basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='groszek83']Ano ma całe dwie sztuki diablątek:evil_lol: o jednym diablątku nie wiedziałam... a co dopiero o dwóch :diabloti: :evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']A spotkałaś się może z takim przysmakiem w jakimś slklepie internetowym :cool3: Sory za off :oops: niee.. nie spotkałam się :evil_lol: ale mają różne inne śmierdzące świństwa - np żwacze :cool3: [quote name='matinestka']hello Bsienko :buzi: ooo... i Bejbisiowa gromadka zawitała do nas :multi: zdjęcia urocze ino Bejbikowi musiałm oczka zamknąc:eviltong: hihihihi no cooo Tyy:cool3: wstydziochał się? :eviltong: i obrózka piękna :) pod kolor płaszczyka powiadasz??? ulalal:siara: noo:p jak się razem tak odstroimy, to normalnie będzie rewia na osiedlu :diabloti: niemozemy sie doczekac twojego neeew przedpokoju ??:) ciekawe co na nowy image powie Zuza:) mam nadzieję, że będzie chętnie zalegiwać na nowej terakocie:) na razie jest bidna i poszkodowana, bo nie może chodzić do przedpokoju, żeby się płytki nie pozapadały... dzisiaj jedna partia była kładziona, jutro druga... no i... jak nie siedzę w drugim pokoju z Zuzką, to Zuzka musi siedzieć w klatce:roll: :-(żeby nie łaziła za mną po tych płytkach:roll: aale... jakoś przetrzyma:) jeszcze tylko jutro:) pozdrawiamy gorąco :) brutowski patuszyca bejbi i mati :) :bluepaw: aaa... i obwąchała już nową wykładzinę do pokoju, bo dzisiaj nam przywieźli i swoje rude dywaniki do klatki :lol: buziaki ferajno! :loveu: Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Jagoda*']Obejrzałam fotki ze str. 352, suuper, Zuzia faktycznie to kawał baby. Widać, ze "gryzaczek" jej smakuje...:razz: Mojej Paskudzie również smakują te "gryzaczki", ale potem smrodek zostaje...:evil_lol: hej Jagoda:) eee... no gdzieee taaam:eviltong: Zuzka jest taka tyci tyci maleńka :evil_lol: noo... a po przysmakach smrodek jest, owszem... ale... ... nic nie cuchnie tak tragicznie jak uwędzone świńskie uszy - fuuuj :eviltong: (no chyba, że tylko ja - kupując - trafiam na takie smrodki:evil_lol:) Quote
Izabela124. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Stołów pięknie ozdobionych, jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam rodziny! Żadnych sporów, żadnych kłótni, niechaj nikt nie będzie smutny - grunt to dobre wieść pożycie, a karpiowi... daruj życie! I każdemu - przyjaciela, co czasami łzę ociera... i wszystkiego co Wam trzeba, no i jeszcze gwiazdki z nieba. Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty, wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty, że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie. Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 ojeeeejkuuuu... jakie śliczne życzenia świąteczne dostaliśmy!! :multi: :multi: :multi: dziękujemy Izabelko!!! :loveu: :calus: :x-mas::tree1: Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 a teraz zdjęcia! :loveu: z cyklu... Zuzka - skarpeciara :evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 i na koniec taki tam portrecik;) Quote
Jagoda1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Profil modelki:razz: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1424.jpg Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]:mdleje: odwiąż no odwiąź ....proszę http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1401.jpg[/FONT] Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 kuuurkaa siwaaa...:-? Zuzka właśnie zgubiła adresówkę :wallbash: a tak mocno zakręciłam... no i się odkręciło... i pół zostawiła gdzieś na łąkach pewnie... poszalała... i ni mo:roll: trzeba jednak zamówić grawerowaną... 2 najlepiej od razu... do obu obróżek... ech... Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: widzę że Zuzka skarpeciara zadowolona z nowej zabaweczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto by pomyślał...głupie skarpety a taki szał :) Salsa zgubiła już dwie adresówki i teraz ni ma bo i tak zgubi...a na spacerach się pilnuje :) Buziaki dziewczyneczki :loveu::loveu: [/FONT] Quote
matinestka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 hejo wpadlismy by z Zuzka skarpeciara wypic porzadne rozgrewające kakałko:eviltong: pozdrawiamy:buzi: :bluepaw: Quote
basia2202 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 ooch.. dziękujemy za kakałko:) i witamy wszystkich!!:multi: a u mnie dziś cięcie płytek... docinają kawałki... matko.. chyba pylicy płuc dostanę! :-? kurzy się jak pierun!! powkładałam mokre szmaty pod drzwi od pokojów... ale i tak gryzie w gardle ten pył... jak skończą... to wpadam na rejony ze szmatą:| Quote
Marzena&Gusti Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 http://images25.fotosik.pl/127/04f77022b52c6330med.jpg Wesołych Świąt! Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='basia2202'] a u mnie dziś cięcie płytek... docinają kawałki... matko.. chyba pylicy płuc dostanę! :-? kurzy się jak pierun!! powkładałam mokre szmaty pod drzwi od pokojów... ale i tak gryzie w gardle ten pył... jak skończą... to wpadam na rejony ze szmatą:| [FONT=Georgia]obyś jednak tej pylicy nie dostała :) jak u mnie był remont kuchni i przycinali płytki to ewakuowałam się bo to nie do wytrzymania było :roll: więc szczerze współczuję że ewakuować się nie możesz [/FONT] Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]Witaneczko :multi: u mnie remoncik po Nowym Roczku ;)[/FONT] Quote
Fuga*** Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Skarpetkowe szaleństwo ślicznotki :-) buziaki Quote
zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial Black]WESOLUTKICH SWIATEK WAM ZYCZYMY KOFFANI !!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
BeaC Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1412.jpg he he he jaka Zuz wygięta.............fajnie ze tak się bawi wpadlam przedsiątecznie pożegnać sie do poświąt:-( Quote
Recommended Posts