Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czeeść witajcie:)
raaaany... jeszcze tu ktoś zagląda :sweetCyb:
kochani jesteście :calus:

a my podziębieni troszkę... ale już jest lepiej;)

Zuzka za to zdrowa jak rydz :loveu:
i trochę różki pokazuje :roll: smarkata :evil_lol:
a tak ogólnie - poza tym, że często nie słucha :roll: - to dobre z niej dziecko:loveu: i coraz bardziej przytulaśne:)
i jakaś taka... kanapowa się zaczyna robić :icon_roc:
niby tak się przytula... tu jedna łapka, tu druga... i nagle nie wiadomo skąd na kanapie znajduje się dupka :diabloti: Zuzce to jakoś dziwnie w ogóle nie przeszkadza... :hmmmm:
no i tęsknota jej się włącza, jak wychodzimy do pracy i coś t ak ostatnio trochę płakuchna... :-(
aale... teraz będzie z nami non stop całe dwa tygodnie :multi:

poza tym od stycznia chyba zacznę nową pracę :razz:
w obecnej firmie co prawda ustaliłam podwyżkę... po 8miu kurde miesiącach:mad: po okresie próbnym pierwszą podwyżkę, który się kurde dziwnie przeciągnął od maja do końca roku :mad: ale... mam dość tej firmy :stop:atmosfera do kitu, jedna koleżanka odeszła, druga w ciąży poszła na zwolnienie, bo też ma dość; parę osób złożyło wypowiedzenie w piątek - tak w prezencie dla pani dyrektor :evil_lol: do tego jeszcze problemy finansowe firmy...
a ja.... nową umowę mam, ale jej nie podpisałam jeszcze
:diabloti: o czym pani dyrektor nie wie... ale się dowie jutro zapewne.... bosz... będę musiała do niej zadzwonić :roll: wolałabym chyba w 4 oczy pogadać, niż przez tel.
szkoda mi tylko koleżanki, która całkiem sama zostanie... mogę się zgodzić ewentualnie, że tydzień - dwa będę przychodzić po tej nowej pracy, ale jeśli pani dyrektor stwierdzi, że nie jestem potrzebna (a jak się dowie, że nie zostaję, to reakcja może być różna :roll: :diabloti:) no to cóż... chciałoby się rzec na pożegnanie "szanuj ludzi - tak szybko odchodzą" :evil_lol: :diabloti:

a w nowej pracy zaproponowali mi na tyle dobre warunki finansowe, że mam na okresie próbnym 600 zł netto więcej niż miałam tutaj, do tego mają prywatne ubezpieczenie medyczne i inne takie tam socjalne sprawy... także fajnie... jedyny mankament - daleko :roll:
ale... mam nadzieję, że uda mi się z nimi dogadać, żebym pracowała od 8 do 16 zamiast od 9 do 17 - tak to będę wcześniej w domku, a Mariusz teraz też dalej będzie pracował... (od stycznia też nową pracę ma:) ) nie chciałabym, żeby Zuza była zbyt długo sama...

Posted

noo... także trzymajcie kciuki za jutrzejszą rozmowę z panią dyrektor, bo kurde... trochę się obawiam jej reakcji.... :roll: choć tak naprawdę nic mi nie zrobi.... no ale może być jednak niemiło...
ale jak już to załatwię, to będzie freedom :multi: bo kurcze... trafiłam tutaj trochę z deszczu pod rynnę...w pracy w Łodzi też niefajnie było...

a ta nowa praca aż przy Okęciu, więc przez całą Wwę będę jeździć - dobrze chociaż, że tramwajem:)

kupiliśmy w ogóle dziś choinkę... o 22giej! :evil_lol: u nas tu stoją na osiedlu z choinkami 24 godz. na dobę :evil_lol: myślałam, że tylko my tacy nienormalni, że o tej porze kupujemy choinkę :roll: ale pan choinkowy powiedział, że spooko, że to normalna pora... wczoraj za to ktoś ich obudził o 3 w nocy! bo chciał choinkę :stupid: czyli jednak są bardziej psychiczni od nas :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']http://lh3.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SRNpj0WIccI/AAAAAAAAB7c/nS2FOdHZNmg/s640/IMG_3723.JPG

aj aj jakie sloneczne fotaskii :multi:

witaj zlociutkaaa........gratki za kilogramki :multi:

buziowanko przesyłamy slunskieeee :loveu:
cześć kochanie :loveu:
właśnie się ważyłam dzisiaj:razz: już jest 14,5 kilo mniej!
:sweetCyb:

[quote name='jonQuilla']ale żeście narobili fotek na wakacjach :loveu::loveu:
no tak się jakoś rozmachnęliśmy.... i się jakoś dobrze pstrykało :evil_lol:
odkąd jest cyfrówka, to nie znam umiaru :cool3:

piasek w oczach, w mordce, w nosie ale to nic...
grunt że jest dobra zabawa :) :evil_lol:
http://lh3.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SRNpsJKLOiI/AAAAAAAAB8w/j-dtJbzYaHc/s512/IMG_3734.JPG

gratuluje kg :)
i trzymam kciuki za pracę :cool3:
buziaki dla Was :loveu:

dobrze, że trzymałaś kciukole, bo chyba się udało :multi:
co prawda to nie ta praca, na którą baaardzo liczyłam, ale też fajna:)
tamta mi się za bardzo podobała, dlatego nie wyszło - zawsze tak mam
całusy kochana!! :loveu:

