Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Basiu ....powiem szczerze , ze nie wiem jak z Citroseptem i chlebkiem ... alejak nie cierpi cytrusów to powinno działać . Co do koopalonów ...u nas zadziałało na różne potrawy niekoniecznie jadalne ... żwacze i Rumen Tabs ... to w sumie to samo [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Basiu ....powiem szczerze , ze nie wiem jak z Citroseptem i chlebkiem ... alejak nie cierpi cytrusów to powinno działać . Co do koopalonów ...u nas zadziałało na różne potrawy niekoniecznie jadalne ... żwacze i Rumen Tabs ... to w sumie to samo [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O żwaczach też słyszałam, znam też psa, któremu to pomogło ;)

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]jak mogłaś przyjść i mnie szczuć pyszną pizzą... że jadłaś... jak ja tylko zieleninę mogę :placz:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]trza było zjeść za me zdrowie, ale nie mówić [/COLOR][/B]:shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ale o jakiej ty pizzy mówisz:roll: hmmmm zjadłam i zapomniałam ze zjadłam:roll::cool1: ja kurczaczka jadłam:diabloti:

Ojjj babo......głodnemu chleb na mysli:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

No a ZUZOL - kupojadka jedna no:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][COLOR=purple]groszku... na Zuzkę działa "fe" ewentualnie "zostaw" - ale jak ją widzę, a najlepiej, jak mam ją na smyczy, że tak powiem w zasięgu ręki.... jak polezie gdzieś dalej na flexi albo biega luzem i coś znajdzie, to ni hu hu[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]a jak nie zauważę, to od razu wszystko w pysk sobie ładuje - zwłaszcza chlebek (bo qpy tylko po kryjomu zjada), czasem kość...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]kość i chlebek bywało nie raz, że wyciągałam jej z gęby... czasem prawie z gardła :roll: - jak nie zobaczę tego przed nią i nie zdążę powiedzieć "fe" - zaciska paszczę, jak imadło :mad: trzeba otworzyć mordę siłą, powiedzieć "wypluj" i wtedy wypluwa...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]a jak zauważę, to spoko, słucha komendy...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]Alusiu... ja się właśnie obawiam, że skoro nie cierpi cytrusów i poczuje zapach takiego chlebka z Citroseptem, to go nie tknie, bo dla niej śmierdzi... a mnie chodzi o to, żeby właśnie nie poczuła i zjadła... żeby się nauczyła, że jak podniesie z ziemi, to jej gębę wypali :diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]a qpy... na to poradzić nie umiem już nic :placz: Rumen tabsy dostawała regularnie, nie podziałało... żwacze też dostaje! :-([/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]ale... może mało... może więcej tego jej trzeba...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]spróbuję jeszcze jednocześnie Rumentabsy i żwacze... i może jogurt dodatkowo (wyczytałam na tamtym wątku o qpach)... może jak będzie miała żywe kultury bakterii z jogurtu, to nie będzie bakterii z cudzej qpy zjadać...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]3 światy z tym moim suczem! :shake:[/COLOR][/B]

Posted

[url]http://lh4.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCPm0vsmaI/AAAAAAAABk8/frOpEFB7Lcc/s800/IMG_3965.JPG[/url]
zagryźć! :diabloti:

Co do śmierdzącego problemu to nie za wiele mogę Wam pomóc. Bezik do pewnego wieku też się nie opierał tym ''specjałom'' ale potem... samo mu przeszło. Zawsze mówiłam tylko 'fe' albo po prostu zdążałam go odciągnąć. Nie
robiłam nic specjalnego w kierunku oduczenia go tego ale po prostu bardziej go kontrolowałam w zasr... miejscach i tyle. I teraz już tego nie robi. Chyba , że końskie - ale i tak woli się wytarzać niż wtrząchnąć.

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]groszku... na Zuzkę działa "fe" ewentualnie "zostaw" - ale jak ją widzę, a najlepiej, jak mam ją na smyczy, że tak powiem w zasięgu ręki.... jak polezie gdzieś dalej na flexi albo biega luzem i coś znajdzie, to ni hu hu[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]a jak nie zauważę, to od razu wszystko w pysk sobie ładuje - zwłaszcza chlebek (bo qpy tylko po kryjomu zjada), czasem kość...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]kość i chlebek bywało nie raz, że wyciągałam jej z gęby... czasem prawie z gardła :roll: - jak nie zobaczę tego przed nią i nie zdążę powiedzieć "fe" - zaciska paszczę, jak imadło :mad: trzeba otworzyć mordę siłą, powiedzieć "wypluj" i wtedy wypluwa...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]a jak zauważę, to spoko, słucha komendy...[/COLOR][/B]

[/quote]

Skąd ja znam to wyrywanie z pyszczyska..... Swoją drogą ludzie to są świnie, tyle rzeczy wyrzucają :angryy:

Posted

[quote name='Bzikowa'][URL]http://lh4.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCPm0vsmaI/AAAAAAAABk8/frOpEFB7Lcc/s800/IMG_3965.JPG[/URL]
zagryźć! :diabloti:

Co do śmierdzącego problemu to nie za wiele mogę Wam pomóc. Bezik do pewnego wieku też się nie opierał tym ''specjałom'' ale potem... samo mu przeszło. Zawsze mówiłam tylko 'fe' albo po prostu zdążałam go odciągnąć. Nie
robiłam nic specjalnego w kierunku oduczenia go tego ale po prostu bardziej go kontrolowałam w zasr... miejscach i tyle. I teraz już tego nie robi. Chyba , że końskie - ale i tak woli się wytarzać niż wtrząchnąć.[/quote]
[B][COLOR=purple]hej Bziki:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]myślisz, że Zuzce też smo przejdzie? :roll: byłoby miło...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]ja generalnie staram się z Zuzką nie chodzić w takie brudne miejsca... ale... najgorzej w ciemnościach... wtedy nie widzę, co jest gdzieś w krzakach, w które mała poleci... :roll:[/COLOR][/B]

[quote name='jbk']Skąd ja znam to wyrywanie z pyszczyska..... Swoją drogą ludzie to są świnie, tyle rzeczy wyrzucają :angryy:[/quote]
[B][COLOR=purple]właśnie dlatego się obawiam, że to moje prosię w końcu się czymś sruje :shake: i nie dość, że się wtedy wycierpi, to jeszcze kosztowne to będzie...:roll:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]ale oby to się nigdy nie zdarzyło...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]i mnie też wnerwia, jak wyrzucają śmieci na trawnik... chlebki dla gołębi... kości... czy tego nie można wrzucić do kosza? :angryy: gołębi nienawidzę, a te wszystkie stare mohery-dokarmiaczki, to bym normalnie rozwaliła z jakiejś porządnej strzelby:mad:[/COLOR][/B]
[quote name='sota36']Basiu - a moze Twoja kuchnia Zuzince nie pasi....:eviltong:[/quote]
[B][COLOR=purple]no wiesz! :obrazic:phi.. też mi coś...:eviltong:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]Zuzol dostaje jedną z najlepsiejszych karm :cool3: do tego twarożki, marchewkę i inne pyszności oraz psie cuchnące świństewka :diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]a kuchnia zdecydowanie jej pasi :evil_lol: bo skubana aż za często ją odwiedza :cool3: zwłaszcza, jak robię jedzonko dla nas :cool3:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='teqquila'][B]Siemanko Basiu wpadam do Ciebie :evil_lol:[/B][/quote]
[COLOR=purple][B]Tyśkowaaa!! hurraaaa!! :multi::multi::multi:[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]cześć babo!! gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było? :cool3: :diabloti: :loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='sota36']Kcesz flinte?[/quote]
[COLOR=purple][B]chcę chcę! :multi: a masz? :razz: :diabloti:[/B][/COLOR]
[quote name='groszek83']To może kaganiec:roll::oops:[/quote]
[COLOR=purple][B]nie wiem, czy to rozwiązanie... :roll:[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]Zuzka kagańca nienawidzi... akceptuje tylko materiałowy, a w takim zawsze znajdzie sposób, żeby chociaż coś polizać... i jeszcze kaganiec wypaprze...[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]a metalowy próbuje zdjąć ocierając się pyskiem o trawę...[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][B]no nic... muszę jeszcze bardziej jej pilnować (choć nie wiem, czy to możliwe... czy da się jeszcze bardziej...)[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]no i będzie dostawać więcej żwaczy, do tego równocześnie Rumen tabs i jogurty... może pomoże... ;)[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][B]już się na Zuzkę nie gniewam, więc jestem dobrej myśli :p[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=purple]a żeby póki co zakończyć nieprzyjemny temat... ;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#800080]kilka fot naszej ślicznej gadziny :loveu:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#800080]takie tam moje artystyczne kombinacje :p[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#800080][IMG]http://lh4.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCP5gX9DRI/AAAAAAAABng/Ssax0YZRS2s/s720/IMG_3974.JPG[/IMG][/COLOR][/B]

