clockwork Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 aaaaaaaaaaaa :mdleje: zaś elaboraty... poprosze o skrócenie :grins: wiem tylko że do stolycy bujasz :razz::razz: POWODZONKA :loveu: Quote
Jagoda1 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Uf...Przeczytałam, trzymam kciuki za wsio, żeby sie udało...:lol: Quote
BeaC Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Baś-ka nie przejmuj sie debilnym szefem......już się go pozbyłaś:multi::multi::multi: fajnie że przeprowadzkja w toku....i że wsio Oki mogłabys jakieś fotki ślicznotki wstawić:razz::razz::razz: Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Witanko BAsienko :) Co u ciebie slychac? Jak tam przeprowadzka? Quote
Fuga*** Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 hej, Baśka, zapomnij o tym psycholu i wszystkiego dobrego w nowym domku :-) miziaki dla Zuzki :-) Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Selket']witanko :multi: :multi: Apple, bo płucka całkiem wydmuchasz ;) No co ty, spokojna twoja rozczochrana:diabloti: Basiu nic się nie przejmuj, ja wiem że jak człowiek jest dobry i odpowiedzialny to zawsze po doopsku dostanie. Jak to mówią :"kto ma miekkie serce ten ma twarda doopę". Szef poczuł się wyraźnie urazony że jeden z jego niewolników postanowił powiedzieć -nie- i sie chłop musiał wyzyć, nic się nie denerwuj bo szkoda twojego zdrowia na jakiego niewdzięcznego chama :shake: Cieszę sie ze u ciebie wszystko powoli wraca do normalności. Daj znac jak ta nowa praca bo juz chyba tydzień pracujesz co?:razz: Quote
madziorna Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Basia przez tę Warszawkę chyba Dogo na dobre olała... :mad::mad::mad: Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 WITAAJCIEEE!!:loveu: powróciłam:):multi: [quote name='madziorna']Basia przez tę Warszawkę chyba Dogo na dobre olała... :mad: ooo!! jaka awanturnica!! :eviltong: :cool3: nie olałam... urządzaliśmy się... zresztą i tak jeszcze nie do końca nam się to udało... no i musieliśmy się trochę zaklimatyzować...;) a jak zaglądałam ostatnio(parę razy! :cool3: żeby nie było... :diabloti:), to nie działało dogo :roll: a teraz będę opowiadać :p iii... dobre wieści... będą fotasy Zuzkowe!! :eviltong: :cool3: no więc tak... przeprowadzka poszła całkiem nieźle... jeszcze trochę nam zostało do rozpakowania, urządzenia, biurko kupić trzeba... no ale to już niewiele;) aa... no i balkon musimy zagrodzić siatką, bo cholerne gołębie przylatują, brudzą strasznie i jeszcze gadają, marudzą... jak stonka, co wykopki przeżywa :mdleje: jak bym tam wpuściła Zuzkę, to pewnie by im z tyłków jesień średniowiecza zrobiła :evil_lol: :diabloti: no ale naznosi mi na wykładzinę ten cały syf z balkonu, który muszę najpierw sprzątnąć... w nowej pracy sympatycznie:) miła atmosfera przede wszytkim:multi: zero nerwów... przychodzę na 9 o 17 wychodzę, cześć i czołem:p dziewczyny pomagają, tak same z siebie nawet... miłe to jest:) nie ma 20stu telefonów na godzinę, klienci nie wpadają drzwiami i oknami... czasem ktoś tam zadzwoni, ze 2 pracowników na dzień przyjdzie o coś zapytać... no i dziewczyny z księgowości przychodzą po papiery i tyle.... co trzeba zrobić, to się robi, a potem się idzie do domku:) generalnie w ogóle nie ma porównania z poprzednią pracą, która jeszcze mi się śni po nocach i odbija czkawką:roll: tutaj to zupełnie inna kultura... i organizacji i ludzi... i przede wszystkim zupełnie inne podejście do pracownika.... i mam nadzieję, że tak zostanie:) że to nie tylko pierwsze wrażenie;) w ogóle pierwsze parę dni, to ciężko mi było... raz, że wszystko obce... dwa zmiana klimatu.. no normalnie ciągle mi się spać chciało! :eviltong: wyjątkowo wcześnie się kładliśmy w tygodniu:cool3: dojazdy do pracy też całkiem ok, ja mam jeden autobus... no tyle, że rano trzeba trochę więcej czasu policzyć, bo są korki na mostach... a poza tym ok:) noo... to tak z grubsza tyle ;) A TERAZ BĘDZIE O ZUZCE :p Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Zuzka jak weszła do nowego mieszkania, to od wejścia zrobiła awanturę :cool3: wydarła mordę, bo na przeciw drzwi jest szafa wnękowa z lustrem.... i zobaczyła tam drugiego takiego samego psa :evil_lol: i był szok! że jakim prawem jakaś obca Zuzka jest tam w środku a prawdziwa Zuzka dopiero do nowego domku weszła :cool3: :evil_lol: w ogóle to szybko padła... taka ilość wrażeń... :cool3: jak w pociągu jechaliśmy, to trochę cyrk odstawiała, bo był pociąg ten nowy, bez przedziałów... taka "pędząca strzała" ;) no i wszystko musiała obserwować, sprawdzić, kto wsiada....:cool3: potrzaskana jest :eviltong: a w nowym domku wszystko obwąchała... sprawdziła... aa... i windę mamy w wieżowcu... Zuzkę fascynuje jak jej się piętra zmieniają :evil_lol: no i był problem z załatwieniem na początku... nowe trawniki.. zapachy... wywieźli psa w inne miejsce...:roll: i się dziewczyna pogubiła :razz: no ale już jest ok... mamy duuużo zielonych terenów:) jest też dużo miejsca do ćwiczeń:) niedaleko mamy też park i lasek:) także dla Zuzki super:) myślę, że generalnie już się zaklimatyzowała:) na tyle, że wczoraj jak podlałam kwiatki takie co na ziemi stoją, to Zuzka spróbowała ziemi z kwiatków :evil_lol: na początku trochę jej ciężko było... kręciła się.. albo leżała pod drzwiami wejściowymi, żeby miała wszystko na oku... no ale teraz już dobrze:) przestawiamy ją na nowe godziny wstawania... bo teraz później pierwszy spacer i później wracamy... aa... no i teraz Zuzka je w kuchni, bo sporo miejsca jest również dla niej.... więc już jej nie mogę powiedzieć, że do kuchni nie ma wstępu :cool3: A TERAZ TROSZKĘ FOTEK... :loveu: trochę z pakowania manatków.. i trochę już na miejscu w nowym domku:) fotki z łódzkiego domku:) ale że o co chodzi? :cool3: Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 "chętnie pańci łapę podam..." :loveu: a tak wygląda Zuzanka po wiosennej "diecie" :p patrzajcie, jaką ma panna piękną linię! :cool3: :loveu: pokazujemy kła:cool3: Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 a taki mam fafelek :evil_lol: ciiiiiiicho sza ;) słone paluszki...? :cool3: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 hę?? :razz: no dobra... to co... pakujemy się? ;) ale ja pomagać nie będę :roll: :evil_lol: zmęczyłam się nie pomaganiem, to i spać se pójdę :diabloti: czarno-biały pies:) Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 no i ostatnie 2 fotki ze starego domku;) W NOWYM DOMKU w W-WIE:p i co? teraz tutaj będę spała? :roll: no dobra... chyba całkiem wygodnie :) to ja popilnuję wykładziny :cool3: Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 ja poleżę, a wy tam sobie pracujcie :eviltong: jak smakuje stara stopa w nowym domku? :cool3: sprawdźmy... :evil_lol: ogonek też niby ten sam... :evil_lol: tylko żeby nie było! ja tych kartonów rozpakowywać nie będę! :obrazic::turn-l: Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 zabawy w nowym domku:) no i czas na słodką drzemkę :p Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 ale kontroluję co się dzieje... :razz: słodkie całusy od Zuzanki dla Was!! :loveu: C.D.N. wkrótce :cool3: ;) Quote
madziorna Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0036.jpg => Ale głupa przycięła... Niby śpi, ale jednak czuwa... :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 cześć Wam :loveu::loveu::multi: super że Zuzka już się zadomowiła w nowym miejscu :) a zdjęcia słodkie, jak to Zuzkowe :) te jej oczy są rozbrajające :loveu::loveu::loveu: miziaki i pozdrowienia :) :loveu: Quote
Selket Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Cześć! Śliczna Zuzanka :loveu: :loveu: I jaka dzielna, zniosła wybryki Państwa ;) Quote
Tepes Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Witam:) Cudna psinka:loveu: Będę wpadać częściej:) Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 no to cieszkam że już rodzinka w komplecie ;)i powodzonka :loveu: Basiu w jakiej dzielnicy zamieszkaliście ?? Quote
apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Basia to super że już wszystko ok! Oby tak dalej! Było trochę zamieszania ale chyba warto co?;) Trzymam za was:razz: A mnie zapakujecie:roll: http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0001.jpg Aaaaa i zapomniała bym. Uważajcie z tym wczesnym chodzeniem spać, to niebezpieczne jest:diabloti: Quote
Recommended Posts