basia2202 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) dla Was Wszystkich:loveu: życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) Quote
basia2202 Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 witajcie Wszyscy świątecznie:) dopiero dziś znalazłam chwilę na zajrzenie tutaj... przez ten remont tak nam się przeciągnęło świąteczne sprzątanie, że brakło czasu na inne rzeczy... a i tak się ze wszystkim nie wyrobiliśmy:roll: w święta jesteśmy w rodzinnych rozjazdach... Zuzka niestety zostaje w domu... wczoraj ją wzięliśmy ze sobą i dała taki popis... tak się z nią uszarpaliśmy, że skończyła nam się cierpliwość... u Mariusza w rodzinie kotek i mały piesek... Zuzka kotka sterroryzowała, pieska capnęła w pychol i wyrwała mu trochę kłaków z tyłka była tak nieznośna, że wróciliśmy wcześniej do domu, więcej nigdzie nie pojedzie z nami... rózgę na dupę powinna dostać, a nie fajne prezenty :cool3: poza tym... Zuzka zdążyła ochrzcić nowe kafelki w przedpokoju i nową śliczną wykładzinę w pokoju... najzwyczajniej sobie kucnęła... i się zlała :splat: i potłukła mi świąteczny lampion, bo przecież wszystko sprawdzić musiała... z nowych zabawek b. zadowolona :) szaleje z nimi jak głupia:) niektóre już trochę porozwalała - bo jak coś nie jest rozprute albo pogryzione to zabawa nieważna :cool3: :diabloti: teraz szykujemy się w gości do rodziców:) jutro wstawimy zdjątka Zuzkowych prezentów:) buziole świąteczne dla Wszystkich!! :loveu: P.S. Chlorkowa - dementuję pogłoskę, jakobym została zapylona :eviltong: :diabloti: P.S.2. Zuzkowa ma grawerowane adresówki!!:) Quote
e.v.a Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 buahahahaha to sie Zuzka popisala:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]to Ci Zuza :shake::shake: a już my ją tak chwalili :mad::mad:[/FONT] Quote
sota36 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 WOLNO JEJ! WOLNO JEJ ROZRABIAC! Cieszcie sie, ze Wam ze stolu nie pozamiatala! A lampion, albo wykladzina? phi - moze Wam sie podobala, a Zuzka ma inny gust!!!!! Cieszcie sie, ze Wam nie ... kupsko na dywanie i nie wdepneliscie w nie! mnie to spotkalo! Slizgiem je wzielam! Quote
mar....ka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 wesołych świąt, jejku jaka ona juz duża:crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dobry wieczór Zuzieńki :loveu: Widzę, że panna ani na chwilę nie spuszcza z tonu... ile trzeba zabawek żeby stłumić tą energię... :roll: :cool3: Jesteście niezwykle cierpliwi :) Dziękujemy za życzenia u nas w galerii i miłego świętowania :loveu: Quote
simbik Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Hi, hi, hi :evil_lol:.... moich rozrabiaków, kuchcików też mama miała dość po Wigilii :eviltong:. Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Wy żyjecie! :loveu: jak fajnie :lol: Basiu, przecież Zuzka obowiązkowo musiała ochrzcić nową podłoge :razz: Quote
basia2202 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 hej Wszyscy! :multi: [quote name='sota36']WOLNO JEJ! WOLNO JEJ ROZRABIAC! Cieszcie sie, ze Wam ze stolu nie pozamiatala! A lampion, albo wykladzina? phi - moze Wam sie podobala, a Zuzka ma inny gust!!!!! Cieszcie sie, ze Wam nie ... kupsko na dywanie i nie wdepneliscie w nie! mnie to spotkalo! Slizgiem je wzielam! ano właśnie... zapomniałam wcześniej napisać, że oprócz ochrzczenia wykładziny, Zuzka zrobiła też wielką bombę na środku dywanu :roll: wielką, jak... końska... albo jak... krowia:cool3: obudził nas w nocy koszmarny smród :grab:konsystencja też była koszmarna... a fuuuj... na szczęście ja w to nie wlazłam :diabloti: [quote name='majoka']wesołych świąt, jejku jaka ona juz duża:crazyeye: ooo, witankooo!! :) wreszcie do nas dotarłaś :) noo... urosło się trochę Zuzance;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Zuzieńki :loveu: Widzę, że panna ani na chwilę nie spuszcza z tonu... ile trzeba zabawek żeby stłumić tą energię... :roll: :cool3: Jesteście niezwykle cierpliwi :) Dziękujemy za życzenia u nas w galerii i miłego świętowania :loveu: ooo... Gizmusie :) zabawek trzeba dużo :evil_lol: dlatego teraz po gwiazdce ciągle ma w domu nowe zajęcie:lol: buziaki:) [quote name='simbik']Hi, hi, hi :evil_lol:.... moich rozrabiaków, kuchcików też mama miała dość po Wigilii :eviltong:. witajcie TeufelOpki :multi: hehe... to mama miała niezłe wrażenia w święta, jak takie 2 kruszynki wpadły do mieszkania :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Wy żyjecie! :loveu: jak fajnie :lol: Basiu, przecież Zuzka obowiązkowo musiała ochrzcić nową podłoge :razz: hehe... ano... jeszcze dychamy :evil_lol: no właśnie... też mi się tak wydaje, że musiała - gadzinka :diabloti: Quote
basia2202 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 A TERAZ FOTY :) Zuzkowe, prezentowe i nie tylko;) tak u nas było ostatnio:) nowa adresówka Zuzki - czerwona, grawerowana:p mam nadzieję, że tej nie zgubi:cool3: Zuzka sprawdza, co przyniósł mikołaj:loveu: wszystko trzeba dokładnie obejrzeć:) Quote
basia2202 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 najpierw wypróbujemy wałek z juty do przeciągania:loveu: ale do obgryzania też się super nadaje:) a co to to?:cool3: kolczastą piłeczkę dostałam?:multi: eee... jednak wałeczek lepsiejszy:evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 no tego mi było trza! wałeczka!:diabloti: chcielibyście taki?:cool3: a figusa! nie dam nikomu!:eviltong: :diabloti: no i jeszcze mikołaj mi przyniósł super cuchnącą wędzoną kosteczkę :sabber: Quote
basia2202 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 hmmm... w sumie piłeczka też w porząsiu :) a jak zabójczo piszczy :diabloti: a to nasza choineczka - wersja nocna:) pokój dziecięcy:) nowa wykładzina, no i klateczka przeniesiona do drugiego pokoju:) Zuzka wykładzinę baaardzo polubiła... bo mięciutko w dupkę;) no i w klateczce też ma swój dywanik (pod kocykiem):) Quote
basia2202 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 aaa... i jeszcze dostałam taką piłkę ze sznurkiem do przeciągania:) ale sznurek bardziej nadaje się do rozgryzienia i podarcia :diabloti: C.D.N. :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dobry wieczór :) Ile fooootek! :multi: Aż nie wiadomo, co cytować :loveu: Ale dla Zuzieńki Aniołek szczodry był - czyżby była aż taka grzeczna? :cool3: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1431.jpg Po ślepiach widać, że wałek najbardziej sie spodobał :cool3: :loveu: I muszę Wam powiedzieć, że macie prześliczną choinkę :) Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Basiu :multi::multi: ale Zuzka dostała zabawek :loveu::loveu: Mikołaj o niej nie zapomniał :) :loveu::loveu: na to wychodzi że była grzeczna ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1425.jpg u nas też takie piękne drzewa :) Ale Zuzka dostała prezenty!!! Ten wałek jest imponujących rozmiarów :lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1436.jpg kooocham ten łaciaty pychol :loveu: Wykładziny nie widać :razz: :diabloti: Quote
emdziolek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hej mistrzu!:multi: Jejku ile tu prezentów:evil_lol: Nasza Vega dostała tylko 3 kości wielkie skwarkowe bo takowe kocha, nową obróżke i sznura nowego którego zostawiła u babci:shake: Fajna choineczka:loveu:i tak ładnie się świeci:lol: Buziaki!:cool3::cool3: Quote
tygra Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 niewiniątko :) http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1432.jpg Quote
emdziolek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Basiu pobudka, nie śpikaj już!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts