Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heej Kochani :multi:

jak się cieszę, że nadal zaglądacie i pamiętacie o nas :calus: :loveu:

u nas ok, u Zuzki też:)

strasznie mało czasu mamy - dom i praca zabierają go tyle, że na inne rzeczy go brakuje...

nasza dieta przynosi super efekty :multi:, ale niestety.... przygotowywanie tych wszystkich posiłków zabiera mnóstwo czasu....:roll:

do tego oboje zmieniamy pracę... powysyłaliśmy oferty... i zobaczymy... trzymajcie kciuki:) ;)
w obecnych pracach się pierdasi.... już dość mamy.... czas na zmianę... na lepsze:)

Posted

a Zuzka się ostatnio kotka wystrachała :evil_lol:
u nas na osiedlu są takie zgrabione sterty liści.... i Zuzkę one pasjonują :cool3: szpera tam, wącha... włazi cała w te liście :evil_lol:
i ostatnio sobie tak wąchała... a tu nagle z takiej sterty liści wyskakuje kotek jak poparzony :diabloti: :roflt:
Zuzka tak się go wystrachała, że stanęła jak wryta, bo jej nagle coś spod twarzy wystrzeliło jak z procy normalnie :evil_lol:
zanim zajarzyła, że to kocurek, co to go gonić trzeba, to trochę tak stała osłupiała.... nie wiedziała chyba nawet co się stało :evil_lol: dopiero jak kocurka zobaczyla w oddali jak spruwał w jakieś krzory, to załapała, że to kocurek był
:roflt::diabloti:potrzaskany ten nasz sucz :eviltong:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]dalsze wakacjowanie :multi:[/FONT]

[FONT=Georgia]jaka szczęśliwa psina tarzająca się w piachu :) [/FONT]

[FONT=Georgia]i jakie piękne zdjęcia ...[/FONT]
[FONT=Georgia]to mi się bardzo podoba :) :loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]http://lh6.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SRC-iDMdzrI/AAAAAAAABvA/oXXAOk6qSwM/s720/IMG_3533.JPG[/FONT]

hej żonkilku :multi:
noooo..... Zuzka miała tyle radochy, że hej :evil_lol:
piach i woda to to, co tygryski lubią najbardziej :diabloti:

agaciaaa napisał(a):
Cześć Basieńko :multi: Jakie Ty masz długie włosy! Bardzo ładnie Ci w takich :)

Widziałam potrzaskanego sucza nadmorskiego :lol: :loveu:

witaj Agatko:loveu:
noo... mam długie:oops: teraz to nawet jeszcze dłuższe ;)
zapuszczam... booo...:cool3:

wyznaczyliśmy datę ślubu na następny rok :multi: :loveu::sweetCyb:
konkretnie 01 sierpnia 2009:p:Cool!::Rose:
[SIZE=2]możemy się chyba już oficjalnie pochwalić :B-fly:

teqquila napisał(a):
Siemanko Bacholku :diabloti: wpadlam tutaj tez na chwileczke zobaczyc fotaski znad morza u mnie tez ciagle jeszcze wakacje :diabloti:

siemanko Tysiolki :evil_lol: :multi: :loveu:
u Ciebie to normalka;)
Ty wstawiasz fotki z wakacji do Bożego Narodzenia :eviltong:
buziaki! ściskamy mocno:loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Wow, ile morsko zuzankowych fot! :loveu:

http://lh4.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SRC-bbyOVGI/AAAAAAAABuY/URJ_t0hd3jI/s512/IMG_3528.JPG
kąpiele piaskowe dobre na cerę :evil_lol:

Zazdraszczam tego morza, Bezik jeszcze nigdy nie widział :roll:
no to biedny ten Beziol... nie wie, co traci :roll: ;)

Oooo, i gratuluję tej daty ślubu!:cunao: :multi:
Przyjdzie całe dogo z psami:drinking::evil_lol:

hehe... a to dobre,.... no to dopiero by się działo...
zwłaszcza, jak by mi któryś faflun skoczył na kieckę :cool3: :evil_lol:
by był nowy wzór - w ciapki :diabloti:

Posted

basia2202 napisał(a):
witaj Agatko:loveu:
noo... mam długie:oops: teraz to nawet jeszcze dłuższe ;)
zapuszczam... booo...:cool3:

wyznaczyliśmy datę ślubu na następny rok :multi: :loveu::sweetCyb:
konkretnie 01 sierpnia 2009:p:Cool!::Rose:
[SIZE=2]możemy się chyba już oficjalnie pochwalić :B-fly:

Noooo to gratulacje :multi::multi: super :) zapuszczaj, zapuszczaj włoski, bo Ci bardzo ładnie :) musisz pięknie wyglądać w TEN dzień :loveu: ;)

Posted

groszek83 napisał(a):
http://lh3.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SQ9oRbd2nTI/AAAAAAAABr0/vv2PS4jsBcA/s720/IMG_3511.JPG
ale ma linie lasencja:razz:
Gratki dla Was:smilecol::laola:

dzięki :oops::loveu:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]kciukasy trzymam za pracę :kciuki: ...fotki widziałam i czekam na 1 sierpnia 2009 :multi:[/FONT]

trzymaj kochana, trzymaj mocno:) zostałam dziś zaproszona na rozmowę, kwalifikacyjną znaczy :p
ciekawe, co z tego wyjdzie;)
a 1 sierpnia coraz bliżej :evil_lol: ciekaaaawe, jak to będzie :cool3:

kilka nadmorskich foteczek jeszcze:)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Noooo to gratulacje :multi: super :) zapuszczaj, zapuszczaj włoski, bo Ci bardzo ładnie :) musisz pięknie wyglądać w TEN dzień :loveu: ;)

och... dziękuję, kochana :loveu:
a powiem jeszcze w tajemnicy ;) że mamy już zaklepany kościół, salę, limuzynę :diabloti: i mjuzik :evil_lol: fajosko, co nie?
ja się już nawet wstępnie zapisałam do fryzjera :evil_lol: i zaczynam się powoli rozglądać za kiecką :p na razie precyzuję sobie wizję sukni... przymierzać będę po nowym roku ;)

aa.... we wtorek mamy spotkanie rodziców :cool3: się muszą poznać w końcu :eviltong:

Posted

basia2202 napisał(a):
och... dziękuję, kochana :loveu:
a powiem jeszcze w tajemnicy ;) że mamy już zaklepany kościół, salę, limuzynę :diabloti: i mjuzik :evil_lol: fajosko, co nie?
ja się już nawet wstępnie zapisałam do fryzjera :evil_lol: i zaczynam się powoli rozglądać za kiecką :p na razie precyzuję sobie wizję sukni... przymierzać będę po nowym roku ;)

aa.... we wtorek mamy spotkanie rodziców :cool3: się muszą poznać w końcu :eviltong:

Noo, widze że już działacie na całego :lol: co to za fryzjer że z takim uprzedzeniem sie zapisujesz? :evil_lol: ;)

Za prace oczywiście trzymam kciuki, ciągle zapominam to napisać :lol: i za spotkanie rodziców też :kciuki:

http://lh3.ggpht.com/_4T-N-SlzJh8/SRNRzIr797I/AAAAAAAABzc/ZWxyITsJymc/s720/IMG_3561.JPG super morskie widoczki :loveu: