basia2202 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 oddaaaawaaaaj.. to mooojeee :diabloti: Quote
basia2202 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 hopsaa... na peeewno dosięgnę :evil_lol: czas na odpoczynek... ze sznurkiem :loveu: dostałam nowe miseczki!! :multi: już nie muszę krzywić łapek :loveu: Quote
basia2202 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 mniaaaaammmm.... wędzone uchoooo :sabber: Quote
basia2202 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 no i maleństwo nasze zasnęło przytulone do swojej "szmacianki" :loveu: Quote
basia2202 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 a taką miseczkę Zuza ma przywieszoną w klatce:) a teeeraaaz....:cool3: ukochamy pańcia! :multi: :loveu: :diabloti: no buzi buzi... nie ma się co wstydzić, że się kochamy :evil_lol: :eviltong: Quote
basia2202 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 nasza panna marzycielka;) królewna :razz: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :multi::multi: ile zabaweczek nowych Zuzka dostała i jakie śliczne miseczki :loveu::loveu: :) z klatką już całkiem zaprzyjaźniona :) Tylko pozazdrościć :) Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :multi::multi::multi:super ze zanosi zabaweczki i już śpi w klatce ....a fotaski rozbrajające :loveu: Quote
clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://www.pyo.3d.pl/zuza/IMG_0739.JPG i ty mi próbujesz wmówić że Zuzka jest niedobra... przecież z oczu wali ANIOŁ!!!! :evil_lol::evil_lol: super.. Zuzolka. klateczke traktuje jak SWÓJ domek.. azyl pełną gębą :multi::multi: i ile prezentów... super- chyba musze być niegrzeczna może i mnie zasypią prezencikami ;) a jutro ściskam kciukasy :kciuki: Quote
Paula Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ach, ile foteczek pieknoty :loveu: :multi: Quote
madziorna Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ile foteczek! :multi: Ale extra są! :bigcool: Quote
basia2202 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork']http://www.pyo.3d.pl/zuza/IMG_0739.JPG i ty mi próbujesz wmówić że Zuzka jest niedobra... przecież z oczu wali ANIOŁ!!!! :evil_lol::evil_lol: a jutro ściskam kciukasy :kciuki: błaaahahaaaa.. no toś mnie rozbawiła:cool3: anioł... :roflt:chyba upadły :diabloti: ściskaj mocno!! aż odpadną:razz: uch... byle tylko się nie spompowała i nic innego nie zrobiła:roll: bylem nie musiała prać koca, Zuzki i klatki szorować:roll: WITANKO PONIEDZIAŁKOWE WSZYSTKIM!! :multi: :loveu: (jak ja nienawidzę poniedziałków....:placz:) Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 O foteczki :multi: Kurde tylko jest problem wszystkie super i nie wiem którą zacytować :bigcool: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hej Basiu :multi: Trzymam kciuki żeby Zuzka dobrze zniosła swój pierwszy raz ;) Będzie dobrze Basiu...wierzę w to :thumbs: Wygłaskaj Zuzkę :) :loveu: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witanko :multi::multi::multi: przesylamy głaski i całuski :multi::loveu: a z miseczkami to super sprawa:multi:.Harley miał robione podstawy do misek na wymiar :razz:...pańcio robił :grins: ...a dla Ozzulka kupiliśmy jak nam cioteczka Kliocusiowa dała cynk ze sa w sklepiku w korzystnej cenie :multi::loveu:..udało sie braliśmy ostatni komplecik :p.Ozzy chetniej je z tych misek niż jak stały na ziemi :roll:...no i łapeńki się psiakom nie krzywią ;) Quote
mia_mia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 widze ze klateczka sie przyjela :multi: moja tez kazda zabawke lub cos co uda jej sie podwedzic w te pedy zanosi do klatki i dopiero tam probuje rozpracowac [czytaj: obrocic w nicosc :evil_lol: ] jaki macie rozmiar klatki? proponuje ja zaciemnic, przykryc jakims kocem.. no i do srodka tez bym wrzucila jeszcze cos wiecej niz kocyk.. chociaz to moze moja taka ksiezniczka ze na koluderce sypia ;) Quote
basia2202 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='mia_mia']widze ze klateczka sie przyjela :multi: moja tez kazda zabawke lub cos co uda jej sie podwedzic w te pedy zanosi do klatki i dopiero tam probuje rozpracowac [czytaj: obrocic w nicosc :evil_lol: ] jaki macie rozmiar klatki? proponuje ja zaciemnic, przykryc jakims kocem.. no i do srodka tez bym wrzucila jeszcze cos wiecej niz kocyk.. chociaz to moze moja taka ksiezniczka ze na koluderce sypia ;) a nie nie.... ona ma więcej niż kocyk:) mata jest pod spodem:) specjalnie do klatki była kupiona... i na to podwójnie złożony kocyk, żeby mięciej w dupsko było;) aale... teraz jak Zuzka już ładnie mieszka w klatce, to może ponton zaniosę jej do drugiego pokoju (bo na razie był odstawiony - zresztą, nie ma miejsca na klatkę i ponton)... albo pod stół wstawię... (do klatki się nie mieści, kurcze :roll:) wymiary klatki są: 106x71x81 (długość x szerokość x wysokość) - także full wypas - większych nie było:cool3: a zaciemnić... chyba niebardzo... jak sprawdzałam rozmiar maty, to położyłam ją na górze klatki... i Zuzce się nie podobało.... bała się wejść do środka...:roll: spróbuję jeszcze jej ręcznikiem może nakryć.... ale coś mi się wydaje, że nie podobuje jej się nakryta klateczka Quote
Jagoda1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Zuzanka to taka niewinna dziewczynka, przecież to widać na zdjęciach.:grins: Quote
agaciaaa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Widziałam fotki Zuzanki i nowych nabytków :) i strasznie sie ciesze, że Zuzka już klateczke polubiła.. ciekawe jak dzisiaj.. :cool3: http://www.pyo.3d.pl/zuza/IMG_0752.JPG ale ona oczy wywraca :evil_lol: :lol: http://www.pyo.3d.pl/zuza/IMG_0763.JPG wampirek jest super :loveu: :diabloti: http://www.pyo.3d.pl/zuza/IMG_0803.JPG cudowna jest :loveu: :loveu: :loveu: Basiu, a jak z oczkami Zuzki? I jak Twoje oko? :) Quote
Nicka* Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Oo... widze, że klateczka się spodobała Zuzance... :eviltong: Dopiero teraz zauważyłam jakie Zuzka ma świetne róóóżoooowe dziurki od nosa :crazyeye: Quote
olifka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cześć Zuzkowe:multi: O zaległościach teraz nawet nie chce myśleć :) Wpadłyśmy tylko powiedzieć że żyjemy:evil_lol: Quote
teqquila Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witanko widzialam foteczki :) Zuza pewnie zadowolona z zabawek i z domku :evil_lol: Quote
Recommended Posts