Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No kochana niestety takie sa terminy, jak ja szukalam u siebie to nawet na 3 lata do przodu sa pozjamowane:diabloti:tak ludzie szaleja ze glowa mala:evil_lol:kawaler sie zrobil co nie miara:pteraz mam ta sucz mama mnie chce z domu wywalic co dzien awantury:angryy:ze mam ja komus oddac, na dodatek ona ma cieczke, i Fuks dostaje kota:mad::evil_lol:normalnie zeswirowac mozna:cool1:A wczoraj bylam na ttargach mody slubnej ale tandeta straszna, za to wystawa psow ekstra:multi:aaaaaa i mam juz sukienke jaka chcem:multi::loveu:

Posted

cześć i czołem:)

Zuzka ostatnio sporo była sama w domu, więc jako małą rekompensatę dostała 2 dni temu siurka, którego już zżarła i małpkę... i tego samego dnia... wypruła z niej flaki i bawiła się zwłokami :diabloti::evil_lol:

a wszystko wyglądało tak
:cool3:

Posted

a tak wyglądała małpka po rozszarpaniu przez "lwicę" :diabloti:

teraz jak wracamy do domu, to Zuzka nas olewa :roll:
zaraz po wyjściu z klatki nie wita się z nami, tylko leci maltretować małpę :evil_lol: bo jak widać zwłoki są za mało zwłokowate :diabloti:
trzeba małpę dobić, żeby już nie fikała :evil_lol:

nawet nie myślałam, że tyle radości jej sprawi ta zabawka... a jeszcze więcej radości to, co z małpy zostało :p

Posted

Zuzka to mordercza bestia, rozszarpała tego małego bezbronnego zwierzaczka i co najgorsze nie wygląda na to by miała z tego powodu wyrzuty sumienia :placz:
to straszne...co Wy macie za potwora u siebie w domu :crazyeye::crazyeye:

cześć :multi::loveu:

Posted

eloł wsjem i wobec :multi:

jonQuilla napisał(a):
Zuzka to mordercza bestia, rozszarpała tego małego bezbronnego zwierzaczka i co najgorsze nie wygląda na to by miała z tego powodu wyrzuty sumienia :placz:
to straszne...co Wy macie za potwora u siebie w domu :crazyeye:

cześć :multi::loveu:

hej:)
mówiłam od początku, że pomiota szatańskiego przygarnęłam :roll: :diabloti:
widać co gadzina potrafi... :siara:
a wyrzutów sumienia jak najbardziej brak :evil_lol:
Zuzka bawi się codziennie teraz tymi zwłokami :cool3:
a ja mam trupa w domu - dobrze, że nie cuchnie :eviltong:

sota36 napisał(a):
Malpi morderca!!!!!!!!

sąsiedzi mieli rację, że morderca :roll:
a ja się stawiałam, że Zuzka nie jest niebezpieczna :diabloti: :siara:

Alicja napisał(a):
:evil_lol:
http://lh3.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SSXeTVG8xQI/AAAAAAAACSQ/WeOellOmCkc/s800/IMG_4014.JPG

i tak zginęła ostatnia maupa :p

Basiu ja przez długi czas przynosiłam Ozzulkowi pluszaki z ciucholandu ;)....rozszarpywał i nam zwłoki przynosił :evil_lol:

a wiesz... nawet mi tej małpy nie szkoda:)
mała miala tyle frajdy, jak wypruwała z niej flaki, że aż miło było patrzeć :evil_lol: nawet piszczałkę, która była w środku zmaltretowała :diabloti:
a zwłoki są the best:cool3: głową bawi się sama, a korpusik przynosi, żeby się z nią tarmosić:diabloti: widać małpa za bardzo była wypchana, no to Zuzka poprawiła i zmieniła na lepszy model :evil_lol:

AbraCadabra napisał(a):
Oho ale była zabawa :loveu::evil_lol:

witaj AbraCadabro :p
a potrafisz wyczarować nową małpę? :razz: :diabloti:

Posted

apple napisał(a):

z czego się rechotasz mój wredny gupecku? :eviltong: :diabloti:

agaciaaa napisał(a):
Moja mama tak robi :lol: i Sarcia co rusz nowego pluszaka morduje :lol:

Cześć Basieńko :multi:

http://lh6.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SSXePSD_3lI/AAAAAAAACRs/hDVDtO_HfVU/s800/IMG_4010.JPG coście temu biednemu psu zrobili? :mad: :evil_lol:

hej Agatko:)
no chyba też zacznę częściej znosić Zuzce jakieś pluszaki za grosze;)
bo widzę, że taka "zabawa" sprawia jej mnóstwo frajdy :p
a piesowi nic nie zrobiliśmy:cool3: wczuła się w los maltretowanej małpy :evil_lol:

sota36 napisał(a):
Nie szkoda Ci tej bidnej @? No coz...jaki pan taki kram! MORDERCY!!!!!

no podobno córka w matkę się wradza...:roll:
czy tam w ojca... jakkolwiek :cool3:
no to niech będzie, że mordercy :diabloti:

Posted

basia2202 napisał(a):
hej Agatko:)
no chyba też zacznę częściej znosić Zuzce jakieś pluszaki za grosze;)
bo widzę, że taka "zabawa" sprawia jej mnóstwo frajdy :p
a piesowi nic nie zrobiliśmy:cool3: wczuła się w los maltretowanej małpy :evil_lol:

To świetny sposób na dużo frajdy małym kosztem ;) ja czasem nawet nie zdążam zobaczyć co nowego mama Sarze kupiła, bo jak przychodze do domu to są już same strzępy :evil_lol: do wszędzie walającej się waty już sie przyzwyczaiłam :cool3: :evil_lol: