Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej Kochani:)

z zalaniem oczywiście okazało się, że ich wina :angryy:
a wczoraj jeszcze sąsiad bezczelnie przyszedł z ryjem, że u niego sucho! no jak 2 dni woda w pionie była zakręcona, to pewnie, że sucho... wyschnąć zdążyło... debil... :angryy:
nie miałam czasu na dyskusję, bo już na pociąg się spieszyliśmy... a on mi tu, że od niego nie leci... na co ja mu, że woda w górę raczej nie leci :angryy: i chyba kurna jednak od niego!
a on mi tu, że wodę trzeba odkręcić, bo sąsiedzi wody nie mają...
a ja mu, że mam to w dupie! on odkręci, a mnie znowu sufit zaleje? :mad: mógł pomyśleć wcześniej... i jak wyjeżdżał, to zakręcić wodę....
na szczęście tata przyjechał i dopilnował...
dziś przyjechał znowu, oczywiście woda znów leciała, sufit znów mokry...
zgłosiłam do administracji... podobno ktoś był u nich i wymienił ten zawór, ktoś z administracji... ale nie wiem, czy tylko tak powiedzieli tacie, czy faktycznie... ja się jutro sama dowiem w administracji...:mad:
mają jeszcze przyjechać do mnie, spisać protokół, że zalanie było...
dosyć tego kurde!
i zdjęcia wysyłam do ubezpieczyciela i koniec tego...
nawet jakby mieli mi 100 zł zapłacić, to niech płacą! parszywce przebrzydłe! za każdym razem!
będzie na karmę dla Zuzinki :eviltong:

Posted

a teraz śmiszne opowieści będą :eviltong: :evil_lol:

uwaga :cool3: bo akcja jest niezła :diabloti:

dowiedziałam się wczoraj 3 mądrości ludowych :cool3:
1. że mamy w domu blabladora (bo Zuzka jest podobna do takowego) :evil_lol:
2. mix wilczura z bokserem to... blablador właśnie :cool3:
3. york to w zasadzie taki bardziej ratlerek :evil_lol: bardziej :cool3::cool3:

a wszystkich tych mądrości dowiedziałam się od pana taksówkarza, bo jechaliśmy wczoraj na dworzec taxi (przez sąsiada debila-zalewacza nie zdążylibyśmy na pociąg...)
no i wsiadamy do taxi, a taksówkarz mówi: ooo.. jak fajny psiak, ja mam podobnego:)
więc pytam: a jakiego pan ma?:cool3:
a facet, że labradora :eviltong:
więc ja na to, że raczej jednak Zuzka nie jest podobna, bo to mix tosy i amstafa :cool3:
a on mi na to, że no jak to nie podobna, przecież on widzi... ma w domu blabladora i widzi, że Zuza podobna :evil_lol: :diabloti:
i w ogóle mówi, że lekarz mu powiedział, że ma blabladora.... a w schronisku, z którego brał psa powiedzieli mu, że to był mix wilczura i boksera :cool3: no i facet wydedukował, że z takiego mixu to absolutnie wychodzi blablador :mdleje::turn-l:
miałam ochotę parsknać śmiechem, no ale się powstrzymałam...
i podsumowałam tylko, że zawsze to lepiej taki duży psiak, niż york jakiś... bo takie duże, to jest po czym poklepać chociaż;)
a taksówkarz na to, że noo.. taak.. jego pies to ostatnio takiego właśnie pogonił (yorka znaczy :cool3:)... po czym po chwili dodał, że w zasadzie to był taki bardziej ratlerek :evil_lol:
bardziej!! :diabloti: no kuurde... albo york albo ratlerek.. a nie bardziej :evil_lol:

my to mamy historie ostatnio :evil_lol:

a na Zuzkę mówimy teraz... blablador ;)

Posted

Hahahahha zuźka blablador:evil_lol::evil_lol:

ZUZANKOWY MÓJ MISZCZU!! ja będe w środe w wawce, masz moze wolną chwilke dla swojego emdziolkowego ucznia czy raczej za dużo roboty masz wieczorkami?:razz:

Posted

:multi::multi::multi:ello to my zaś rodzina bo Ja też mam Bla Bla Dora :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie daj się Basia chamówom ...nie daj ... niech ich w kieszeni poszczypie jak rozumu brak :angryy:

A tak poza tym to DOBERECZEK :multi::loveu:

Posted

Witanko
Przeczytałam wszytsko haha ale ty masz powalonych sąsiadów:evil_lol::evil_lol: A te mohery to najlepsze, nie znają się a muszą swoje 5gr dołożyc:mad: A taksówkarz wogle najlepszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Słonce me! Ja to mam albo ...afgana, albo przerosnietego yorka, albo kaukaza, do lwa sie juz przywyczailam. Wczoraj sie Gucia przestaszyl moj Dyrektor ( fajny facet i dobry czlowiek) - zal mi sie chlopiny, jak dab, zrobilo, wiec nie wydalam komendy "morduj", bo wtedy Gucio skacze do twarzy i rozdziela calusy. Popatrz - taki wielki chlop, a takiego malucha sie boi???? ps.mam nadzieje, ze moj Dyrektor tego niei przeczyta, bo juz cala szkola o tym wie....