Jagoda1 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Hm..., może manicure sobie zrobię...;) [URL]http://pyo.3d.pl/zuza/IMG_0729.JPG[/URL] Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ppppppppfffffffffffffffffffff że niby wlazła do klatki...:roll: no i co??? ja tez wlazłam.. :diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [B][COLOR="Green"]Zuzanka brawo :multi::multi: Witanko [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ppppppppfffffffffffffffffffff że niby wlazła do klatki...:roll: no i co??? ja tez wlazłam.. :diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ze niby co .......:hmmmm: dać Ci marchewkę ....:grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ze niby co .......:hmmmm: dać Ci marchewkę ....:grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]poprosze :grins: rozmiar XS :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [COLOR=Purple][B]a nie XXL? :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]poprosze :grins: rozmiar XS :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]a nie XXL? :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no właśnie ....zaraz widać jakie kto ma priorytety ;)....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]a nie XXL? :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mierz ludzi własną miarą... czy jakoś tak :grins: :eviltong: [SIZE=5]XS [/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć Basiu :loveu: Dzielna Zuzanka polubiła klatkę :multi: Gratki za postępy :klacz: [url]http://pyo.3d.pl/zuza/IMG_0724.JPG[/url] :D słodka niunia :calus: Wycałuj tego pychola pięknego od nas :loveu: Quote
Alicja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:witanko Walczące z Klatkami :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć :multi::multi: Zuzanki pozdrowienia macie znad morza :) Buźka i uściski dla Zuzki :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no właśnie ....zaraz widać jakie kto ma priorytety ;)....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mierz ludzi własną miarą... czy jakoś tak :grins: :eviltong: [SIZE=5]XS [/SIZE] [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]potrzaskane niedobre baby! :mad: :cool3: gupecki Wy moje:eviltong: :diabloti: cmok cmok :loveu: [/COLOR][/B][quote name='Paula_']Cześć Basiu :loveu: Dzielna Zuzanka polubiła klatkę :multi: Gratki za postępy :klacz: [URL]http://pyo.3d.pl/zuza/IMG_0724.JPG[/URL] :D słodka niunia :calus: Wycałuj tego pychola pięknego od nas :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]eloooł Paulko:) pychol gadzinowski wycałowany:eviltong: i jeszcze nie dziękujemy... bo jeszcze nie koniec nauki:cool3: został nam ostatni etap - polubienie, że siedzenie w zamknięciu... coraz dłużej i dłużej.. to super fajna sprawa:roll: oby się udało:) a Zuzanka traktuje już klatkę jako azyl, tam się chowa... sama się kładzie... ma tam już zabawki wszystkie... je... śpi... rozmyśla... :razz: :evil_lol: noc prawie całą przesypia w klateczce... trochę wyłazi... ale... jest coraz lepiej:) i w dzień sobie drzemki robi:) i nawet kuma już, że jak mówię "na miejsce, do klateczki się połóż" - to siup... i się kładzie :multi: [/COLOR][/B][B][/B] Quote
basia2202 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:witanko Walczące z Klatkami :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]eloł Aluś:multi: uff... to dobrze, że nie tańczące:cool3: bo klatka za ciężka, co by z nią tańczyć ;) a i walczyć już nie walczymy:p zapanowała peeełna (noo.. prawie;) ) harmonia :loveu: [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć :multi: Zuzanki pozdrowienia macie znad morza :) Buźka i uściski dla Zuzki :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple] huurraaaa huuurraaaa :sweetCyb:mamy pozdrowienia znad morzaaaaaa :sweetCyb: jejku.... jak ja bym chciała pojechać nad morie...:roll: tęskno tak za falami... a jakie morze jest teraz?:) całuski Salsiczki:loveu:[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] jejku.... jak ja bym chciała pojechać nad morie...:roll: tęskno tak za falami... a jakie morze jest teraz?:) całuski Salsiczki:loveu:[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zapraszam nad morie ale ostrzegam że wieje tak że głowę chce urwać ;) :evil_lol: a tego w jakim stanie jest teraz obecnie morze to niestety nie mogę Ci zdradzić gdyż to tajemnica ;) :evil_lol::evil_lol: a tak poważnie to nad morzem nie byłam hmm ... od 7 października :) :evil_lol: Salsa wycałowana i zadowolona...Ty Zuzolinę wycałuj :) :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [COLOR=DarkRed][B]ja już nie wiem czy pisałam coś czy nie na wszelki wielki gratuluje postępów z Zuzką:multi::multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [CENTER][URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/computer/26598/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/computer/img.gif[/IMG][/URL] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]witanko Zuzolcowe!!!! :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
g_o_n_i_a Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Zuzanka, jakie postępy ulala :loveu: Moreczka Kochana :buzi: [URL]http://pyo.3d.pl/zuza/IMG_0731.JPG[/URL] Quote
basia2202 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [B][COLOR=Purple]witajcie wszyscy kochani :multi::loveu: też Was ściskam, cmokam mocno i życzę miłego weekendu;) :loveu: i miziam Wasze piesy:loveu: przyszła wreszcie paczka dla Zuzki z matą do klatki i innymi szpargałami:) już zrobiła kontrolę techniczną, co to za fajności:cool3:[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [COLOR=Purple][B]Zuzka została dziś na chwilkę całkiem samiuśka w mieszkaniu, zamknięta w klateczce:razz: musiałam wyjść na 5 minutek... jak wychodziłam, to miałczała i chciała się podkopać... gadałam do niej... i była dzielna:) jak wróciłam, to o maaaatkoooo jaka radość była przeogromna!! no myślałam, że rozniesie tą klatkę:cool3: :evil_lol: a potem było mizianko i smaczki i radość była jeszcze większa:multi: aż z tej radości niechcący mnie zębolem zawadziła:cool3: [/B][/COLOR] Quote
Bzikowa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Wow! :loveu: Brawo dla Zuzki za klatkowe postępy! :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]Hej Zuzankowe:) Ale Zuzia jest dzielna no normalnie jako ciotka jestem z niej dumna:loveu: Zmykam spać bo znowu chora jestem:shake: Buziaki!:loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 to ja czekam na fotki nowych nabytków :lol: Quote
Recommended Posts