basia2202 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='emdziolek']:loveu::loveu::loveu: Oh jaki słodki ryjołk:evil_lol: Mówiłam że wpadne na ferbatu:diabloti: to ja poprosze grejpfrutowoM:evil_lol: bardzo proszę :kaffee_2: :p [quote name='jonQuilla']jaka ona słodziutka...najchętniej bym ją schrupała, nie do wiary że taka z niej paskuda w sprawach zniszczeń http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_579.jpg :loveu::loveu: jak będzie dalej taka niedobra... :cool3: to Zuzkę utuczymy i do prodiża :cool3: :diabloti: :evil_lol: do tego beczka kapusty i zimę da się przeżyć :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='basia2202'] Zuzka z całkiem nowymi pieńkami :p tych do domu nie braliśmy :cool3: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_594.jpg A dlaczego:hmmmm::hmmmm::diabloti: Bardzo ładne fotki robisz:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Widoczki są świetne, że też udało Ci się tak dokładnie uchwycić fale rozwalające sie na kamieniu! :-o :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_579.jpg Ajajaj to też cudne :loveu: A patyczek... malutki :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='basia2202'] jak będzie dalej taka niedobra... :cool3: to Zuzkę utuczymy i do prodiża :cool3: :diabloti: :evil_lol: do tego beczka kapusty i zimę da się przeżyć :evil_lol: czuję się zaproszona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaż zdecydowanie bardziej wolę oko ciszyć patrząc na nią niż ją jeść :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg śliczna :loveu: Podoba mi się ten wąwóz :razz: Pozdrawiamy! :multi: Quote
Bzikowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zmęczony i brudny pies to szczęśliwy pies :diabloti: Noo ja się nie dziwie, ze Zuza teraz fioła w domu dostaje jak przez 2 tygodnie miała was 24/24... Co do trenera - no cóż, Łódź to nie nasze rejony... Hm.. skoro ona zostaje na 10 godzin to moze rzeczywiscie sika dlatego, ze juz nie może ? A nie dlatego, ze się boi czy cos? Jak zostaje na powiedzmy 2 godziny to też sika? Może trzeba ją barrrdzo zmęczyć przed pracą żeby spała..? No albo klateczka... Quote
Anetka83 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 cudny pyszczek:) http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg Quote
basia2202 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']A dlaczego:hmmmm::hmmmm::diabloti: Bardzo ładne fotki robisz:p dlatego ponieważ :cool3: :diabloti: aaa.. to nie tylko ja fotki robię :cool3: bo moje Kochanie też :) i muszę przyznać, że takie artystyczno-widokowe to zdecydowanie jemu lepiej wychodzą :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Widoczki są świetne, że też udało Ci się tak dokładnie uchwycić fale rozwalające sie na kamieniu! :-o :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_579.jpg Ajajaj to też cudne :loveu: A patyczek... malutki :cool3: no i muszę tutaj zdementować :cool3: bo większość fal z kamieniem robił Mariusz :cool3: no ale moich też jest parę :) a uchwycić nie było trudno... bo te fale ciągle się tak rozwalaly ;) [quote name='jonQuilla']czuję się zaproszona :evil_lol::evil_lol: chociaż zdecydowanie bardziej wolę oko ciszyć patrząc na nią niż ją jeść :loveu::loveu::loveu: w razie czego... be my guest :diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka']http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg śliczna :loveu: Podoba mi się ten wąwóz :razz: Pozdrawiamy! :multi: noo.... nam wąwozik też utkwił w pamięci :) [quote name='an_bzik']Zmęczony i brudny pies to szczęśliwy pies :diabloti: Noo ja się nie dziwie, ze Zuza teraz fioła w domu dostaje jak przez 2 tygodnie miała was 24/24... Co do trenera - no cóż, Łódź to nie nasze rejony... Hm.. skoro ona zostaje na 10 godzin to moze rzeczywiscie sika dlatego, ze juz nie może ? A nie dlatego, ze się boi czy cos? Jak zostaje na powiedzmy 2 godziny to też sika? Może trzeba ją barrrdzo zmęczyć przed pracą żeby spała..? No albo klateczka... niee.. jak zostaje na krócej, to raczej już nie sika... sporadycznie się zdarza... najgorzej jest rano... bo wychodzi wcześnie i potem musi po kilku godzinach znowu... gdzieś po 3-ech... ale np. podróż w pociągu... 6 godzin z kawałkiem wytrzymała bez problemu:) a ze zmęczeniem rano jest jednak problem, bo ja nie mam rano aż tyle czasu... wychodzę około 6... wstaję koło 5tej, w tym mam czas na naszykowanie siebie, zostawienie psa maneli w przedpokoju, nakarmienie i na spacer... żeby ją porządnie zmęczyć na długim spacerze, to chyba bym musiała po 4tej wstawać :-? czyli w nocy... Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:byłam tam :multi::multi::multi:byłam :loveu:[/FONT] http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_600.jpg Quote
madziorna Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:byłam tam :multi::multi::multi:byłam :loveu:[/FONT] http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_600.jpg Ja też tam byłam, ale baaaaaaaardzo dawno temu... Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='madziorna']Ja też tam byłam, ale baaaaaaaardzo dawno temu...[FONT=Arial]:oops:no ja byłam 14 lat temu ....ale nic się nie zmieniło :multi:[/FONT] Quote
madziorna Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Mam takie przeczucie, że Zuza w końcu zasłuży na klatkę... :placz: Ale w sumie, to przecież również dla jej dobra :roll: I tak podziwiam Cię Basiu za Twoją cierpliwość. Włosy stają dęba, jak się ogląda te demolkowe fotki :smhair2: Ale byłabym nieszczera, gdybym nie wspomniała, że są one również powodem do wielkiego śmiechu :diabloti: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='birdus_78']Byłam, widziałam, "umarłam"... :crazyeye: Basiu, ależ Ty musisz mieć silną wolę, żeby to WSZYSTKO przetrwać :klacz: Jestem pełna podziwu, bo Panna Zuzolka-Demolka wystawia Cię ciągle na próbę. Mam nadzieję, że ten etap w jej (i zarazem Waszym - niestety) życiu szybko minie, czego Wam serdecznie życzę!!! :glaszcze: Będzie DOBRZE! :happy1: Pozdroofka dla Waszej Trójeczki!!! :calus::buzi: Ps. Fotki urlopowe WYPASIONE!!! :cool2: [FONT=Arial];)...bo miłość wszystko wybacza ... witaj Basieńko z Rodzinką ;) [/FONT] Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć Basiu :) ale piękne fotki, jestem po wrażeniem widoczków, a szczególnie wąwozu :-o http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg a ta fotka jest po prostu booooska :loveu: :loveu: :loveu: Daj znać co z tą klateczką, bo zdaje sie dziś mieliście po nią jechać. Quote
jonQuilla Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć Zuzomaniacy :evil_lol::multi::multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć Basiu :) Czekam na wrażenia dotyczące dzisiejszego dnia, bo zważając na to, że nie siedzisz na DOGO, wnioskuję, że gdzieś wybyliście... ;) Quote
basia2202 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Anetka83']cudny pyszczek:) http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg jaki cudny taki niedobry :mad: witanko Anetko:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]byłam tam :multi:byłam :loveu:[/FONT] http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_600.jpg [quote name='madziorna']Ja też tam byłam, ale baaaaaaaardzo dawno temu... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:no ja byłam 14 lat temu ....ale nic się nie zmieniło :multi:[/FONT] pięęęknie tam, co nie? :p normalnie staliśmy tak i podziwialiśmy... i takie wooooow było :crazyeye: :) [quote name='madziorna']Mam takie przeczucie, że Zuza w końcu zasłuży na klatkę... :placz: Ale w sumie, to przecież również dla jej dobra :roll: I tak podziwiam Cię Basiu za Twoją cierpliwość. Włosy stają dęba, jak się ogląda te demolkowe fotki :smhair2: Ale byłabym nieszczera, gdybym nie wspomniała, że są one również powodem do wielkiego śmiechu :diabloti: ech.. no mnie wcale nie jest do śmiechu Madziu :roll: a Zuzka niestety, ale będzie miała klatkę... mnie już nie starczy na długo cierpliwości do tego jej zamiłowania do stolarki :roll: [quote name='birdus_78']Byłam, widziałam, "umarłam"... :crazyeye: Basiu, ależ Ty musisz mieć silną wolę, żeby to WSZYSTKO przetrwać :klacz: Jestem pełna podziwu, bo Panna Zuzolka-Demolka wystawia Cię ciągle na próbę. Mam nadzieję, że ten etap w jej (i zarazem Waszym - niestety) życiu szybko minie, czego Wam serdecznie życzę!!! :glaszcze: Będzie DOBRZE! :happy1: Pozdroofka dla Waszej Trójeczki!!! :calus::buzi: Ps. Fotki urlopowe WYPASIONE!!! :cool2: Aguś... tylko Ty mi tu nie schodź...:-? bo Zakopiec na Cię czeka :cool3: no i samiusieńke Tatry rzecz jasna również :) za życzenia nie dziękuję... może.. gadzina dzięki temu szybciej z demolki wyrośnie? :hmmmm: :roll: całuski, pozdrowionka i rób fajne foty na urlopie!! :multi: :loveu: Quote
basia2202 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)...bo miłość wszystko wybacza ... witaj Basieńko z Rodzinką ;) [/FONT] witanko Alusiu również z Rodzinką :loveu: ech... gdyby nie ta miłość...:roll: gorzej z moją cierpliwością...:mad: [quote name='agaciaaa']Cześć Basiu :) ale piękne fotki, jestem po wrażeniem widoczków, a szczególnie wąwozu :-o http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg a ta fotka jest po prostu booooska :loveu: :loveu: :loveu: Daj znać co z tą klateczką, bo zdaje sie dziś mieliście po nią jechać. [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Basiu :) Czekam na wrażenia dotyczące dzisiejszego dnia, bo zważając na to, że nie siedzisz na DOGO, wnioskuję, że gdzieś wybyliście... ;) witaaajcie:) no mieliśmy jechać po klatkę, ale... u nas dziś strasznie paskudnie od rana... leje non stop i zimno... a ja do tego strasznie podle się czuję :roll: przespaliśmy dziś pół dnia, Zuzkowa w sumie też... wyciągała tylko Mariusza na siku... także ani tu wcześniej nie zaglądałam, ani nie wybyliśmy nigdzie z domu... mam nadzieję, że zniosę najbliższe demolki zuzkowej, zanim w ciągu paru dni nabędziemy klatkę :roll: [quote name='AgusiaTerierka']Jak Zuzka Demolka? Zuzka dziś dużo spała... ale jak wstała to oczywiście wariowała... już się rozgląda tymi swoimi "nieszczęśliwymi" oczkami, co by zmalować :mad: no i... ODWIEDZIŁ NAS DZIŚ WRÓBELEK!! wleciał rano chyba przez okno... może chciał się schronić przed deszczem... dopiero teraz go zauważyliśmy, szamotał się bidulek w środku za oknem na parapecie... chrobotał trochę, to go usłyszeliśmy, bo za zasłonką nie było go widać... a Zuzka myślałam, że wścieklizny dostanie jak już go zobaczyła!! na co wróbelek jeszcze bardziej się szamotał... musiałam ją zabrać z pokoju, dopiero Mariusz mógł wypuścić wróbelka za okno... bidny tylko ten ptaszek, no bo pada... :roll: no ale jakoś sobie chyba poradzi i znajdzie schronienie... wróbelków przecie przygarniać nie mogę :roll: zdjęcia niestety nie zrobiliśmy, bo wszystko było za szybko a nasza małpa gadzinowska powariowała i poszła teraz dalej spać [quote name='jonQuilla']Cześć Zuzomaniacy :evil_lol::multi::multi::multi: hehe... cześć Salsomaniacy :evil_lol: :multi: [quote name='Rybka_39']:multi:Witak Zuzille i jej panią! hej Rybko i Korusiu:) Quote
basia2202 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 czy u Was też dziś taka badziewna pogoda? :roll: a my źli jesteśmy, bo nam nie dowieźli karmy dla naszej małpy... z Telekarmy zamawialiśmy... w sumie, to Telekarma nie zawiniła... tylko UPS - firma kurierska - tam jacyś upośledzeni ludzie pracują chyba! :roll: zaznaczałam na zamówieniu, że po 17.00 - a kurier do mnie dzwoni o 8.30, że ma karmę i czy w domu będę:wallbash: no będę... tylko po południu... zaznaczyłam też, że domofon nie działa (znaczy mogę otworzyć, ale nie słyszę, jak dzwoni), no bo Zuzka popsuła... i żeby na komórkę dali znać, jak już przyjadą... ale... kurier z popołudniowej zmiany też był upośledzony... bo albo nie przeczytał informacji albo wcale nie przyjechał... :roll: Zuzka nie ma karmy... dzisiaj jej gotuję serca z warzywami i ryżem...:roll: nie wiem, czy przywiozą paczkę jutro, czy nie... numeru listu przewozowego z Telekarmy uzyskać nie mogłam, bo podają numer dyżurujący, pod którym nikt nie odbiera! :wallbash: a bez tego numeru listu w UPS nie powiedzą mi, co się dzieje z przesyłką... jutro po południu odebrać będzie kiepsko, bo mam lekarza... szlag by trafił... :mad: najlepiej to niech sobie odeślą tą karmę i zamówię sobie jeszcze raz... otaczają nas kretyni :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć! :multi: U nas pogoda straszna, pada, zimno i ponuro :( Mamy nadzieję, że z karmą się coś rozwiąże ;) Pozdrawiamy! :multi: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy:no nieciekawa przygoda z karmą ..... ja miałam podobnie i to z winy pana z firmy Siódemka :angryy::angryy::angryy: pan miał podany nr tel. kontaktowego ....nie działał domofon ale w końcu pan zadzwonił na fona...i z twarzą na mnie że kto mu będzie płacił za telefon bo ja sobie domofonu nie odbieram ....ale mu się dostało :angryy::angryy::angryy:jak się wczłapał na moje 4 piętro :loveu:...nawet powiedziałam do Ozzulka ...popatrz pan z tych nerwów to kondychę stracił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i się zasapał ...nam sie to nie zdarza....och jakie iskry leciały z jego oczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
madziorna Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witanko z samego rana! Ciekawe co Zuza dzisiaj zmaluje :diabloti: A może będzie grzeczna?... Miłego dzionka życzę wszystkim!!! Quote
jonQuilla Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='madziorna']Witanko z samego rana! Ciekawe co Zuza dzisiaj zmaluje :diabloti: A może będzie grzeczna?... Miłego dzionka życzę wszystkim!!! Cześć :) :multi: ja mam nadzieję i trzymam kciuki żeby była grzeczna :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts