Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :)
Ile zdjęć, jestem w szoku :loveu:
http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1458.jpg
Łobuziara :loveu: Super wygląda na tym zamazanym tle :) Fajna piłeczka... można tam wrzucać smakołyki? ;)
Zdjęcia z panem też the best - tej to dobrze... :evil_lol:
Tak patrzyłam, że już nie ma śladu po ciachnięciu sterylkowym... wszystko super zagojone! :loveu:
witanko:)
oj tam... zaraz w szoku :evil_lol:
a ta piłeczka to ma w sobie taką mniejszą piłeczkę z dzwoneczkiem w środku:) na smakołyki niebardzo, bo te dziureczki to malusie takie...;)
do smakołyków Zuzka ma konga:p
noo... dobrze Zuzce, dobrze... zwłaszcza u pana:cool3: są takimi miłośnikami, że matko kochana :evil_lol:
i po sterylce - fakt - w zasadzie to już śladu nie ma :) trzeba się baaardzo dobrze przyjrzeć z bliska, żeby zobaczyć, że coś tam było w ogóle;) super robotę wet wykonał:)

[quote name='Bzikowa']Haha, wiesz, jak oglądam te fotki to nasuwa się jedno pytanie : Czy temu psu aby za dobrze nie jest?? :evil_lol:
ee.... nieee.... zdaje Ci się :evil_lol:
ona ostatnio ma tak na co dzień :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Wam :loveu::multi:
Wczoraj grałam w tego chińczyka do 4 :evil_lol: i dopiero teraz przychodzę już wyspana i wypoczęta pooglądać foteczki...dużo ich :loveu: :multi:
Śliczną ma obróżkę Zuzka i adresatkę :) :loveu:
[/FONT]

eloł :loveu:
no powiem Ci - mój Ty przebiśniegu;) - że potrzaskana jesteś :cool3: :evil_lol: :loveu: żeby tak do 4 rano w chińczyka?? :crazyeye: booszz.... :evil_lol: to musiałaś mieć zacięcie...
ograłaś chociaż innych? :cool3:
a adresówkę robili nam w takim sklepie zoologicznym - Kakadu:) otworzyli taki w Manufakturze niedawno - wszystko mają - dla wszystkich chyba zwierzaków:) no i adresówki takie grawerują na miejscu:) a są różne... znaczy kolory i kształty... nawet serduszka, jak ktoś bardzo chce :evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202'] eloł :loveu:
no powiem Ci - mój Ty przebiśniegu;) - że potrzaskana jesteś :cool3: :evil_lol: :loveu: żeby tak do 4 rano w chińczyka?? :crazyeye: booszz.... :evil_lol: to musiałaś mieć zacięcie...
ograłaś chociaż innych? :cool3:
a adresówkę robili nam w takim sklepie zoologicznym - Kakadu:) otworzyli taki w Manufakturze niedawno - wszystko mają - dla wszystkich chyba zwierzaków:) no i adresówki takie grawerują na miejscu:) a są różne... znaczy kolory i kształty... nawet serduszka, jak ktoś bardzo chce :evil_lol:

[FONT=Georgia]właśnie też zaczęłam grać...jestem potrzaskana ale chcą żebym z nimi grała to gram (mam miękkie serce) ;) nie wygrywam :roll::roll:

hmm...muszę poszukać też takiego miejsca gdzie robią takie ładne adresatki :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

Basiu, co do tych adresówek to ja jestem potrzaskana. My też mamy taką z Kakadu (to sie zwie quicktag bodajże) - świecącą kostkę z diamencikami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja robię krzywdę temu psu :diabloti:

Posted

[FONT=Arial]dotarłam nadrobiłam i zapomniałam zaznaczyć do cytowania:roll:

ogólnie... zdjęcie z jęzorem jak jej dobrze superaśne...:loveu:

no i świąteczne wcześniej widziałam ale nie pisałam :diabloti: że świetnego jej wałka wyrąbałaś

pozdrawiam chyba ostatni raz ... bede za rok :multi::multi:
[/FONT]

Posted

hejka Wszyscy!! :)
i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roczku:)
:BIG:
oby ten roczek był lepszy, szczęśliwszy dla Nas Wszystkich, Naszych udomowionych piesów no i... przede wszystkim dla tych piesów zbłąkanych i zabidzonych...

buziaki noworoczne dla Wszystkich! :loveu:

poodpisuję wieczorkiem...

teraz tylko szybka relacja sylwestrowa;)
zostaliśmy w domu z Zuzanką:)
i okazało się, że dobrze... bo strasznie się bajała wystrzałów:( bidulka nasza...
Mariusz poszedł z nią duużo wcześniej na spacerek, ale gdzieś tam już były pojedyncze wystrzały... Zuzka pruła do domu, ile sił w nogach:(

a jak zaczęli strzelać przed 24tą... straszności:( Zuzanka nie wiedziała, gdzie się schować...
jak strzelali w oddali, to spoko... leżała sobie grzecznie, gryzła kostkę...
ale jak zaczęli strzelać z bloków na osiedlu...:shake: Zuza chciała się ukryć w najciemniejszy, najciaśniejszy kąt:( tuliłam ją, gadałam do niej... ale niewiele to pomagało:roll:
z jednej strony chciała zniknąć, żeby jej nikt nie odnalazł, a z drugiej zaglądała co chwilę do nas, czy jeszcze strzelają... a jak strzelili, to znowu zwiewała...
chciała w ogóle wyjść z domu - skakała na drzwi - myślała chyba, że to w domku tak strzelają:roll:
próbowała się schować za drzwi od pokoju, pod biurko, za komodę, na której stoi choinka - tylko tam malusio miejsca - nie wyciągnęłabym Zuzki potem... a pod wersalkę już się nie mieści :shake: za duża urosła...

w końcu schowała się pod moimi nogami, jak siedziałam na kanapie... (serducho jej tak waliło...) a że miałam dłuugą spódnicę, to ukryła się do połowy pod spódnicą i tak siedziała ponad pół godziny, dopóki się nie uspokoiło (nieważne, że tyłek jej wystawał... ważne, że nic nie widziała - czyli, że jej też nikt nie widział) - ścierpły mi nogi od siedzenia w jednej pozycji, zgięta do ziemi, bo miziałam Zuzę... ale najważniejsze, że ona się przez to lepiej czuła:)
dobrze, że już po wszystkim...

a potem... jak spała, to chyba jej się śniło to wszystko... bo tak strasznie niespokojnie oddychała

nie sądziłam, że aż tak źle zareaguje:( następnym razem przygotujemy się bardziej... mała dostanie coś na uspokojenie, żeby lepiej to wszystko znosiła...

Posted

[FONT=Arial Black]BUZIACZKI NOWOROCZNE PRZESYLAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black]Moje dziewczyny sa dzielne hihihi zadne wystrzaly im nie straszne :multi::multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

Cześć Basiu :multi: powróciłam i nadrabiam zaległości ;)

http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1466.jpg jaki jełopek :loveu:

http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1476.jpg co to za pozycja :evil_lol::evil_lol:

http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1482.jpg i ta minka :evil_lol: :loveu:

Biedna Zuzanka, nie lubi fajerwerków :shake: dobrze że już po wszystkim, następnym razem przynajmniej będziecie wiedzieli czego sie spodziewać..