Posted

[quote name='halgre58']Witam ...:hand:
Kapitalne fotki z nad morza ! Zuzia miała frajdę ...
witaj w naszych skromnych progach:)
a fotek znad morza nie koniec jeszcze :evil_lol:

[quote name='Alicja'];) Basieńko Ty wiesz :calus:
wieeeem Skarbie :loveu:
i nawzajem :evil_lol::calus::calus::calus:

[quote name='Bzikowa']i się wakacjowo zrobiło :loveu::multi:
Zuzka w morzu i piachu (niekoniecznie naraz :eviltong:) to jest to !

http://lh6.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SRNpxlDI8wI/AAAAAAAAB9o/4he9Sqrj-Vw/s640/IMG_3747.JPG piękne niebo!

pozdrawiamy :)
witaj witaj:)
pozdrawiamy również:)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale ta Zuzinka w Pana wpatrzona! :) Normalnie, nie ten sam pies :evil_lol: :loveu:
o taa... wpatrzona... :cool3: bo pańcio miał patyka! a patyk to świętość :evil_lol:
żeby ona taka wpatrzona była tak na co dzień... i żeby taka posłuszna jeszcze :cool3: no to chyba by cud musiał nastąpić :evil_lol:
buziowano Gizmusiowa! :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć Basiu :multi: no to trzymam kciuki za prace i gratuluje wymuszenia podwyżki ;) :evil_lol:

http://lh3.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SRNpgsHtfvI/AAAAAAAAB7E/4W_VD7kliNA/s640/IMG_3720.JPG trzepanko :lol:

http://lh3.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SRNpsJKLOiI/AAAAAAAAB8w/j-dtJbzYaHc/s512/IMG_3734.JPG Zuzol w panierce :loveu::loveu:
helloooł:)
oo... dobrze to nazwałaś - wymuszenia :eviltong: bo gdyby nie opcja, że miałam na oku inną pracę, to bym widziała tą podwyżkę, jak świnia niebo :mad: no ale... koniec końcem... i tak nie skorzystam z tej marnej podwyżki...

[quote name='evaxon']

:hand:

oo... cześć Efffka :multi: gupecku Ty kochany :loveu:

[quote name='apple']Gadzinkooooooo kaj ty

Coś o podwyżce poczytałam.....oć do mnie i ponegocjuj z moim szefem:roll:

a tu jestem tu... wredny mój Jabłuszku :p
musisz miło porozmawiać i powiedzieć, że masz inną pracę na oku... no ale że bardzo chciałabyś tutaj jednak zostać... ale że tam z kolei taka szansa i dobre pieniądze Ci proponują... no i że musisz wiedzieć, czy opłaca Ci się tu zostać... :diabloti: pytanie, czy chcesz sprawdzić, jak bardzo wartościowa jesteś dla firmy :razz: bo się może okazać, że szef Ci powie "to jak tam Pani lepiej mają płacić, to życzę szczęścia na nowej drodze życia" :evil_lol:
buziaki kochana:)

[quote name='Cheritka']O kurcze , ja bym zmarzła w takiej zimnej fali :crazyeye:,
a Zuzka zadowolona.
Czy to znaczy, że niedługo moje pudelki będą za Tobą welon nosiły ?????
eee.. tam... Zuzce zimno nie było ;) jest tak nakręcona na wodę, zwłaszcza z falami, że nie da się jej utrzymać :evil_lol: a jeszcze niech tam na wodzie będą mewy, kaczki, czy inne latające stwory, no to nie ma mocnych :evil_lol: :diabloti:

oo.... a chciałyby nieść ten welon? :cool3:
to fakt - to już niebawem:) po nowym roku czeka nas wiele załatwiania...

Posted

[quote name='zuzolandia']Przyszłam tak spojrzec czy są jakies zmiany :loveu:
no niestety kochana... zmian nie było... :niewiem:
czasu u mnie było mniej niż zeroooo... o o o o ;)
albo praca obecna, bo skład osobowy się zmniejszył, albo rozmowy kwalifikacyjne w poszukiwaniu nowej pracy, a teraz i świąteczne sprawy... i tak mi się jakoś nie składa, żeyb do dogo zasiąść :roll:

ale wstawię zaraz troszkę foteczek:)

[quote name='Izabela124.']Przyszłam się przywitac:multi:
witam Cię serdecznie Izabelko:)

[quote name='Selket']:placz:Basiu!!!!!!!!!!!!!!!! WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!:placz:
jestem już... jesteeeeeem:multi:
nie płakuchnaj :calus:
wiem że rzadziej (siła wyższa)... no ale jednak się pojawiam ;)
między świętami postaram się poprawić :p

[quote name='agaciaaa']Basiu gdzie Cię wcięło? Pewnie przedświąteczna gorączka ;)
noo... tak... między innymi...:roll:
jeszcze nie wszystko pokupowane...
za to choinka już czeka na balkonie :) a jak paaachnieee... :multi: mhmm...
a Zuzka, głupia... się jej boi :icon_roc: bała się podejść i sprawdzić, co to...
potrzaskany ten mój sucz :splat:

Posted

i na koniec Zuzka pożerająca mi stopę :evil_lol:

oraz Zuzka rozmarzona, tudzież sfochowana :roll:

C.D.N. niebawem:)

wiadomość z ostatniej chwili:
kupiłam dziś stolnicę :cool3: i Zuzka się na nią strasznie nakręciła :splat:
chodzi ciągle ją wąchać:evil_lol: nawet chciała już odgryźć kawałek...
nienormalna :stupid: też se kurde nową pasję znalazła... :icon_roc:

dobrej nocki wszystkim!! :loveu: