Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jonQuilla napisał(a):
Ja poszperam w sklepach za halti a w internecie znalazłam jakieś nie drogie ale wkurza mnie to że widać tylko opakowanie a nie sam produkt, a ja wole pomacać i tak chyba jestem tradycjonalistką jeśli chodzi o takie rzeczy. Jeśli jednak w sklepie wyskoczą mi z jakąś ceną z nieba to wtedy poszukam głębiej w internecie :)
W każdym bądź razie postanowione że Salsa będzie miała halti :) :multi:

PS. napisałabyś ;) :evil_lol:

noo... i superr!! Salsa pewnie wielkością do Zuzy podobna... i mam nadzieję, że kolejną złośnicę da się poskromić;)
a bez opakowania zobacz sobie ten link, co dałam do karuska - tam pokazują bez opakowania (no i... na Zuzce widać;) )

lecę do Cia! :multi:

Posted

Alicja napisał(a):
:multi::multi::multi:Witam porannie
...to byłam ja Alicja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....z ogoniastym Ozzulkiem :grins:

witaj Aluś! :multi:
najważniejsze, że tylko Ozzi ma ogon:evil_lol:
i dobrze, że się nie fochasz, żem wczoraj tak bez pożegnania;)
bo mi tu Tyśkowa stracha zapuściła (ale ona to tak spcejalnie:diabloti:)

a gdzie wszyscy inni poleźli?:cool3:
śpicie jeszcze czy coo?? :roll:

Posted

basia2202 napisał(a):

a gdzie wszyscy inni poleźli?:cool3:
śpicie jeszcze czy coo?? :roll:

JA nie spie, ide ze swoimi ogoniastymi na spacera:evil_lol:

Cześć Basiu , ja przyszłam na herbatke:evil_lol: poprosze zielonoM z cytRynkoM:lol:

Posted

basia2202 napisał(a):
witaj Aluś! :multi:
najważniejsze, że tylko Ozzi ma ogon:evil_lol:
i dobrze, że się nie fochasz, żem wczoraj tak bez pożegnania;)
bo mi tu Tyśkowa stracha zapuściła (ale ona to tak spcejalnie:diabloti:)

O kurde......:splat::splat:..zapomniałam że miałam się fochać ........już ....:obrazic::obrazic:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

emdziolek napisał(a):
Cześć Basiu , ja przyszłam na herbatke:evil_lol: poprosze zielonoM z cytRynkoM:lol:

heloł Emi:)
herbatka dla Ciebi, bardzo proszę:)

Alicja napisał(a):

O kurde......:splat::splat:..zapomniałam że miałam się fochać ........już ....:obrazic::obrazic:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no nie fochaj już :glaszcze:
przecież wiesz, że Cię kocham :loveu:
ciągle, zawsze i niustająco:loveu::loveu::loveu:

Medorowa napisał(a):
Widzieliśmy halti i nową obróżkę:multi::multi:
Bardzo twarzowe;):evil_lol:

dziękujemy:loveu:
chętnie pożyczymy do przymierzenia :loveu: :diabloti:

Posted

basia2202 napisał(a):
cześć Alutku :oops: :cool3:

kupowalam w Karusku - pewnie są tańsze sklepy... ale akurat to nasze halti nie było drogie - wygląda to tak:
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=1377&action=prod
(kliknij też w obrazek;) )
(Zuzka ma rozmiar 4, za uszami ma jakieś 48 cm a to jest do 50 cm niby, ale jeszcze jest luz - najwazniejsze, żeby na pysku nie było za luźne - ja sobie zadzwoniłam do sklepu i mi podali na jaki obwód kufy to pasuje:))
jest jeszcze takie, ale drogie
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2997&action=prod
(a instrukcję można ściągnąć z sieci;) jakby co, to ja mam:) i smycz pewnie też Ci nie jest potrzebna)

Zuzka w miarę akceptuje halti... może dlatego, że to w stylu kagańca materiałowego - a ona tylko taki zdzierży... zabudowany odpada!
może i Klocek się przekona...? za smaczki?:eviltong: za... szynkę? :roll: :diabloti:
no widzę, że Tyśkowa gadzina o ogonie już wici rozpuściła:mad: :evil_lol:
Tyśkowaaa - gadzinoooo!! :eviltong:
:diabloti:

a zimą Klocuś na sankach Cię nie ciągnie?:cool3: spróbuj... to by niezłe było:evil_lol:
on Cię wciąga pod górkę, a potem Cię popycha z górki, co byś szybciej leciała na dół :evil_lol: :diabloti:
a rozmiary halti różne różniaste są:razz: na Twoje bydlęcie też się znajdzie:smile:

poczytałam ... znalazłam też na allegro...
http://www.allegro.pl/item272230835_kantar_halti_kantarek_obroza_uzdowa_pies_ciagnie_.html
http://www.allegro.pl/item270562457_kantarek_halti_obroze_obroza_smycz_dla_psa.html

co prawda też wole POMACAĆ jak żonkila ... ale chyba sie skusze... kupie CHYBA :roll: i spróbuje na tą szynke tego klocka ... :niewiem:

a ja nie słyszałam o ogonie od Tyskowej- przeca nawet nie mamy swojego giegie :evil_lol::evil_lol:
w faktach mówili :evil_lol::evil_lol:

Tyskowa.. dawa gg.... też chce wiedzieć wsjo z pierwszej ręki :evil_lol::evil_lol:

aha.. klockowa mama ciągła 2 dziecka na sankach... nasz nie był nigdy uczony- brak dzieciów=brak sanków

Posted

clockwork napisał(a):

co prawda też wole POMACAĆ jak żonkila

o proszę więc nie jestem sama do macania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Basiu ja przeżyłam dzisiaj szkołę....co prawda tylko 4 lekcje ale było nudno :eviltong:
a Ty jak tam z pracą? :)

Posted

basia2202 napisał(a):

:razz::razz:no dopsz........ale dasz mi też przymierzyć halti :cool3:

Posted

basia2202 napisał(a):

chętnie pożyczymy do przymierzenia :loveu: :diabloti:

A jaki rozmiar obróżki??:diabloti::diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):

:cool3::cool3:Ala.. po co Ci taka uzda???

mmmmmmmmmm

....no no no .......nic z TYCH rzeczy .......

Ozzulkowi przymierzę :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Eloł wieczornie:multi:
ciśnienie niskie... łeb mnie napiernicza:placz:

Zuzka była dziś (i jest nadal!) baaaardzo grzeczna!! :crazyeye: wyjątkowo normalnie!! :multi: czy dzisiaj jakieś święto mamy? :hmmmm:
wróciłam to była normalnie taka radość, że aż mi się na szyję rzuciła! :loveu: poszłyśmy na spacerek... halti miała gdzieś... puściłam ją na łąki... miała tyle okazji, żeby to zdjąć, a ona nic!:) chyba jej to nie przeszkadzało:multi: i... przychodziła na zawołanie!! :cool2: nie musiałam jej łapać sposobem, jak to zwykle muszę czynić:roll:
w domu grzeczna... w klatce też nic nie nabroiła... nie zjadła kocyka :evil_lol:
ona chyba jaka chora :cool3: :evil_lol:

no ale... właśnie... było jedno ale...:razz: zostawiłam na szafce w przedpokoju zakupy, poszłam umyć buzię... a mała w tym czasie... dobrała się do reklamówki i sobie rozpakowała moją babeczkę z budyniem i owocami! :crazyeye: pan tak sprytnie zapakował, że można się było dostać od góry:lying: no i... Zuzka mi tę babeczkę wylizała z jednej strony :siara:no i musiałam odkroić... a że to pyszna babeczka to szkoda wyrzucić:eviltong: no i poczęstowałam Zuzkę:cool3: choć nigdy w życiu słodyczy nie dostała i nie miała dostać...
się kurde sama rozgościła w moim prowiancie:diabloti:

emdziolek napisał(a):
a dzie cukier?:razz:

oj Eeemiii :cool3: no przecie osłodzona już była;)

Posted

basia2202 napisał(a):
czy dzisiaj jakieś święto mamy? :hmmmm:
tak Żonkilka ma urodzinki :grins:

sobie rozpakowała moją babeczkę z budyniem i owocami!

ależ ci ty insynułujesz ...ONA Tobie rozpakowała abyś nie musiala sie kłopotać :p

Posted

clockwork napisał(a):
poczytałam ... znalazłam też na allegro...
co prawda też wole POMACAĆ jak żonkila ... ale chyba sie skusze... kupie CHYBA :roll: i spróbuje na tą szynke tego klocka ... :niewiem:
a ja tam kupiłam bez macania i jestem bardzo zawodolona:loveu: :evil_lol:

a ja nie słyszałam o ogonie od Tyskowej- przeca nawet nie mamy swojego giegie :evil_lol:
w faktach mówili :evil_lol:
w czym?? :crazyeye: o boooszzz...:splat:to Tyśkowa aż tam dotarła??:crazyeye:
tylko... kto ją tam wpuścił...? :hmmmm: ja bym nie wpuściła :cool3: :diabloti:

aha.. klockowa mama ciągła 2 dziecka na sankach... nasz nie był nigdy uczony- brak dzieciów=brak sanków

a suka mojej babci (taka kundelka, większa od jamnika, a mniejsza od Zuzki) kiedyś kiedyś dawno temu... ciągnęła mojego maluśkiego brata z wózkiem:evil_lol: no miała dziewucha krzepę:cool3: (suka, nie babcia;)),:evil_lol: a jak brat nie siedział w wózku, to suka się wpierniczała na jego miejsce

Madzik93 napisał(a):
Ale Zuza ma śliczną obrózke :loveu:

witaj Madziku! :multi:
nam też się bardzo podoba :loveu:

Posted

basia2202 napisał(a):

czy dzisiaj jakieś święto mamy? :hmmmm:
Tiaa urodzinki Żonkilki i mój amstaffio w nowym domku bedzie jutro:multi:

oj Eeemiii :cool3: no przecie osłodzona już była;)

A ile posłodziłaś?

Posted

jonQuilla napisał(a):
o proszę więc nie jestem sama do macania :evil_lol:
o taaak... do tego to wszystkie pierwsze! :eviltong: :evil_lol:

Basiu ja przeżyłam dzisiaj szkołę....co prawda tylko 4 lekcje ale było nudno :eviltong:
a Ty jak tam z pracą? :)

u mnie w pracy niefajnie :shake: koleżanka się dziś i jutro urlopuje, więc byłam dziś sama... ciągle ktoś przyłaził... śniadania nie dali mi zjeść :placz:
potem przyszedł taki jeden, co to nie płacił za tel. od roku prawie!:crazyeye: ja to bym mu dawno kartę zabrała do komórki, albo zablokowała połączenia... ale szefowie to jacyś pobłażliwi... znajomości... :roll:
no i pracownik sobie dziś poszedł na zwolnienie... ekstra... a grafik na grudzień już tak ułożony, że nawet nadgodziny są :wallbash: no jak se facet do świąt nie przyjdzie... to nie wiem, kogo tam wstawimy...
zatrudniamy jakichś takich pociotków... wszyscy kurde święte krowy!:roll:
dobra.. starczy... bo mogłabym tak godzinami o tej pracy mojej... :diabloti:

Alicja napisał(a):
:razz:no dopsz........ale dasz mi też przymierzyć halti :cool3:

yhy :shiny: a jaki masz obwód za uszami? :evil_lol:
bo wiesz... żeby Cię nie cisnęło, czy cuś :eviltong:

clockwork napisał(a):

:cool3:Ala.. po co Ci taka uzda???
mmmmmmmmmm

hmm..a może Ala...:cool3: lubi być (?) :hmmmm: taka zniewolona :diabloti: :evil_lol:

Medorowa napisał(a):
A jaki rozmiar obróżki??:diabloti::diabloti:

oo... to jednak też będziesz mierzyć? :eviltong:
rozmiar 4 - do 50 cm za uszami :evil_lol: ale jest zapasu trochę, więc jak masz więcej, to się zmieścisz :roflt:

Posted

basia2202 napisał(a):
a suka mojej babci (taka kundelka, większa od jamnika, a mniejsza od Zuzki) kiedyś kiedyś dawno temu... ciągnęła mojego maluśkiego brata z wózkiem:evil_lol: no miała dziewucha krzepę:cool3: (suka, nie babcia;)),:evil_lol: a jak brat nie siedział w wózku, to suka się wpierniczała na jego miejsce

To TY :splat::splat: nie wiesz czemu tak ciągła :crazyeye::crazyeye: chciała go wypierniczyć z tego wózka :grins:

Posted

Alicja napisał(a):
....no no no .......nic z TYCH rzeczy .......

Ozzulkowi przymierzę :eviltong:

oj Aaalaaa.. no śmiaaałooo...:cool3: nam możesz powiedzieć :evil_lol:
Ozzim nam tu oczu nie mydlij :diabloti:

mia_mia napisał(a):
zaśnieżone pozdrowienia :p

a dziękujemy:)
pozdrawiamy bardzo dziś wietrznie... brrrr...;)

evaxon napisał(a):
:hand:sie witam:hand:

ahooooj ahooooj:multi: wampirzycooo :diabloti::diabloti::diabloti:

diabelkowa napisał(a):
ja tez widzialam halti sliczne czerwoniutkie ^^

:)
witajcie diabełkowi
:multi:

Alicja napisał(a):
ależ ci ty insynułujesz ...ONA Tobie rozpakowała abyś nie musiala sie kłopotać :p

dobra dobra:cool3:
mnie rozpakowała... i jeść tez za mnie próbowała? :cool3: :evil_lol: