Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale... dzisiaj to nie wiem... chyba sobie będzie spać w klatce:cool3:
ponieważ... zlała się na swój ponton! :crazyeye: :mad:baaardzo nieładnie:roll:
siedziała sama w drugim pokoju... i chyba była tak zaaferowana klatką (teraz dla niej chyba "skrzynką" z niespodziankami:cool3:), że zapomniała, co się robi, jak się siusiu chce :roll:
nie przyszła do mnie... ja idę tam, patrzę... a tam wielka plama na pontonie!
będzie schło wieki chyba :splat:

Posted

[quote name='agaciaaa']uuuuuu to tym razem sie nie popisała.. :shake:
ano właśnie...
przechwaliłam gadzinę, że taka dzielna.. i oo!! masz ci los...

[quote name='AgusiaTerierka']Toż to instruktaż p.t. "Jak Zuza do klatki wchodziła"...
hehe.. noooo:)
przecie musiałam pokazać postępy;)

Posted

[quote name='basia2202']ale... dzisiaj to nie wiem... chyba sobie będzie spać w klatce:cool3:
ponieważ... zlała się na swój ponton! :crazyeye: :mad:baaardzo nieładnie:roll:
siedziała sama w drugim pokoju... i chyba była tak zaaferowana klatką (teraz dla niej chyba "skrzynką" z niespodziankami:cool3:), że zapomniała, co się robi, jak się siusiu chce :roll:
nie przyszła do mnie... ja idę tam, patrzę... a tam wielka plama na pontonie!
będzie schło wieki chyba :splat:

może sie spociła :roll:

Posted

[quote name='clockwork']może sie spociła :roll:Ciotka....to ja pije to piffo nie ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i zaraz poziom moczu w organizmie mi wzrośnie d czytania

Posted

[quote name='Alicja']Ciotka....to ja pije to piffo nie ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i zaraz poziom moczu w organizmie mi wzrośnie d czytania
yy... od czytania Ci poziom moczu wzrasta? :-? :roflt:

Posted

a na dobranoc... super hiper ekstra wiadomość znowu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

ponieważ Zuzka nie miała dziś gdzie spać, skoro zasikany ponton został wyprany:cool3:
to pomyślałam... a co tam... może będzie spać klateczce, skoro już tak chętnie tam wchodzi:evil_lol:
no i ją zawołałam... i mówię "połóż się spać, leżeć..." - pokazałam, że w klateczce ;)
i co? Zuzka wlazła i się uwaliła! :crazyeye: :loveu::multi:
najpierw się wierciła... ściągała kocyk... przekopywała podłogę...
ze dwa razy tak ją "kładłam" spać:)
iii... podziałałooo!! Zuzka leży w klateczce... drzwi pootwierane... żeby nie czuła się jakoś źle, że wyjść nie może czy cuś...
mam nadzieję, że będzie tam sobie spać całą nockę :loveu:

i jeszcze zdjęcia leżącej Zuzanki:)

no i chyba będziemy już śpiumkać ;)

Posted

mizianko na dobranoc :loveu:

i można pycholek oprzeć, jak się za ciężki wydaje :evil_lol:

podsumowując... dziś Zuzanka zrobiła tak ogromne postępy, jakich nie było jeszcze od początku nauki z klateczką :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi::multi::multi::multi:hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zuzka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:slodziaczku :loveu:
http://pyo.3d.pl/zuza/IMG_0723.JPG

fantazja ...szkoda że wcześniej nie zdecydowałas sie na klateczkę ....ale teraz bedzie :multi::multi::multi:

ano widzisz... nie zdecydowałam... bo się bałam, że będzie sikać, siedzieć w tym ponad pół dnia... i dlatego...:roll: no i... nie wiedziałam wtedy też, że ma SS - że nie wyrośnie z niszczenia i sikania i kupania... tylko trzeba ją wyleczyć...
ale... teraz, przy całej tej nauce, mam nadzieję, że jednak będzie wytrzymywać ładnie:)
strasznie jestem z niej dumna :loveu:

Posted

Cześć :multi::multi:

Strasznie się cieszę że Zuzka tak szybko dała się przekonać że klatka nie gryzie...jeśli tak dalej pójdzie to nawet zamknięcie nie będzie jej przeszkadzać.
Gratuluję postępów i oby tak dalej.

Wymiziaj ją mocno za to że jest taka grzeczna :loveu::loveu:

Posted

aaaaaaaaaaaaaa.... wielkie całusy dla SSmanki Zuzki!!!! zuch dziewczynka!! :multi::multi: no i szczęscie że i ty miałaś czasa żeby przy niej być, żeby ją oswajać krok po kroku :multi::multi:
moje wy koffane :loveu::loveu:

Posted

witajcie wszyscy kochani moi :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Zuzka przespała noc trochę w klatce, a trochę koło mnie, przy kanapie...
trochę się wachała, czy da radę tyle sama spać w klatce;) więc tak trochę wychodziła i potem wracała:)

a dzisiaj... śniadanko to już w ogóle lightowo zjadła - cała w klateczce;) robi, co chce - zwiedza tą klatkę w tą i nazad :multi:
a potem dostała marchewkę i... zamknęłam ją całkowicie:cool3: ale była obok, chodziłam do kuchni, obserwowałam...
phi! Zuzki to nawet nie ruszyło! popatrzyła tylko, co robię (znaczy, że zamykam) i luuuuz :cool2: w ogóle spooookooo :thumbs:
zjadła w zamknięciu całą marchewkę, potem ją otworzyłam... to nie wyskakiwała na hurra... tylko sobie tam jeszcze posiedziała:)

jest superrrrr!!
:sweetCyb:

potem wrzuciłam jej do klatki zabawki... to sobie tam leżała i gadała z piszczącą piłką:evil_lol:
potem przyszła do mnie trochę...
nooo.. a teraz poszła sobie tak SAMAAAA do klateczki... cisza taka.. to sprawdziłam:cool3: a ona sobie tam śpiumka razem z zabawkami :evil_lol:
:sweetCyb:

bosko, co nie? :loveu:

a teraz jeszcze trochę fotek leżąco-śpiumkających;)