pinczerka_i_Gizmo Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dobry wieczór :0 Informuję, że stopniowo nadrabiam zaległości ;) Na razie zachwycałam się Zuzą obrabiającą wędzone ucho :loveu: Pozdrawiam cieplutko! :) Quote
apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Century Gothic]A ty co się nnie odzywasz:mad:.....................co jest.................żyjesz? Czy ta dieta cię wykonczyła do tego stopnia że nie masz siły kliknąć :roll: jak by ktos pytał to trochę tesknię....................:roll::loveu:[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 czeeeść Kochani!!:multi: sorki, że mnie nie było... przez ostatnie półtora tyg. zero czasu dla siebie... późno wracałam... potem przygotowywanie posiłków na następny dzień (w związku z naszą dietą:) bo my z Misiem tak razem...;) ) mało spałam... jeszcze do tego szukam innej pracy... no i czasu na dogo już brakło...:oops: ale jestem:) wrzucę trochę fotek:) [quote name='jbk']No bo też jak tu się gniewać na taką piękną Zuzannę :) to fakt, nie umiem się na gadzinę długo gniewać :evil_lol: mój rekord to jeden dzień nie zwracania na nią uwagi :cool3: dłużej nie mogę... bo jej się przykro robi, że jest odrzucana.... przychodzi się miziać, wtulać... no i kurde nie da rady gniewać się dłużej :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Wam kochani :multi::loveu: przychodzę żebyś nie pomyślała że o Was zapomniałam czy coś :) bo tak nie jest ... ściskam mocno :calus: [/FONT] [quote name='jbk']My też tu ciągle bywamy :bluepaw: [FONT=Verdana]fajnie, że nadal do nas zaglądacie [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Verdana]:calus: całuski ciotki!! :loveu: [/FONT][/FONT][quote name='evaxon']czeeee przyszlam sie napic:multi::evil_lol: :drink1: czee Efffko :) Ty to zawsze okazję do picia wypatrzysz :evil_lol: normalnie oko masz nie z guzika :diabloti: [quote name='BeaC']witaj przeczytałam o kupozbieraczu:diabloti: nie wiem co Ci poradzić żwacze sa podobno dobre a jogurt nie zaszkodzi moje dostają regularnie zwłaszcza że na surowiźnie jadą.... a chlebek dostają jako przekąske wieczorna za dobre sprawowanie nawet taki przesuszony kromal jest dobry na wyziewy pyskowe cze Beatko :multi: daję już Zuzce jogurt, kefir, i psie świństwa cuchnące :roll: będzie też dostawać bułeczki suche na dobranoc :cool3: a w ogóle.... są sukcesy wychowawcze Zuzki!! niewielkie, ale są;) ostatnio na spacerze z Misiem wypatrzyła chlebek... dostała taki opierdziel... ża jak na kolejnym spacerku spróbowała znowu i Mariusz zareagował, to sama chlebek wypuściła z mordy! :evil_lol: tak piękne, że aż niemożliwe :evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Bzikowa']jakie Zuz ma błogie oczy żując to ucho :loveu::diabloti: to i my pijemy za 600 stronę! :beerchug: no to zdrówko :evil_lol: ja nie zdążyłam, ale cóż;) [quote name='teqquila']jak to gdzie z Tztem bylam :evil_lol: jestesmy troche zabiegani ale mam czasa od czasu do czasu wejsc na dogo :diabloti: "zabiegani" :cool3: :diabloti: jaaaasneee... teraz tak to się nazywa :evil_lol: buziaki Tyśkowi!! uściskaj synków! :loveu: [quote name='Selket']Cześć Basiu:loveu: Piękna Zuzia - gównojadka:diabloti: heeej Selkeciku :loveu: piękna piękna... ale upodobania to ma do bani :roll: a dzisiaj jedna z sąsiadek nie bała się jechać z Zuzką w windzie! :evil_lol: nawet jej nie przeszkadzało, że Zuzka chciała ją troszkę uściskać :cool3: nie bała się i powiedziała, że Zuzka to piękny pies rasowy!! :p bo ona to ma kundla zwykłego... :diabloti: :evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Widze że sukcesy wychowawcze nie tylko z Zuzką ale i z sąsiadami:evil_lol::evil_lol: witanko Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Izabela124.']Cześc Basiu:multi: Gratuluję 600stronki:multi: Widziałam fotki dominujacej Zuzi:evil_lol: i bawiącej się:loveu: heloł Izuś:) dzięki;) pozdrawiamy i ściskamy:) [quote name='emdziolek']:multi: Witaj Basiu:multi: cześć emdziolku :loveu: [quote name='agaciaaa']I tu mnie masz :razz: :evil_lol: :loveu: h h h :diabloti: Co do g... to moja Sara też nie pogardzi.. nie raz, nie dwa zjadła :roll: czasem sie też wytarza :razz: musze mieć oczy dookoła głowy. noo... zgadza się.. dookoła... :roll: http://lh4.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCP5gX9DRI/AAAAAAAABng/Ssax0YZRS2s/s720/IMG_3974.JPG ale na taką mordke to nie można sie gniewać :loveu: prawda Basiu? :lol: no nie można.... skąd Ty to wiesz, co? :cool3: Sarcia pewnie też takie miny robi...;) [quote name='zuzolandia']WITANKO KOCHANEEEE ZUZOLKI :loveu: moja Fruzylla tez swego zcasu zajdala sie gowienkami :mad: ale dostala wpierdziel i sie oduczyła :evil_lol: bylam delikatna :evil_lol: buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeee przesyłammmmmmmm!!!!!!! czeeeeeść kochanaaaaaa :multi: :loveu: h h h... no Zuzka raz oberwała... :roll: ale to dawno było... teraz wystarczy, że pokrzyczę - na szczęście z tymi qpami nie zdarza jej się często, bo chyba bym się załamała...:roll: Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :0 Informuję, że stopniowo nadrabiam zaległości ;) Na razie zachwycałam się Zuzą obrabiającą wędzone ucho :loveu: Pozdrawiam cieplutko! :) witaaanko Gizmusiowa :multi: faajnie, że jesteś :p buziaczki!!:loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ty co się nnie odzywasz:mad:.....................co jest.................żyjesz? Czy ta dieta cię wykonczyła do tego stopnia że nie masz siły kliknąć :roll: jak by ktos pytał to trochę tesknię....................:roll::loveu:[/FONT] no juuuuuż.. odzywam odzywam...;) żyję... dieta mnie nie wykończyła :evil_lol: jest okej :) też mi tęskno do Cia Jabłuszkowa :loveu: :oops: [quote name='groszek83']Widze że sukcesy wychowawcze nie tylko z Zuzką ale i z sąsiadami:evil_lol: witanko eee... nieeee.... z sąsiadami nie... po prostu Ci z innych pięter niż moje bywają normalni :evil_lol: nie wszyscy... ale są tacy, co się nie boją Zuzki, a doceniają jej urodę :loveu: :diabloti: eloł groszku :) Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 FOTKI DOMOWE :) [SIZE=2] Zuzka spożywająca byczego siurka :cool3: :oops: :diabloti: Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 I CIĄG DALSZY FOTEK WAKACYJNYCH ;) idziemy na plażę... Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Zuz jest za szybka na moje fotograficzne zdolności:cool3: Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Hello dotarliśmy, jesteśmy... widać nas?[/FONT][/CENTER] Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='basia2202'] a w ogóle.... są sukcesy wychowawcze Zuzki!! niewielkie, ale są;) ostatnio na spacerze z Misiem wypatrzyła chlebek... dostała taki opierdziel... ża jak na kolejnym spacerku spróbowała znowu i Mariusz zareagował, to sama chlebek wypuściła z mordy! :evil_lol: tak piękne, że aż niemożliwe :evil_lol: Uuuuu no to musicie gadzine twardą ręką trzymać :razz: Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][FONT=Comic Sans MS]Hello dotarliśmy, jesteśmy... widać nas?[/FONT] widać widać:) zmieniłaś nick? :cool3: [quote name='groszek83']Uuuuu no to musicie gadzine twardą ręką trzymać :razz: no.. trzeba niestety... ;) Quote
justysiek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Basia:multi:moja ulubiona narzeczona wrocila:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Arial]:hand: hellołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl :razz::razz:zagryź :p[/FONT] http://lh4.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCQMLur99I/AAAAAAAABmw/YQrHurLHSXQ/s800/IMG_3981.JPG Quote
agaciaaa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='basia2202']no nie można.... skąd Ty to wiesz, co? :cool3: Sarcia pewnie też takie miny robi...;) Ależ oczywiście :roll: :lol: http://lh4.ggpht.com/BaMaZu2008/SPCQPI5PdLI/AAAAAAAABm4/KdhRGFF123s/s800/IMG_3982.JPG jaki długi ten siurek :oops::oops: Fajne plażowe fotki :p Quote
jonQuilla Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Georgia]cześć Wam Zuzolaki :multi::loveu: Wy dalej nad morzem się wakacjujecie? :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
e.v.a Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 o masz a Zuzole nadal nad morzem:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Witanko BAsiu Nareszcie się odezwałaś Fajnie, ze u was wszystko dobrze, całuski dla Zuzi Quote
agaciaaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 groszek83 napisał(a):Odezwała sie i zaś przepadła:roll: No właśnie :roll: :mad: Quote
Recommended Posts