Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :multi::multi::multi:Witaneczko i mizianeczko i całuski :loveu::loveu::loveu: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cześć Zuzolki kochane, miłego popołudnia ;) Quote
basia2202 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='agaciaaa']yorka... :evil_lol: noo w sumie to nawet podobna jest :evil_lol: Miłego dnia życzymy :lol: :evil_lol: miłego również :loveu: [quote name='jonQuilla'] Więc jakbym przyniosła Doga to może też tak byłoby z mamy strony...ale mniej prawdopodobne ze strony wujka i cioci z którymi mieszkamy. Trzeba się liczyć z ich zdaniem niestety :eviltong: no widzisz.. mądra kobieta z tej Twojej Mamy :loveu: wie, że zwierzątka są fajne:) na peeewno by się przekonała do dozia ;) :loveu: [quote name='evaxon']dzien-do-bry:multi: bry-do-dzień :evil_lol: :diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, Basiu, u mnie straszyłaś;), a u Ciebie straszydełek nie ma...:evil_lol: aaa.. kochanaaa.. byyły, byyły.. tylko przegapiłaś;) witanko! :multi: [quote name='Alicja']:multi:Witaneczko i mizianeczko i całuski :loveu: tak taaak :loveu: buziaczki, cmokasy, ciasteczka... :loveu: [quote name='Bzikowa']Cześć Zuzolki kochane, miłego popołudnia ;) hej Bziulki :loveu: miłego Wam również :p Quote
basia2202 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 znowu parę fotek kradziejowych;) od Opki i Tofika:) męska przyjaźń Tofiego z Tysonkiem :eviltong: Czułe buziaczki :evil_lol: zalotne skoki :cool3: ................... tu cenzura na opis nie pozwala :evil_lol: Tofi przybity do ziemi miłością Tysia ;) - w tle dwie indywidualności spaceru :evil_lol:: Imbir (żółta dupka po lewo) i Opka (żółta dupka po prawo) ....i nie dał rady jej dźwignąć :roll: Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jeeeej jaki Tofi jest uroczy !! :loveu: Mam słabość do dogów :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://images34.fotosik.pl/29/990eaa57e6657422.jpg Jakby to pan Prezydent zobaczył... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akadna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://images32.fotosik.pl/29/85e618d74b225af4.jpg -czyli rozumiem, wszystkie psiury w komlpecie? :razz::roflt: Quote
basia2202 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images34.fotosik.pl/29/990eaa57e6657422.jpg Jakby to pan Prezydent zobaczył... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to by się pewnie zniesmaczył :eviltong: on taki delikatny... :cool3: :evil_lol: [quote name='Werka']http://images32.fotosik.pl/29/85e618d74b225af4.jpg -czyli rozumiem, wszystkie psiury w komlpecie? :razz::roflt: jakie wszystkie?? jakie wszyskieee?? :mad: się pytam grzecznie... :cool3: a gdzie tam widzisz Zuzankową?? :mad: :diabloti: widzisz?? nie widzisz! :eviltong: bo jej tam ni mo :cool3: bo Zuzka zdjęcie robiła :evil_lol: ale o fotografie to już się nie pamięta :shake: :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Przyszliśmy się przywitać! :multi: :D Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Zuza to nieodkryty talent fotograficzny! :loveu: Ile my jeszcze o niej nie wiemy , huhu:evil_lol: Quote
emdziolek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='basia2202'] osz Ty baaabooo! :obrazic: to ja do Ciebie z gorącą herbatą,a Ty do mnie z kijem? :crazyeye: :placz: dzisiaj za karę dostaniesz... niesłodzoną! :diabloti: o! :kaffee_2: Beeee nie dobra:placz: Przepraszam ja juz nie bede:-( A teraz zapraszam do nas na szarlotke, Lusiaczek zrobiła:D jeszcze ciepła:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://images34.fotosik.pl/29/990eaa57e6657422.jpg padłam :mdleje: :evil_lol: Quote
Alcazar Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 mój to 100% chłopczyk, już nawet próbuje skakać na nogę i wciskąc pysk w krocze każdej kobity Quote
Paula Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Cześć Zuzkowe :multi: Nadrobiłam, ale już nie pamiętam co chciałam napisać, bo śpiąca jestem :evil_lol: ;) Miziu miziu dla niuni :loveu: i pozdrowienia dla Was :hand: Quote
jonQuilla Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Cześć :multi: http://images34.fotosik.pl/29/990eaa57e6657422.jpg no proszę jak panowie się zaprzyjaźnili :loveu::loveu: Pozdrawiam i ślę buziaki :loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzień dobry Basiu :) A Wy gdzie rozrabiacie, że na DGM Was nie ma? ;) Quote
BeaC Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witaj Basieńko otwórz okieenko:diabloti::diabloti::diabloti: widziałam Te same foty co u Toffika i Opki:eviltong: Quote
mia_mia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 witanko :p zapraszamy na urodzinowa imprezke do naszej galerii :cool1: Quote
basia2202 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 WITAAANKOOO WSZYSCY W SOBOTNI DZIONECZEK :multi::loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Przyszliśmy się przywitać! :multi: :D heloooł ciornyje łowiecki :multi: :evil_lol: [quote name='Bzikowa']Zuza to nieodkryty talent fotograficzny! :loveu: Ile my jeszcze o niej nie wiemy , huhu:evil_lol: no ba! :cool3: :p sie wie... :eviltong: [quote name='emdziolek']Beeee nie dobra:placz: Przepraszam ja juz nie bede:-( A teraz zapraszam do nas na szarlotke, Lusiaczek zrobiła:D jeszcze ciepła:diabloti: no doobra... i tak Cie kochamy :loveu: noo.. a jak szarlotka, to przybędę :eviltong: :multi: wystarczy dla mnie? :cool3: choć pewnie ciepła to już nie będzie :roll: [quote name='agaciaaa']http://images34.fotosik.pl/29/990eaa57e6657422.jpg padłam :mdleje: :evil_lol: oj no to się podnoś szybciutko :cool3: bo się jeszcze połobijasz :evil_lol: [quote name='Alcazar']mój to 100% chłopczyk, już nawet próbuje skakać na nogę i wciskąc pysk w krocze każdej kobity osz to świntuch erotoman się z niego robi :evil_lol: :diabloti: Quote
basia2202 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Paula_']Cześć Zuzkowe :multi: Nadrobiłam, ale już nie pamiętam co chciałam napisać, bo śpiąca jestem :evil_lol: ;) Miziu miziu dla niuni :loveu: i pozdrowienia dla Was :hand: hej heej PaOlO:p tak tak... sen dobrze robi na wszystko;) i pamięć też wraca... :diabloti: całusy i mizianko dla Twojego paszczaka :loveu: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: http://images34.fotosik.pl/29/990eaa57e6657422.jpg no proszę jak panowie się zaprzyjaźnili :loveu::loveu: Pozdrawiam i ślę buziaki :loveu::loveu: no tak.. Tysiunek to takie jakieś ciągoty miał :cool3: :evil_lol: a Tofiś... jemu tam wszystko jedno, kto jest towarzyszem :loveu: [quote name='BeaC']Witaj Basieńko otwórz okieenko:diabloti::diabloti::diabloti: widziałam Te same foty co u Toffika i Opki:eviltong: witaj Beatko, otwórz... :roll: nie wiem, co się rymuje z Beatką :evil_lol: no w każdym razie okienko otwarłam i ściskam Was mocno :p te same powiadasz? :cool3: ee... to pewnie siakieś omamy :evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Werka']dzieńdobry...:oops: no witamy:) a co tak wstydzioszkowo? :razz: :loveu: [quote name='Medorowa']KuKu:grins::grins: a cóż to za kukułeczka podstępna zawitała w nasze progi? :cool3: :diabloti: [quote name='mia_mia']witanko :p zapraszamy na urodzinowa imprezke do naszej galerii :cool1: u la la...:loveu: no to pędzimy zaglądnąć...:multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Basiu :) A Wy gdzie rozrabiacie, że na DGM Was nie ma? ;) eloł Gizmusie:) aano.. jakoś tak... Zuzka nam dziś nie dała pospać i strasznie.. ale to straaasznie okrutnie niedobra była dziś od rana :mad: :roll: stwierdzam, że nasz pies jest... pieprznięty! :-? niestety... taka prawda... :roll: rzuca się jak psychiczna :roll: i nie słucha tak, że normalnie już dziś gardło zdarłam :placz: co za gadzinę chowam w mym domeczku :placz: no a teraz jedliśmy śniadanko... pyszne tościki mniam mniam:) no a potem jedziemy na ymenyny :p całusy!! :loveu: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Helloł Zuzolku i Basiu :loveu::loveu::loveu: mam nadzieję ze humorki dziś dopisują :p Quote
Alcazar Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 witam wszystkich czas na kawkę :kaffee_2: Quote
Recommended Posts