basia2202 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='emdziolek'][B][COLOR=DarkOrange]:loveu::loveu::loveu: Oh jaki słodki ryjołk:evil_lol: Mówiłam że wpadne na ferbatu:diabloti: to ja poprosze grejpfrutowoM:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]bardzo proszę[/COLOR][/B] :kaffee_2: :p [quote name='jonQuilla']jaka ona słodziutka...najchętniej bym ją schrupała, nie do wiary że taka z niej paskuda w sprawach zniszczeń [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_579.jpg[/URL] :loveu::loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]jak będzie dalej taka niedobra... :cool3: to Zuzkę utuczymy i do prodiża :cool3: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:diabloti:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] :evil_lol: do tego beczka kapusty i zimę da się przeżyć :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] Zuzka z całkiem nowymi pieńkami :p tych do domu nie braliśmy :cool3: [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_594.jpg[/url] [/COLOR][/B][/quote] A dlaczego:hmmmm::hmmmm::diabloti: Bardzo ładne fotki robisz:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Widoczki są świetne, że też udało Ci się tak dokładnie uchwycić fale rozwalające sie na kamieniu! :-o :loveu: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_579.jpg[/URL] Ajajaj to też cudne :loveu: A patyczek... malutki :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]jak będzie dalej taka niedobra... :cool3: to Zuzkę utuczymy i do prodiża :cool3: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:diabloti:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] :evil_lol: do tego beczka kapusty i zimę da się przeżyć :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] czuję się zaproszona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaż zdecydowanie bardziej wolę oko ciszyć patrząc na nią niż ją jeść :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg[/url] śliczna :loveu: Podoba mi się ten wąwóz :razz: Pozdrawiamy! :multi: Quote
Bzikowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zmęczony i brudny pies to szczęśliwy pies :diabloti: Noo ja się nie dziwie, ze Zuza teraz fioła w domu dostaje jak przez 2 tygodnie miała was 24/24... Co do trenera - no cóż, Łódź to nie nasze rejony... Hm.. skoro ona zostaje na 10 godzin to moze rzeczywiscie sika dlatego, ze juz nie może ? A nie dlatego, ze się boi czy cos? Jak zostaje na powiedzmy 2 godziny to też sika? Może trzeba ją barrrdzo zmęczyć przed pracą żeby spała..? No albo klateczka... Quote
Anetka83 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 cudny pyszczek:) [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg[/URL] Quote
basia2202 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']A dlaczego:hmmmm::hmmmm::diabloti: Bardzo ładne fotki robisz:p[/quote] [B][COLOR=Purple]dlatego ponieważ :cool3: :diabloti: aaa.. to nie tylko ja fotki robię :cool3: bo moje Kochanie też :) i muszę przyznać, że takie artystyczno-widokowe to zdecydowanie jemu lepiej wychodzą :loveu: [/COLOR][/B][quote name='pinczerka_i_Gizmo']Widoczki są świetne, że też udało Ci się tak dokładnie uchwycić fale rozwalające sie na kamieniu! :-o :loveu: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_579.jpg[/URL] Ajajaj to też cudne :loveu: A patyczek... malutki :cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple]no i muszę tutaj zdementować :cool3: bo większość fal z kamieniem robił Mariusz :cool3: no ale moich też jest parę :) a uchwycić nie było trudno... bo te fale ciągle się tak rozwalaly ;) [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla']czuję się zaproszona :evil_lol::evil_lol: chociaż zdecydowanie bardziej wolę oko ciszyć patrząc na nią niż ją jeść :loveu::loveu::loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]w razie czego... be my guest :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='Czarna_Owieczka'][URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg[/URL] śliczna :loveu: Podoba mi się ten wąwóz :razz: Pozdrawiamy! :multi:[/quote] [B][COLOR=Purple]noo.... nam wąwozik też utkwił w pamięci :) [/COLOR][/B][quote name='an_bzik']Zmęczony i brudny pies to szczęśliwy pies :diabloti: Noo ja się nie dziwie, ze Zuza teraz fioła w domu dostaje jak przez 2 tygodnie miała was 24/24... Co do trenera - no cóż, Łódź to nie nasze rejony... Hm.. skoro ona zostaje na 10 godzin to moze rzeczywiscie sika dlatego, ze juz nie może ? A nie dlatego, ze się boi czy cos? Jak zostaje na powiedzmy 2 godziny to też sika? Może trzeba ją barrrdzo zmęczyć przed pracą żeby spała..? No albo klateczka...[/quote] [B][COLOR=Purple]niee.. jak zostaje na krócej, to raczej już nie sika... sporadycznie się zdarza... najgorzej jest rano... bo wychodzi wcześnie i potem musi po kilku godzinach znowu... gdzieś po 3-ech... ale np. podróż w pociągu... 6 godzin z kawałkiem wytrzymała bez problemu:) a ze zmęczeniem rano jest jednak problem, bo ja nie mam rano aż tyle czasu... wychodzę około 6... wstaję koło 5tej, w tym mam czas na naszykowanie siebie, zostawienie psa maneli w przedpokoju, nakarmienie i na spacer... żeby ją porządnie zmęczyć na długim spacerze, to chyba bym musiała po 4tej wstawać :-? czyli w nocy... [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:multi::multi::multi:byłam tam :multi::multi::multi:byłam :loveu:[/B][/I][/COLOR][/FONT] [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_600.jpg[/url] Quote
madziorna Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:multi::multi::multi:byłam tam :multi::multi::multi:byłam :loveu:[/B][/I][/COLOR][/FONT] [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_600.jpg[/url][/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Ja też tam byłam, ale baaaaaaaardzo dawno temu...[/COLOR][/I][/B] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Ja też tam byłam, ale baaaaaaaardzo dawno temu...[/COLOR][/I][/B][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:oops:no ja byłam 14 lat temu ....ale nic się nie zmieniło :multi:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
madziorna Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Mam takie przeczucie, że Zuza w końcu zasłuży na klatkę... :placz: Ale w sumie, to przecież również dla jej dobra :roll: I tak podziwiam Cię Basiu za Twoją cierpliwość. Włosy stają dęba, jak się ogląda te demolkowe fotki :smhair2: Ale byłabym nieszczera, gdybym nie wspomniała, że są one również powodem do wielkiego śmiechu :diabloti: [/COLOR][/I][/B] Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='birdus_78'][B][COLOR=Magenta]Byłam, widziałam, "umarłam"...[/COLOR] :crazyeye: Basiu, ależ Ty musisz mieć silną wolę, żeby to WSZYSTKO przetrwać :klacz: Jestem pełna podziwu, bo Panna Zuzolka-Demolka wystawia Cię ciągle na próbę. Mam nadzieję, że ten etap w jej (i zarazem Waszym - niestety) życiu szybko minie, czego Wam serdecznie życzę!!! :glaszcze: Będzie DOBRZE! :happy1: [COLOR=Blue]Pozdroofka dla Waszej Trójeczki!!![/COLOR] :calus::buzi: [SIZE=3]Ps. Fotki urlopowe WYPASIONE!!! :cool2:[/SIZE] [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)...bo miłość wszystko wybacza ... witaj Basieńko z Rodzinką ;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć Basiu :) ale piękne fotki, jestem po wrażeniem widoczków, a szczególnie wąwozu :-o [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg[/url] a ta fotka jest po prostu booooska :loveu: :loveu: :loveu: Daj znać co z tą klateczką, bo zdaje sie dziś mieliście po nią jechać. Quote
jonQuilla Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć Zuzomaniacy :evil_lol::multi::multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć Basiu :) Czekam na wrażenia dotyczące dzisiejszego dnia, bo zważając na to, że nie siedzisz na DOGO, wnioskuję, że gdzieś wybyliście... ;) Quote
