają, fajnie się dogadała to pojechała. Jesteśmy zaproszeni na wizytę, obiecane memy fotki, także trzymać , mam nadzieję że wszystko się tam ułoży, mam kilka fotek to wstawię potem! :) Sunia państwa śpi z panią w łóżku, więc Kleo też może spać sobie gdzie będzie miała ochotę, ma ogródek do biegania i towarzystwo córki już takiej starszej. Jutro zadzwonię i zapytam jak tam panny się dogadują :) Quote
figa33 Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 no to super wiadomości !!:loveu: czekam z niecierpliwością jak Kleo sobie poradzi Quote
Agula99 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='figa33']no to super wiadomości !!:loveu: czekam z niecierpliwością jak Kleo sobie poradzi[/QUOTE] Mam nadzieję, że wszystko będzie OK, na naszym przytuliskowym gruncie fajnie się dogadywały, ale po ostatnich wyczynach Buziaka wolę się nie spieszyć z osądami :) Quote
figa33 Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='Agula99']Mam nadzieję, że wszystko będzie OK, na naszym przytuliskowym gruncie fajnie się dogadywały, ale po ostatnich wyczynach Buziaka wolę się nie spieszyć z osądami :)[/QUOTE] pewnie , czasem tak coś z boku wyskoczy , jak się nie spodziewamy ... ale ja wierzę ,że z Kleo będzie dobrze , to mądra dziewczynka:lol: Quote
majuska Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Poznałąm rodzinkę dziś w gabinecie i widzę to wszystko bardzo dobrze, Kleo se leżała brzuchem do góry na tylnym siedzeniuw samochodzie, miziana przez tą młodą dziewczynę, podczas gdy państwo załatwiali papierkowe formalności u nas. Państwo umówili sie na przyszłą sobotę na sterylkę z gwiazdą :) Quote
karolciasz28 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Będą mieli z niej pociechę :razz::multi:. Quote
Becia66 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 super że kolejny psiak do domku pojechał, mam nadzieję że lepiej się sprawi niż Buziak - łobuziak. :lol: Quote
Agula99 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 A to Kleo i jej nowa koleżanka Kluska ;) albo właściwie siostra przyrodnia ;) Kleo z nową pańcią ;) I dwie pańci ze szczęśliwymi psiakami :) U Kleo wszystko dobrze, chociaż dała mała plamę i się zsikała, no i wszystko znaczy, coś jej się chyba pomyliło, no i jeszcze ciężko dyszy, ale miejmy nadzieję, że to z gorąca albo ciągłego stresu i niepewności o jutro. A tak biega ze swoją towarzyszką, obszczekuje, je wszystko bardzo ładni, była bardzo chuda, w sumie się nie dziwię, u nas nie chciała za bardzo jeść, może była przyzwyczajona do innych rarytasów? to teraz nabierze ciałka, bo ma tam kurczaczki i inne smaczki gotowane :) Quote
figa33 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 bardzo się cieszę :loveu: nasza Kleo pięknie się prezentuje :lol: teraz to już tylko kanapa , frykasy i inne wspaniałości :loveu: Quote
Recommended Posts