[B][COLOR=#800080][IMG]http://lh6.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCP7tzrEQI/AAAAAAAABnk/IJTfogEBirk/s720/IMG_3975.JPG[/IMG][/COLOR][/B]

[IMG]http://lh5.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCP-vTSVdI/AAAAAAAABno/2-GcPJVz-V4/s720/IMG_3976.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCQAwP-EsI/AAAAAAAABns/O1-L1HanNTA/s720/IMG_3977.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCQDBbt5uI/AAAAAAAABnw/zgomXzLbpj8/s720/IMG_3978.JPG[/IMG]

[B][COLOR=purple]C.D.N. wkrótce:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202']
[COLOR=purple][B]już się na Zuzkę nie gniewam, więc jestem dobrej myśli :p[/B][/COLOR]
[/quote]

No bo też jak tu się gniewać na taką piękną Zuzannę :)

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Wam kochani :multi::multi::loveu:

przychodzę żebyś nie pomyślała że o Was zapomniałam czy coś :) bo tak nie jest ...
ściskam mocno :calus:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]witaj
przeczytałam o kupozbieraczu:diabloti:
nie wiem co Ci poradzić żwacze sa podobno dobre a jogurt nie zaszkodzi
moje dostają regularnie zwłaszcza że na surowiźnie jadą....
a chlebek dostają jako przekąske wieczorna za dobre sprawowanie
nawet taki przesuszony kromal jest dobry na wyziewy pyskowe[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]Tyśkowaaa!! hurraaaa!! :multi::multi::multi:[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]cześć babo!! gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było? :cool3: :diabloti: :loveu:[/B][/COLOR]
[/QUOTE]

[B]jak to gdzie z Tztem bylam :evil_lol: jestesmy troche zabiegani ale mam czasa od czasu do czasu wejsc na dogo :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]agaciaa... przyjdzieesz przyjdziesz... ;)
nie odpuściłabyś sobie chyba Zuzkowych fot, coo? :razz::loveu:[/COLOR][/B][/quote]

I tu mnie masz :razz: :evil_lol: :loveu:

Co do g... to moja Sara też nie pogardzi.. nie raz, nie dwa zjadła :roll: czasem sie też wytarza :razz: musze mieć oczy dookoła głowy.

[URL]http://lh4.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCP5gX9DRI/AAAAAAAABng/Ssax0YZRS2s/s720/IMG_3974.JPG[/URL] ale na taką mordke to nie można sie gniewać :loveu: prawda Basiu? :lol:

Posted

WITANKO KOCHANEEEE ZUZOLKI :loveu::loveu::loveu:

moja Fruzylla tez swego zcasu zajdala sie gowienkami :mad::mad: ale [B]dostala wpierdziel i sie oduczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

[B]bylam delikatna :evil_lol:[/B]

[B]buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeee przesyłammmmmmmm!!!!!!![/B]