basia2202 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Anetka83']cudny pyszczek:) [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg[/URL][/quote] [B][COLOR=Purple]jaki cudny taki niedobry :mad: witanko Anetko:multi: [/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]byłam tam :multi:byłam :loveu:[/B][/I][/COLOR][/FONT] [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_600.jpg[/URL][/quote] [quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Ja też tam byłam, ale baaaaaaaardzo dawno temu...[/COLOR][/I][/B][/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:oops:no ja byłam 14 lat temu ....ale nic się nie zmieniło :multi:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]pięęęknie tam, co nie? :p normalnie staliśmy tak i podziwialiśmy... i takie wooooow było :crazyeye: :) [/COLOR][/B][quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Mam takie przeczucie, że Zuza w końcu zasłuży na klatkę... :placz: Ale w sumie, to przecież również dla jej dobra :roll: I tak podziwiam Cię Basiu za Twoją cierpliwość. Włosy stają dęba, jak się ogląda te demolkowe fotki :smhair2: Ale byłabym nieszczera, gdybym nie wspomniała, że są one również powodem do wielkiego śmiechu :diabloti: [/COLOR][/I][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]ech.. no mnie wcale nie jest do śmiechu Madziu :roll: a Zuzka niestety, ale będzie miała klatkę... mnie już nie starczy na długo cierpliwości do tego jej zamiłowania do stolarki :roll: [/COLOR][/B][quote name='birdus_78'][B][COLOR=Magenta]Byłam, widziałam, "umarłam"...[/COLOR] :crazyeye: Basiu, ależ Ty musisz mieć silną wolę, żeby to WSZYSTKO przetrwać :klacz: Jestem pełna podziwu, bo Panna Zuzolka-Demolka wystawia Cię ciągle na próbę. Mam nadzieję, że ten etap w jej (i zarazem Waszym - niestety) życiu szybko minie, czego Wam serdecznie życzę!!! :glaszcze: Będzie DOBRZE! :happy1: [COLOR=Blue]Pozdroofka dla Waszej Trójeczki!!![/COLOR] :calus::buzi: [SIZE=3]Ps. Fotki urlopowe WYPASIONE!!! :cool2:[/SIZE] [/B][/quote] [B][COLOR=Purple]Aguś... tylko Ty mi tu nie schodź...:-? bo Zakopiec na Cię czeka :cool3: no i samiusieńke Tatry rzecz jasna również :) za życzenia nie dziękuję... może.. gadzina dzięki temu szybciej z demolki wyrośnie? :hmmmm: :roll: całuski, pozdrowionka i rób fajne foty na urlopie!! :multi: :loveu: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)...bo miłość wszystko wybacza ... witaj Basieńko z Rodzinką ;) [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]witanko Alusiu również z Rodzinką :loveu: ech... gdyby nie ta miłość...:roll: gorzej z moją cierpliwością...:mad: [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Cześć Basiu :) ale piękne fotki, jestem po wrażeniem widoczków, a szczególnie wąwozu :-o [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_583.jpg[/URL] a ta fotka jest po prostu booooska :loveu: :loveu: :loveu: Daj znać co z tą klateczką, bo zdaje sie dziś mieliście po nią jechać.[/quote] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Basiu :) Czekam na wrażenia dotyczące dzisiejszego dnia, bo zważając na to, że nie siedzisz na DOGO, wnioskuję, że gdzieś wybyliście... ;)[/quote] [B][COLOR=Purple]witaaajcie:) no mieliśmy jechać po klatkę, ale... u nas dziś strasznie paskudnie od rana... leje non stop i zimno... a ja do tego strasznie podle się czuję :roll: przespaliśmy dziś pół dnia, Zuzkowa w sumie też... wyciągała tylko Mariusza na siku... także ani tu wcześniej nie zaglądałam, ani nie wybyliśmy nigdzie z domu... mam nadzieję, że zniosę najbliższe demolki zuzkowej, zanim w ciągu paru dni nabędziemy klatkę :roll: [/COLOR][/B][quote name='AgusiaTerierka']Jak Zuzka Demolka?[/quote] [B][COLOR=Purple]Zuzka dziś dużo spała... ale jak wstała to oczywiście wariowała... już się rozgląda tymi swoimi "nieszczęśliwymi" oczkami, co by zmalować :mad: no i... [I][COLOR=DarkOrchid]ODWIEDZIŁ NAS DZIŚ WRÓBELEK!![/COLOR][/I] wleciał rano chyba przez okno... może chciał się schronić przed deszczem... dopiero teraz go zauważyliśmy, szamotał się bidulek w środku za oknem na parapecie... chrobotał trochę, to go usłyszeliśmy, bo za zasłonką nie było go widać... a Zuzka myślałam, że wścieklizny dostanie jak już go zobaczyła!! na co wróbelek jeszcze bardziej się szamotał... musiałam ją zabrać z pokoju, dopiero Mariusz mógł wypuścić wróbelka za okno... bidny tylko ten ptaszek, no bo pada... :roll: no ale jakoś sobie chyba poradzi i znajdzie schronienie... wróbelków przecie przygarniać nie mogę :roll: zdjęcia niestety nie zrobiliśmy, bo wszystko było za szybko a nasza małpa gadzinowska powariowała i poszła teraz dalej spać [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla']Cześć Zuzomaniacy :evil_lol::multi::multi::multi:[/quote] [B][COLOR=Purple]hehe... cześć Salsomaniacy :evil_lol: :multi: [/COLOR][/B][quote name='Rybka_39']:multi:Witak Zuzille i jej panią![/quote] [B][COLOR=Purple]hej Rybko i Korusiu:)[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [B][COLOR=Purple]czy u Was też dziś taka badziewna pogoda? :roll: a my źli jesteśmy, bo nam nie dowieźli karmy dla naszej małpy... z Telekarmy zamawialiśmy... w sumie, to Telekarma nie zawiniła... tylko UPS - firma kurierska - tam jacyś upośledzeni ludzie pracują chyba! :roll: zaznaczałam na zamówieniu, że po 17.00 - a kurier do mnie dzwoni o 8.30, że ma karmę i czy w domu będę:wallbash: no będę... tylko po południu... zaznaczyłam też, że domofon nie działa (znaczy mogę otworzyć, ale nie słyszę, jak dzwoni), no bo Zuzka popsuła... i żeby na komórkę dali znać, jak już przyjadą... ale... kurier z popołudniowej zmiany też był upośledzony... bo albo nie przeczytał informacji albo wcale nie przyjechał... :roll: Zuzka nie ma karmy... dzisiaj jej gotuję serca z warzywami i ryżem...:roll: nie wiem, czy przywiozą paczkę jutro, czy nie... numeru listu przewozowego z Telekarmy uzyskać nie mogłam, bo podają numer dyżurujący, pod którym nikt nie odbiera! [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:wallbash: a bez tego numeru listu w UPS nie powiedzą mi, co się dzieje z przesyłką... jutro po południu odebrać będzie kiepsko, bo mam lekarza... szlag by trafił... :mad: najlepiej to niech sobie odeślą tą karmę i zamówię sobie jeszcze raz... otaczają nas kretyni :roll: [/COLOR][/B] Quote
Czarna_Owieczka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć! :multi: U nas pogoda straszna, pada, zimno i ponuro :( Mamy nadzieję, że z karmą się coś rozwiąże ;) Pozdrawiamy! :multi: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:angryy::angryy::angryy:no nieciekawa przygoda z karmą ..... ja miałam podobnie i to z winy pana z firmy Siódemka :angryy::angryy::angryy: pan miał podany nr tel. kontaktowego ....nie działał domofon ale w końcu pan zadzwonił na fona...i z twarzą na mnie że kto mu będzie płacił za telefon bo ja sobie domofonu nie odbieram ....ale mu się dostało :angryy::angryy::angryy:jak się wczłapał na moje 4 piętro :loveu:...nawet powiedziałam do Ozzulka ...popatrz pan z tych nerwów to kondychę stracił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i się zasapał ...nam sie to nie zdarza....och jakie iskry leciały z jego oczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
madziorna Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Witanko z samego rana! Ciekawe co Zuza dzisiaj zmaluje :diabloti: A może będzie grzeczna?... Miłego dzionka życzę wszystkim!!![/COLOR][/I][/B] Quote
jonQuilla Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Witanko z samego rana! Ciekawe co Zuza dzisiaj zmaluje :diabloti: A może będzie grzeczna?... Miłego dzionka życzę wszystkim!!![/COLOR][/I][/B][/quote] Cześć :) :multi: ja mam nadzieję i trzymam kciuki żeby była grzeczna :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts