zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 helloooooo............u nas w koncu nie pada..........huraaaaaaaaaaa.......... Quote
basia2202 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 hej Kochani:) z zalaniem oczywiście okazało się, że ich wina :angryy: a wczoraj jeszcze sąsiad bezczelnie przyszedł z ryjem, że u niego sucho! no jak 2 dni woda w pionie była zakręcona, to pewnie, że sucho... wyschnąć zdążyło... debil... :angryy: nie miałam czasu na dyskusję, bo już na pociąg się spieszyliśmy... a on mi tu, że od niego nie leci... na co ja mu, że woda w górę raczej nie leci :angryy: i chyba kurna jednak od niego! a on mi tu, że wodę trzeba odkręcić, bo sąsiedzi wody nie mają... a ja mu, że mam to w dupie! on odkręci, a mnie znowu sufit zaleje? :mad: mógł pomyśleć wcześniej... i jak wyjeżdżał, to zakręcić wodę.... na szczęście tata przyjechał i dopilnował... dziś przyjechał znowu, oczywiście woda znów leciała, sufit znów mokry... zgłosiłam do administracji... podobno ktoś był u nich i wymienił ten zawór, ktoś z administracji... ale nie wiem, czy tylko tak powiedzieli tacie, czy faktycznie... ja się jutro sama dowiem w administracji...:mad: mają jeszcze przyjechać do mnie, spisać protokół, że zalanie było... dosyć tego kurde! i zdjęcia wysyłam do ubezpieczyciela i koniec tego... nawet jakby mieli mi 100 zł zapłacić, to niech płacą! parszywce przebrzydłe! za każdym razem! będzie na karmę dla Zuzinki :eviltong: Quote
basia2202 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 a teraz śmiszne opowieści będą :eviltong: :evil_lol: uwaga :cool3: bo akcja jest niezła :diabloti: dowiedziałam się wczoraj 3 mądrości ludowych :cool3: 1. że mamy w domu blabladora (bo Zuzka jest podobna do takowego) :evil_lol: 2. mix wilczura z bokserem to... blablador właśnie :cool3: 3. york to w zasadzie taki bardziej ratlerek :evil_lol: bardziej :cool3::cool3: a wszystkich tych mądrości dowiedziałam się od pana taksówkarza, bo jechaliśmy wczoraj na dworzec taxi (przez sąsiada debila-zalewacza nie zdążylibyśmy na pociąg...) no i wsiadamy do taxi, a taksówkarz mówi: ooo.. jak fajny psiak, ja mam podobnego:) więc pytam: a jakiego pan ma?:cool3: a facet, że labradora :eviltong: więc ja na to, że raczej jednak Zuzka nie jest podobna, bo to mix tosy i amstafa :cool3: a on mi na to, że no jak to nie podobna, przecież on widzi... ma w domu blabladora i widzi, że Zuza podobna :evil_lol: :diabloti: i w ogóle mówi, że lekarz mu powiedział, że ma blabladora.... a w schronisku, z którego brał psa powiedzieli mu, że to był mix wilczura i boksera :cool3: no i facet wydedukował, że z takiego mixu to absolutnie wychodzi blablador :mdleje::turn-l: miałam ochotę parsknać śmiechem, no ale się powstrzymałam... i podsumowałam tylko, że zawsze to lepiej taki duży psiak, niż york jakiś... bo takie duże, to jest po czym poklepać chociaż;) a taksówkarz na to, że noo.. taak.. jego pies to ostatnio takiego właśnie pogonił (yorka znaczy :cool3:)... po czym po chwili dodał, że w zasadzie to był taki bardziej ratlerek :evil_lol: bardziej!! :diabloti: no kuurde... albo york albo ratlerek.. a nie bardziej :evil_lol: my to mamy historie ostatnio :evil_lol: a na Zuzkę mówimy teraz... blablador ;) Quote
emdziolek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Hahahahha zuźka blablador:evil_lol::evil_lol: ZUZANKOWY MÓJ MISZCZU!! ja będe w środe w wawce, masz moze wolną chwilke dla swojego emdziolkowego ucznia czy raczej za dużo roboty masz wieczorkami?:razz: Quote
Selket Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cześć :loveu: No widzisz, a Ty mysłałaś, że masz kundelka a Ty masz labradora :D Quote
BeaC Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hejka.............. Basieńka z blabladorem...............:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :multi::multi::multi:ello to my zaś rodzina bo Ja też mam Bla Bla Dora :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie daj się Basia chamówom ...nie daj ... niech ich w kieszeni poszczypie jak rozumu brak :angryy: A tak poza tym to DOBERECZEK :multi::loveu: Quote
e.v.a Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 cze zalana:multi: trzymam kciukasy za gruba kase:evil_lol: Quote
justysiek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czesc Basiu ;) ale masz ciekawe przygody:lol:tylko pozazdroscic naprawde- wpadij do mnie jak bedziesz miala chwilke czasu:eviltong:buziaki, wycaluj blabladora:eviltong: Quote
Izabela124. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Witanko Przeczytałam wszytsko haha ale ty masz powalonych sąsiadów:evil_lol::evil_lol: A te mohery to najlepsze, nie znają się a muszą swoje 5gr dołożyc:mad: A taksówkarz wogle najlepszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cześć Basiu :multi: czytałam opowieści :lol: wyściskaj ode mnie blabladorka :loveu: Quote
sota36 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Słonce me! Ja to mam albo ...afgana, albo przerosnietego yorka, albo kaukaza, do lwa sie juz przywyczailam. Wczoraj sie Gucia przestaszyl moj Dyrektor ( fajny facet i dobry czlowiek) - zal mi sie chlopiny, jak dab, zrobilo, wiec nie wydalam komendy "morduj", bo wtedy Gucio skacze do twarzy i rozdziela calusy. Popatrz - taki wielki chlop, a takiego malucha sie boi???? ps.mam nadzieje, ze moj Dyrektor tego niei przeczyta, bo juz cala szkola o tym wie.... Quote
BeaC Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 cze..............zapracowana....................Baśko z piesem:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 cześć Basiu :multi::loveu: ucałowania dla mordulca :loveu: Quote
Recommended Posts