Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ppppppppfffffffffffffffffffff
że niby wlazła do klatki...:roll: no i co??? ja tez wlazłam.. :diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ze niby co .......:hmmmm: dać Ci marchewkę ....:grins: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ze niby co .......:hmmmm: dać Ci marchewkę ....:grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]poprosze :grins: rozmiar XS :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]poprosze :grins: rozmiar XS :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]a nie XXL? :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no właśnie ....zaraz widać jakie kto ma priorytety ;)....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]a nie XXL? :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mierz ludzi własną miarą... czy jakoś tak :grins: :eviltong:

[SIZE=5]XS [/SIZE]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Cześć Basiu :loveu: Dzielna Zuzanka polubiła klatkę :multi: Gratki za postępy :klacz:

[url]http://pyo.3d.pl/zuza/IMG_0724.JPG[/url] :D słodka niunia :calus:
Wycałuj tego pychola pięknego od nas :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no właśnie ....zaraz widać jakie kto ma priorytety ;)....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mierz ludzi własną miarą... czy jakoś tak :grins: :eviltong:
[SIZE=5]XS [/SIZE]
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]potrzaskane niedobre baby! :mad: :cool3:
gupecki Wy moje:eviltong: :diabloti: cmok cmok :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='Paula_']Cześć Basiu :loveu: Dzielna Zuzanka polubiła klatkę :multi: Gratki za postępy :klacz:
[URL]http://pyo.3d.pl/zuza/IMG_0724.JPG[/URL] :D słodka niunia :calus:
Wycałuj tego pychola pięknego od nas :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]eloooł Paulko:)
pychol gadzinowski wycałowany:eviltong:
i jeszcze nie dziękujemy... bo jeszcze nie koniec nauki:cool3:
został nam ostatni etap - polubienie, że siedzenie w zamknięciu... coraz dłużej i dłużej.. to super fajna sprawa:roll: oby się udało:)

a Zuzanka traktuje już klatkę jako azyl, tam się chowa... sama się kładzie... ma tam już zabawki wszystkie... je... śpi... rozmyśla... :razz: :evil_lol:
noc prawie całą przesypia w klateczce... trochę wyłazi... ale... jest coraz lepiej:) i w dzień sobie drzemki robi:)
i nawet kuma już, że jak mówię "na miejsce, do klateczki się połóż" - to siup... i się kładzie :multi:

[/COLOR][/B][B][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:witanko Walczące z Klatkami :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]eloł Aluś:multi:
uff... to dobrze, że nie tańczące:cool3: bo klatka za ciężka, co by z nią tańczyć ;) a i walczyć już nie walczymy:p zapanowała peeełna (noo.. prawie;) ) harmonia :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Cześć :multi:
Zuzanki pozdrowienia macie znad morza :)
Buźka i uściski dla Zuzki :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple] huurraaaa huuurraaaa :sweetCyb:mamy pozdrowienia znad morzaaaaaa :sweetCyb:
jejku.... jak ja bym chciała pojechać nad morie...:roll: tęskno tak za falami...
a jakie morze jest teraz?:)
całuski Salsiczki:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]
jejku.... jak ja bym chciała pojechać nad morie...:roll: tęskno tak za falami...
a jakie morze jest teraz?:)
całuski Salsiczki:loveu:[/COLOR][/B][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zapraszam nad morie ale ostrzegam że wieje tak że głowę chce urwać ;) :evil_lol:

a tego w jakim stanie jest teraz obecnie morze to niestety nie mogę Ci zdradzić gdyż to tajemnica ;) :evil_lol::evil_lol:

a tak poważnie to nad morzem nie byłam hmm ... od 7 października :) :evil_lol:

Salsa wycałowana i zadowolona...Ty Zuzolinę wycałuj :) :loveu::loveu:

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]ja już nie wiem czy pisałam coś czy nie

na wszelki wielki gratuluje postępów z Zuzką:multi::multi::multi::multi:

[/B][/COLOR]

Posted

[CENTER][URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/computer/26598/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/computer/img.gif[/IMG][/URL]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]witanko Zuzolcowe!!!! :multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[B][COLOR=Purple]witajcie wszyscy kochani :multi::loveu:
też Was ściskam, cmokam mocno i życzę miłego weekendu;) :loveu:
i miziam Wasze piesy:loveu:

przyszła wreszcie paczka dla Zuzki z matą do klatki i innymi szpargałami:)
już zrobiła kontrolę techniczną, co to za fajności:cool3:[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=Purple][B]Zuzka została dziś na chwilkę całkiem samiuśka w mieszkaniu, zamknięta w klateczce:razz:
musiałam wyjść na 5 minutek... jak wychodziłam, to miałczała i chciała się podkopać... gadałam do niej...
i była dzielna:) jak wróciłam, to o maaaatkoooo jaka radość była przeogromna!! no myślałam, że rozniesie tą klatkę:cool3: :evil_lol:
a potem było mizianko i smaczki i radość była jeszcze większa:multi:

aż z tej radości niechcący mnie zębolem zawadziła:cool3:
[/B][/COLOR]