Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3]a teraz FOTKI DOMOWE WARSZAWSKIE:)
Z NOWĄ ZUZKOWĄ ZABAWKĄ;)

Zuza w pełnej okazałości:)

jej portret :loveu:

taką zabawkę Zuzka dostała:) "żelatynka" na sznurku :cool3:
super do żucia i fajnie podskakuje:)

Posted

dzień dobry :multi::loveu:

no i czekały na mnie tutaj grzecznie fotki :cool3:
tak miało być :evil_lol::evil_lol:

fajna ta nowa zabawka Zuzki tylko pewnie moja sucza by ją zaraz rozbroiła :mad::angryy:

wycmokaj pannę Zuzannę :loveu:

Posted

[quote name='basia2202']

cześć paskudo moja Ty Ty... :eviltong:
dieta... boszzz... masakra... :roll: jak przetrwam ten tydzień, to.... będę mogła zjeść kawałek kurczaka... ooj... ciężko jest, powiem Ci...:placz: już mi zbrzydły te warzywka :-( dobrze chociaż, że twaróg smaczny...
Bossszzz bidulka.....zjadłam dzisiaj za ciebie kurczaka z borowikami:diabloti: Tzn za twoje zdrowie:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202']głównie się tapla...
ale jak głębiej wskoczy, to trochę tam majta kulaskami ;)
lepiej jej się chyba pływa, jak woda tak bardzo nie faluje :evil_lol:
w każdym razie umie :)

No tak, z takimi falami ciężko walczyć :lol: a byliście z nią kiedyś nad jakimś jeziorkiem czy rzeką, czy nad morzem tylko? ;)

Fajna ta nowa zabawka :)
http://lh5.ggpht.com/BaMaZu2008/SOp3dOiag9I/AAAAAAAABW4/TqzY0HaJCMY/s576/IMG_3929.JPG Zuzce chyba sie spodobała :lol::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::loveu:

no i czekały na mnie tutaj grzecznie fotki :cool3:
tak miało być :evil_lol:

fajna ta nowa zabawka Zuzki tylko pewnie moja sucza by ją zaraz rozbroiła :mad::angryy:

wycmokaj pannę Zuzannę :loveu:

hej hej:)
Żonkilciu.... możesz Salsie spokojnie kupić taką zabawkę, to tworzywo jest bardzo wytrzymałe! :) Zuzka ma z tego samego piłkę i przeżyła prawie rok nie tknięta!! Wszystkie inne piłki poszły w drobny mak... Tanie te zabawki nie są, bo około 35-40 zł - ale lepiej wydać i żeby starczyło na długo, niż za tydzień nowe kupować;)
a Zuzka jest z pewnością gorszym masakratorem niż Salsa;) pamiętaj, że zrywała listwy od boazerii, więc wiem, co to znaczy demolka w jej wykonaniu... i wiem, jak szybko niszczyła sznury czy piłki...
a te zabawki - mam wrażenie, że są nieśmiertelne :evil_lol:
także gorąco polecam:)

buziaki:)

[quote name='Alicja']Zdjątka poodladane :loveu:, morza zazdraszczamy :oops:pozdrawiamy do zaś :loveu:

:loveu:Zuza ma słodki ten pysiolek

http://lh5.ggpht.com/BaMaZu2008/SOp3dOiag9I/AAAAAAAABW4/TqzY0HaJCMY/s576/IMG_3929.JPG

heloł Aluś :cool3:
a pycholek.. słodki i pyskaty :diabloti:

[quote name='apple']Bossszzz bidulka.....zjadłam dzisiaj za ciebie kurczaka z borowikami:diabloti: Tzn za twoje zdrowie:roll::evil_lol:
gadzina! :mad:
jak mogłaś... :placz:

[quote name='BeaC']ja tylko tak przelotem....................

Zuzkę pooglądalam:loveu:

ziuuuu.. widziałam przelatującą Beatkę....:diabloti:
a gdzie miotła? :cool3:
buziaki :loveu:

Posted

[quote name='Cheritka']A ja sobie na dłużej wpadłam i poczytam też :cool3:.
Kopareczka super, dobrze, że mieszka dalek od mojego ogrodu :evil_lol:
a to miło nam bardzo :p
ale... może jakbyś kiedyś chciała przekopać, czy wykopać dół pod nowe drzewko, to polecamy naszą koparkę :evil_lol: model niezawodny = napędzany reaktorkiem jądrowym umieszczonym w mózgu :diabloti:

[quote name='agaciaaa']No tak, z takimi falami ciężko walczyć :lol: a byliście z nią kiedyś nad jakimś jeziorkiem czy rzeką, czy nad morzem tylko? ;)

Fajna ta nowa zabawka :)
http://lh5.ggpht.com/BaMaZu2008/SOp3dOiag9I/AAAAAAAABW4/TqzY0HaJCMY/s576/IMG_3929.JPG Zuzce chyba sie spodobała :lol::loveu:
była raz nad takim tam stawem.... koło Pabianic...
ale wlatywała tylko za patykiem i wracała.... pływania nie było...;)

Posted

jeśli tak mówisz to kiedy już wypłacą mi moją należność za ciężką pracę :evil_lol: to kupię coś takiego mojej suczy i zobaczę co z tym zrobi :)

a widzę że Zuzi bardzo przypadła do gustu nowa zabawka :):)

witam :multi::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']jeśli tak mówisz to kiedy już wypłacą mi moją należność za ciężką pracę :evil_lol: to kupię coś takiego mojej suczy i zobaczę co z tym zrobi :)

a widzę że Zuzi bardzo przypadła do gustu nowa zabawka :):)

witam :multi::loveu:

No Vadir plastikowe wszystko żre, a gumowych nie chce, a sznureczki uwielbia, więc myślę, że będzie idealna ;) Dawałaś kiedyś butelki po napojach? Vadir wykańcza jedną po drugiej ;)

Posted

Żonkilcia, jbk...

ja naprawdę polecam:)
Zuzka jest zachwycona... :loveu:
odkąd to dostała, praktycznie tylko tym się bawi :evil_lol:
nowe, to zafascynowana jeszcze;)
a ona też uwielbia sznurki i uwielbia coś żuć, dziamdziać...

a to się świetnie nadaje... może sobie memłać, a nie pęknie jak np. zwykła piłka czy inna gumowa albo plastikowa zabawka...

Zuzka bawiła się kiedyś plastikowymi butelkami, zanim dostała konga... wrzucałam jej tam smaczki... ale... jak już wydostała wszystkie, to rozwalała butelkę, rozgryzala... i efekt był taki, że jeszcze tym rozgryzionym PETem potrafiła np. rozwalić sobie dziąsło albo skaleczyć się w fafla... :roll:
więc mało atrakcyjna zabawa...

Posted

[quote name='jbk']Jak świetna zabawka! Mojemu maluchowi by się spodobała, muszę poszukać u nas takiej :)
a jak Twój psiak mniejszy, to są też mniejsze wersje:)
widziałam taką zabawkę jakby rurka, czy tunelik tylko taki nieforemny bardzo... też z tego tworzywa gumowo-kauczukowego, czy coś...;)
i w środku jakieś sznureczki są kolorowe, które z tego wystają:)
też ładne, ale np. dla Zuzki za małe;) bo ona ma paszczę wielką jak zlew :diabloti: :evil_lol: