basia2202 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [quote name='mia_mia']ile fotek panny Zuzanny:p[/quote] [COLOR=Purple][B]dużo:) i jutro znów będą:)[/B][/COLOR] [quote name='Selket']Cześć :loveu: Cieszkam, że już Wam się podoba ta sztolica ;) A i Zuzka tyż zadowolona jezd :D I ona ma taki słodziachny pyniek :loveu:[/quote] [COLOR=Purple][B]hej:) no powiem,że całkiem już przywykłam:) noo.... pyniek ma słodziachny, a i jakże :cool3: żeby jeszcze tak posłuszna była, jak słodka :razz: ma szczęście, że jest taka urocza, bo chyba bym ją sprzedała za te jej niedobrości :eviltong: :diabloti: [/B][/COLOR][quote name='Izabela124.']Witanko:multi: Ale zaszalałaś z fotkami:evil_lol: Caluski ślemy:loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]cześć i czołem:) ano... zaszalałam... wracam do formy;) :evil_lol: odsyłamy buziole!:loveu: [/COLOR][/B][quote name='Fuga***']ale jej ładnie z kwiatuszkami przy pyszczku :) buziale :-)[/quote] [B][COLOR=Purple]no w końcu pannica dorastająca :loveu: Fuśce też by było uroczo z kwiatkami :loveu: całuski dla Was:) [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 [B][COLOR=Purple] a propos dorastania.... Zuzce ostatnio pryszcz wyskoczył na pycholu :cool3: :diabloti: no ale już zniknął:) a w ogóle... taka jest przytulaśna ostatnio... jak siedzę przy kompie, to kładzie się koło mnie:) albo koło Mariusza, jak on pracuje akurat:) a w kuchni też kładzie się pod nogami:loveu: słodka jest... wszędzie się wepchnie, byleby sama nie musiała siedzieć:cool3: całujemy Was wszystkich mocno:) jutro wpadniemy z fotaskami znowu :p[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Dobranoc Wam :multi::multi::loveu: czekam na dalszy ciąg dzisiaj :) bo będą foty :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [B][COLOR=DarkRed]HEJ widziałam duuuuuużo Zuzki chyba troszkę Ci zmężniała??? albo mnie sie na oczy rzuciło:diabloti: cze nie zapomnij parasola:cool1: [/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:mdleje: elaboraty nadrobione, fotki przeglądnięte super że w końcu praca z satysfakcją :multi: GRATULUJE!!! wiem co znaczy niewolnictwo i upokorzenie :angryy::mad: oby tak dalej :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]helołł Basiulka gadzinko ty moja:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Warszawa Warszawą ....a Basia dalej gaduła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko :hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hallo foty pacerkowo kwiatkowe widzialam ...... buziole sle psitulam mocno i spadammmmm KCM!! Quote
justysiek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]błaaahahahaaa :evil_lol: bu! :diabloti: bo my samo zło jesteśmy!:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]eloł Madzialenko!! :multi: a sąsiadka.. to ze strachu chyba! :diabloti:[/COLOR][/B] :eviltong: [COLOR=Purple][B]dzisiaj Alusiu!! dzisiaj właśnie :p :loveu: [/B][/COLOR] [B][COLOR=Purple]durny cymbał jakiś no!:angryy: trza mu było z bambocha wyjechać:eviltong: :evil_lol: a przypomniało mi się... Mariusz jeszcze w Łodzi jak był z Zuzką na spacerze, to spotkał dziewczynę, do której Zuzka zaczęła szaleć, wariować,... a tamta zszokowana taka... i pyta, czy to radość, czy agresja:cool3: Mariusz oczywiście, że radość:) a ona: taa...:crazyeye: przecież to może rękę odgryźć!:diabloti::evil_lol: niezłe co?:eviltong: [/COLOR][/B][/quote] taaaa:evil_lol:ludzie i te ich durne pomysly skad ja to znam.Trzymaj kciukasy za moj zabieg(napisane wiecej u mnie)aaaa i nie zgadniesz jaka mialam w niedziele niespodzianke:loveu::loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ahhh witam Cię Basiu i Ciebie, moja najulubieńsza Zuzankowo40kilowa piękności!!!! :loveu: Elaboratów nie dałam rady przeczytać, jak tylko znajdę chwilę to nadrobię wszysciusieńko jak leci :loveu: Chcemy jakieś warszawskie fotencje! :diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Heloł babeczki ;) :multi: czekam na cd. stolicowych fotek :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Dzień dobry :) Ja też wypatruję zdjęć :loveu: Quote
Bzikowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Warszawskie dziołchy (prawie sąsiadki jesteśmy:diabloti:) , wracać mi tu z naręczem fotek! Quote
basia2202 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [COLOR=Purple][B]eloł eloł:) [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:helo:[/B][/COLOR] [COLOR=Purple][B] troszkę czasu nam brakło...;) a fotki sąąą!!:) tylko nie mam ich jak wstawić...:roll: w poniedziałek chyba czy jakoś tak.. (nie wiem, bo mylą mi się dni ostatnio:evil_lol::eviltong:) Zuzka wywaliła stolik z moim komputerkiem.. prawie zwaliła monitor na podłogę :splat:(bo jej skarpeta czy inne coś tam wpadło pod ten stolik) i zapodziała gdzieś w całej tej akcji czytnik do karty z aparatu, który to leżał na wierzchu:placz: w związku z czym nie mam jak podłączyć fotek do kompa :shake: (a foteczki faaajne... szaleńczo-psacerkowe) szukałam już wszędzie tego czytnika... podłogę łobejrzałam... no nie widzę nigdzie :niewiem:nie wiem, czy wpadł gdzieś w kąt, czy co...:roll: już nie wiem, gdzie zajrzeć, żeby ten czytnik wpadł mi w oko... obawiam się, że trza będzie inny sposób opracować na zgranie fotek... tymczasem całuski dla Was!!:loveu: pojawię się niebawem:cool3: [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='basia2202'] [COLOR=Purple][B]helloł Medorowa, lafff czująca :loveu: :multi: ile teraz waży, to nie wiem... ale gdybać mogę... po zimie było 42 kilo i ciut :siara: Zuzki szkoleniowiec powiedziała, że Zuzka jednak nieco zbyt dobrze wygląda... że kilka kilo by mogła zrzucić... no więc podnieśliśmy jej korytko;) teraz ma linię że hej:) myślę, że jakieś 40 może 39 kg waży... ale zgaduję, bo teraz nie była ważona:)[/B][/COLOR][/quote] Moim zdaniem wyglada cudnie;):loveu: Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może zajrzyj Zuzce do żołądka za czytnikiem :roll::evil_lol: cześć Basieńko :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bzikowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Chciałam zaproponować to samo co clockwork, może Zuzka jakimś dziwnym sposobem potraktowała czytnik paszczowo ? Oczywiście odpukać... Quote
Recommended Posts