Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawsze wiedziałam że Zuza to bystra babka i że szybko załapie klateczkę :) cieszę się...i mam nadzieje że któregoś dnia z tej radości tej klatki nie rozwali :evil_lol::evil_lol:

Cześć i pozdrawiam Was dziewczynki :loveu::loveu:

Posted

WITAJCIE KOCHANI :multi: :loveu:
Coś dziś nie miałam w ogóle czasu na siedzenie przy kompie...

[quote name='Bzikowa']Wow! :loveu: Brawo dla Zuzki za klatkowe postępy! :multi::multi::multi:
Witaj Bzikowa!!:)
Zuzanka cmokasa wysyła soczystego :eviltong: :loveu:

[quote name='Jagoda*']Mądrą masz tę Zuzankę...;)
w miarę:razz: :evil_lol:
witaj Jagodo! :multi: czemuś się przemieniła?? :roll: gdyby nie psiaki w zdjęciu, to bym Was kurcze nie poznała! :cool3:

[quote name='emdziolek']Hej Zuzankowe:) Ale Zuzia jest dzielna no normalnie jako ciotka jestem z niej dumna:loveu:
Zmykam spać bo znowu chora jestem:shake:
Buziaki!:loveu::loveu:

hej cioteczko Emi :multi:
zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!:calus:
i takie zdrowe całusy od Zuzki;) od razu Ci się lepiej zrobi :loveu:

[quote name='agaciaaa']to ja czekam na fotki nowych nabytków :lol:
hej heeej:)
będą foteczki, będą:) już trochę porobiłam, ale na razie brak czasu na wstawienie... jutro postaram się przysiąść:)
Zuzka już wczoraj spała na macie klateczkowej:) i już jadła z nowych misek na podwyższeniu:)

Posted

a dzisiaj... uwaga uwaga :cool3: 2 razy została samaaaa!! tak na godzinę z kawałkiem...:) i dzieeelna była bardzo:)
jedyne, co mnie martwi... czy wytrzyma z sikaniem, jak zostanie na znacznie dłużej:)

dostała też konga, żeby miała zajęcie, jak jest sama... i nowy sznurek z węzłami do gryzienia, bo stary dawno rozbroiła:cool3:

przymierzała też 3 razy halti... trochę nosem kręciła... ale zgodziła się założyć w zamian za ciasteczko:cool3: na dworzu jeszcze tego nie wypróbowaliśmy

aaa... i Zuzka dostała też nową obrożę z baaardzo sexi klamrą:razz: (starą popsuła:( bo tak ciągnęła, że się nit urwał:roll: )

a dzisiaj byliśmy w takiej hurtowni u nas w Łodzi - koleżanka nas zabrała autkiem... kupiliśmy inne karmy dla Zuzki - wzięliśmy po parę kilo, żeby zobaczyć, jaki będzie efekt z qpalami:roll: - polecili nam Ariona i Eukanubę z jagnięciną dla psów wrażliwych... hmm. Eukanuba tania nie jest... ale wzięliśmy na spróbowanie... za to Arion w b. dobrej cenie... jak się sprawdzą, to może będziemy obie mieszać... zobaczymy...

kupiliśmy też Zuzce wędzone uszy świńskie (śmierdzi to cholerstwo jak pierun! a jak zaczęła jeść, to normalnie jak psujące się mięso:cool3: fuuuj:eviltong:) ale jej pasowało... jadła z taką pasją... lizała...:cool3:

[quote name='Alcazar']:sweetCyb: dzielna zuzanka, robi coraz większ postępy
nooo:)
przed nami najtrudniejsza próba (nie wiem, dla kogo trudniejsza... dla Zuzki czy dla mnie) - zostanie sama w poniedziałek na długo... ciekawe.... czy jak wrócę z pracy, to będzie tylko ogromna radość, czy też cała klatka, kocyk i pies będą cali w qpie i zasiusiani:roll: ooby niee...

[quote name='Paula_']Też jestem ciekawa tych klatkowych akcesoriów :razz:

Pozdrawiamy :loveu:
hej Paulko:)
jutro wszystko zaprezentujemy:)

a muszę powiedzieć, że jestem b. zadowolona z tych misek na podwyższeniu... od razu widać, jak inaczej Zuzka je - zero przykurczania łap! teraz dopiero widzę, jakie to pomocne, jak się ma psa dużej rasy...

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :cool3:
My też gratulujemy postępów :)
dziękujemy:)
całuski Owieczki!! a co u Was?

[quote name='jonQuilla']Zawsze wiedziałam że Zuza to bystra babka i że szybko załapie klateczkę :) cieszę się...i mam nadzieje że któregoś dnia z tej radości tej klatki nie rozwali :evil_lol::evil_lol:

Cześć i pozdrawiam Was dziewczynki :loveu::loveu:

hej dziewuszki :multi:
hehe.. bystra? i sprytna do tego! :evil_lol: nic za darmo nie zrobiła!!:diabloti: cwaniura taka...
ile ja się musiałam naprzekupiać tę naszą gadzinę, żeby się zdecydowała wleźć cała do klatki... żeby tam jadła.... spała...:roll: :evil_lol:
aale.. powiem, że warto było!:)
lubi leżeć przy nas... ale jak ma dosyć i chce mieć święty spokój, to się chowa w swoim "domeczku" i ma wszystko gdzieś :loveu:

[quote name='madziorna']Moja Frania też ma nową klateczkę... Zapraszamy Cię Basiu do naszej galerii :-)
uff.. całe szczęście, że do galerii... bo już myślałam, że do klateczki :evil_lol: i zanim doczytałam do końca, to się lekko przeraziłam :eviltong: (u Zuzki to się spoko zmieszczę w klatce... ale u Frani...:cool3: może noga by mi weszła :evil_lol: do kolana :diabloti:)
zajrzymy na pewno, ale to już jutro... paaadam dziś na pysk...
całuski ogromne dla Was!:loveu:

Posted

Basienko, tylko nie śpiesz sie z tym halti! Po troszeczku :) niech sie najpierw przyzwyczai, dopiero potem na spacer ;)
A moja paskuda wczoraj smycz rozwaliła :shake: ale w sumie to dobrze, jest pretekst żeby kupić nową :diabloti:
A uszy świńskie to moja Sara kiedyś uwielbiała :lol: teraz jej nie kupuje bo zjada je w ciągu 2 minut :cool3: wole kość kupić, to przynajmniej jest na dłużej ;)
Niecierpliwie czekam na fotki :lol:

Posted

HEJKA WSZYSCY!! :multi:
cosik mało mnie tu:cool3:

a Zuzka... martwi mnie znowu...:( coś jej się znowu z lewym oczkiem dzieje:( strasznie jej zaczęło ropieć... ciągle i ciągle...
jak miała sterylkę, to te kanaliki łzowe jej udrażniali, wycinali też grudki z powieki... i dostała maść na stan zapalny... i potem było długo ok
a teraz znowu... oczko zaczerwienione nieładnie, załzawione, ropieje... bardzo mi się to nie podoba:( przemywam jej to oczko, zaczęłam jej znowu dawać tą maść, bo to na różne stany zapalne jest właśnie... jak do jutra nic się nie zmieni, to będę musiała pojechać z małą do weta... ech... :roll:
mam nadzieję, że to nic poważnego... że nie jest chora czy cuś...

[quote name='Luzia&Funia']Witanko wieczorne :multi:

Pokazała byś tą nową obróżkę :cool3:
witanko:)
pokaażę pokaaażę :) tylko muszę foty popstrykać - Zuzka przymierzała, ale jakoś wtedy nie pomyślałam, co by jej pstryknąć zdjątko

ale.. wszystko inne już sfociłam:)
zaraz się biorę za obrabianie zdjęć i powstawiam:)

[quote name='agaciaaa']Basienko, tylko nie śpiesz sie z tym halti! Po troszeczku :) niech sie najpierw przyzwyczai, dopiero potem na spacer ;)
A moja paskuda wczoraj smycz rozwaliła :shake: ale w sumie to dobrze, jest pretekst żeby kupić nową :diabloti:
A uszy świńskie to moja Sara kiedyś uwielbiała :lol: teraz jej nie kupuje bo zjada je w ciągu 2 minut :cool3: wole kość kupić, to przynajmniej jest na dłużej ;)
Niecierpliwie czekam na fotki :lol:
staram się powolutku... stopniowo...;)
na razie jeszcze na dwór nie wychodziła w tym... na razie tylko mierzyła za smaczki:)
no ładnie - to Sarcia też się popisała :cool3: Zuzka spsuła obróżkę, Sarcia smyczkę... ładne artychy chowamy w domciu:evil_lol:
a uszy... ja wzięłam, bo Zuzka nigdy nie jadła... a generalnie to też kości kupujemy... wielkie... na dłużej starczają... a ucho... ze 20 minut jej zajęło... może dlatego, że to nowość, więc lizała je z pasją:evil_lol: następne zapewne na znacznie krócej starczą :cool3:

aa.. i dzięki za linka:) poczytałam... ale mam też instrukcję do tego halti - ściągnęłam sobie z netu i dostaliśmy też drugą do zakupionego halti:)

Posted

[quote name='Paula_']Cześć Basiu :loveu: To czekam niecierpliwie na fotki :razz: I trzymam kciukasy za poniedziałek :kciuki:
witanko Paulko:loveu:
fotki już na kompiku:) więc będę wstawiać:)
a za poniedziałek... trzymaj baaardzo mocno...
choć.. wątpię, że Zuzka wytrzyma... wczoraj zlała się na dywan:roll: - ale to akurat nasza wina - prosiła... (załapałam to potem) ale jakoś tak inaczej... sądziliśmy, że zaczepia do zabawy... no i była mokra katastrofa...

za to dziś... wyskoczyłam do sklepiku po pyrki... wróciłam... mała radosna... dupsko mało się nie urwie... czasem tam popuści ze szczęścia.. minimalnie... a dzisiaj co? z tej radości.. przykucnęła i się zlała :splat:no załamała mnie... pogniewałam się na nią - nie prosiła ani nic... tylko ot tak po prostu.. z radości chyba :roll:

mam nadzieję, że nie jest zaziębiona... (wygląda i zachowuje się normalnie... no poza tym oczkiem...)

[quote name='evaxon']witamy sie jesiennie :multi:
witaj Ewusiu :multi: w brzydki bardzo dzionek :watpliwy:

[quote name='clockwork']cze Barbaro!!! :multi:
jakoś cie tu malutko :roll: no stress... sa my tutej :razz:

cze Magadaleno :multi:
ano... jakoś tak wyszło w ten weekend...
ale... najważniejsze, że zawsze na mnie czekacie :loveu: cmok cmok :loveu:

[quote name='Alicja'];)...Basia się rozszaleje jak Mariusz pojedzie ...
Cze Basiu :hand:...wróciwszy :p....

oo... i Alutkaa jest! :multi: a już się martwiłam, że się zapodziałaś... bo taka cisza od wczoraj;)
kaj byłaś jak Cię nie było? :razz:

[quote name='teqquila']Witaj Basenko :)
hej Tyśkowa:)
znikłaś mi z gg...
gdzie mam Ci posłać te fotki? bo tak mi się właśnie wydawało, że coś do Ciebie nie doszło poprzednim razem...
na tego samego maila? a może masz skrzynkę zapchaną i przez to wracają do mnie wiadomości?;)

Posted

[quote name='basia2202']staram się powolutku... stopniowo...;)
na razie jeszcze na dwór nie wychodziła w tym... na razie tylko mierzyła za smaczki:)
no ładnie - to Sarcia też się popisała :cool3: Zuzka spsuła obróżkę, Sarcia smyczkę... ładne artychy chowamy w domciu:evil_lol:
a uszy... ja wzięłam, bo Zuzka nigdy nie jadła... a generalnie to też kości kupujemy... wielkie... na dłużej starczają... a ucho... ze 20 minut jej zajęło... może dlatego, że to nowość, więc lizała je z pasją:evil_lol: następne zapewne na znacznie krócej starczą :cool3:

aa.. i dzięki za linka:) poczytałam... ale mam też instrukcję do tego halti - ściągnęłam sobie z netu i dostaliśmy też drugą do zakupionego halti:)

No to powodzenia życze z halti :)
No niezłe artystki :cool3: Sarunia też potrafi pokazać różki ;) :evil_lol: ale ja sie ciesze z tej smyczy, już dawno chciałam kupić nową.. a teraz przynajmniej nikt mi nie powie że niepotrzebnie wydaje kase... :cool3:

No i mam nadzieje, że z oczkiem to nic poważnego.. i czekam na fotki :lol:

Posted

czego zaglądasz do mojej klateczki?:diabloti:

tylko ja mogę wyglądać przez drzwiczki :evil_lol:

mówiłam - nie gap się tutaj :cool3:

przyniosłam sobie piłeczkę:)

śpi się na niej nienajgorzej:razz:

Posted

witamy
powodzenia jutro, może nie będzie żle
pącxzątki są trudne
moje maleństwo wczoraj niedość że zrobił kupkę w sypialni to jeszcze pogryzł sobie ogonek.
mizianki dla zuzanki