Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będzie dobrze ;) Będziemy nadal trzymali mocno kciuczki aż na paluchy spuchną, żeby ię udało ;)
Oo..już złapałam ślinaczka-buziaczka od Zuzanny :loveu: :loveu:
Trzymajcie się cieplutko :loveu:
gadzinka wspieraj Pańcię ;)

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Basia tyś pzrebojowa babka........dostaniesz robote......a ja trzymam kciukaski tak żeby formalności stało się zadość:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[COLOR=Purple][B]faaajnie, że mnie tak wspieracie :multi: :p

jak już znajdę tą pracę... dobrą mam nadzieję...
to się normalnie uchlamy :evil_lol: :eviltong: :drink1:

a gadzina mnie wcale nie wspiera! :mad:
przynajmniej nie dzisiaj...
jakim ona jest durnym pieprzniętym cielakiem... :splat::wallbash:
chciałam jej zrobić fajny spacer.. ładna pogoda...
pomyślałam, że wezmę piłeczkę, porzucamy...
Zuzka się wybiega...
jaaaasneeee.... niedoczekanie moje! :angryy:
poleciała z tą piłką w cholerę...
nawpierdzielała się chleba, który jakaś durna baba wyrzuciła na trawę pewnie dla ptaszków :mad: no jakbym zobaczyła taką, co wywala ten chleb, to chyba bym jej tą rękę uciachała!:motz:
i jeszcze do domu wrócić nie chciała! myślała, że ja ją ganiać będę...
no to się wnerwiłam i ją zostawiłam... idę do domu...
i wołam gadzinę... no i niby przychodzi i znów spiernicza...
musiałam ją wabić suchą bułką z trawnika i piłeczką, żeby w ogóle jaśnie królewna raczyła wejść na klatkę schodową! :angryy: :mad:
na klatce też nie dała się złapać.... zasuwała na górę i tylko patrzyła, czy ją gonię... durne bydlę! :madgo:

tak ciągle nie mam czasu... ale koniec... umówiłam się właśnie na szkolenie...

albo ta nasza pierdoła się czegoś nauczy... albo ja ją kiedyś przetrącę :stormy-sad: jak dalej taka nieposłuchana będzie...
normalnie 3 światy z tym naszym bydlakiem!
[/B][/COLOR]

Posted

A coś Ty myślała, ze my tak za darmochę to wsparcie??? Czekamy na tą imprezkę dziekczynną ;) ;) ;)
No to Zuzia się postarała... To napewno będzie dobry znak ;)

Posted

[quote name='Selket']A coś Ty myślała, ze my tak za darmochę to wsparcie??? Czekamy na tą imprezkę dziekczynną ;) ;) ;)
[B][COLOR=Purple]hehheee... :evil_lol: znaam Was dobrze :cool3: wiadomo, że nie za darmochę :eviltong:[/COLOR][/B]
No to Zuzia się postarała... To napewno będzie dobry znak ;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]taa... oby oby :cool3:
teraz śpi, małpiszon jeden:roll: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ojoj...Zuzka taka niedobra :roll:
z czasem jej przejdzie...pamiętam jak mój wcześniejszy pies uciekał :angryy:
nie dał się złapać...sam wracał do domu po kilku godzinach :mad:
ale się nauczył i zmądrzał więc wierzę że Zuzka też opanuje sztukę wracania na zawołanie :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Basieńko, to jakbym czytala o mojej Kiri, wszystko ułoży się, cierpliwości...:lol:
Chociaż, aby nie bylo tak różowo, ostatnio obraziła się na hasło "niedobry pies" (zwlekała z przyjściem, a na łące babsztyl histeryzował, że "pies morderca") i lazła łapa za łapą w odległości ok. 2-3 m za mną... :evil_lol:

Posted

Sama się nie wychowa przecie :diabloti:
Na szkolenie pędem, ale to już ! :painting:

No i może doczekamy się jakichś... zdjęć? :loveu:

No i nadal trzymamy kciuki za robotę !

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahaha.....no co zrobiła ci gadzinka bieg przełajowy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no dba o ich kondyche! Basiu - wiesz,,,jakby co to ...na Allegro! [SIZE=1]ps jakie jo gupoty godom!
[/SIZE]

Posted

[quote name='sota36']no dba o ich kondyche! Basiu - wiesz,,,jakby co to ...na Allegro! [SIZE=1]ps jakie jo gupoty godom!
[/SIZE][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No weś ty się Jolka opanuj :diabloti:;):eviltong: Buhahahahahaha....na głowę jej się rzuciło od wczesnego wstawania :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No weś ty się Jolka opanuj :diabloti:;):eviltong: Buhahahahahaha....na głowę jej się rzuciło od wczesnego wstawania :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
to nerwy! Bo na glowe to ja juz dawno choruje!

Posted

[quote name='sota36']to nerwy! Bo na glowe to ja juz dawno choruje![/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]A czymże ty się babo denerwujesz?:roll:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='sota36']ZYCIE! ZYCIE! :)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]eee tam życie...........buziola taj na odpręzenie[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[COLOR=Purple][B]hej Kochani:)
widzę, że tu jakieś rozmowy o życiu sie toczyły... :razz:[/B][/COLOR]

[quote name='sota36']no dba o ich kondyche! Basiu - wiesz,,,jakby co to ...na Allegro! [SIZE=1]ps jakie jo gupoty godom!
[/SIZE][/quote]
[B][COLOR=Purple]aaa... tam... na Allegro... ;)
do prodiża lepiej!! wiesz, ile szynki by było? :cool3: :evil_lol:
Zuzka ma takie udka, że uuu.... z beczka kapuchy do tego i następną zimę można przetrwać :evil_lol: :diabloti: :eviltong:
a z tej skóry co to jej ma za dużo... miałabym wypasione rękawiczki :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:diabloti:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=Purple]a teraz poważnie :p
umówiliśmy się na jutro na pierwszą lekcję szkolenia!! :multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]będziemy próbowali poskromić złośnicę :diabloti: :knuje: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:knuje: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:knuje:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]
Madziorku... dzięki za namiary na Monikę:)
mam nadzieję, że jest tak dobra, jak mówiłaś:)

damy znać, jak poszło;)
trzymajcie kciukole ciotki, co by udało się zapanować nad naszą gadziną [/COLOR][/B]:multi:

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]
Madziorku... dzięki za namiary na Monikę:)
mam nadzieję, że jest tak dobra, jak mówiłaś:)

damy znać, jak poszło;)
trzymajcie kciukole ciotki, co by udało się zapanować nad naszą gadziną [/COLOR][/B]:multi:[/QUOTE]

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]Uwierz mi, że jest DOBRA! Najlepsza :-) Powodzonka życzę... [/COLOR][/I][/B]

Posted

Basiu...ciągle kciuki za Ciebie trzymamy..już mi paluchy puchną ;) ;) ;) mam nadzieję, ze uda Ci się wszystko załatwić zanim same kikutki mi zostaną :D
No to Zuzkę dopadło...do szkółki będzie chodziła :D