Bzikowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zuza symuuulaaaantka, wydało się, o! :cool3: Quote
basia2202 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 wooooooow!!! :crazyeye: jestem w szoku!! Zuza dała sobie zapuścić maść do oczu!! :crazyeye: przebudziła się... ale tak grzecznie leżała.... no coś takiego...:crazyeye: ja to zrobiłam błyskawicznie, a mała w ogóle nie zaprotestowała!! :crazyeye: :p dostała ciasteczko:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='basia2202']wooooooow!!! :crazyeye: jestem w szoku!! Zuza dała sobie zapuścić maść do oczu!! :crazyeye: przebudziła się... ale tak grzecznie leżała.... no coś takiego...:crazyeye: ja to zrobiłam błyskawicznie, a mała w ogóle nie zaprotestowała!! :crazyeye: :p dostała ciasteczko:loveu::loveu::loveu: Basiu :multi::multi::multi:czyli jesteś miszczem ;)w poskramianiu zlośnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A swoją drogą ....to nudno było jak wchodząc do Was czytalam ...Zuza byla grzeczna , nic nie zniszczyła , wszystko jest oki :grins: .......żartowalam ...napewno się zmieni ;).... :hmmmm: może powiedz jej że pieski o zrównowazonym charakterze nie powinne tak broic ;) WITANKO i mizianko :loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dzień dobry :) Widzisz... taka gadzina, a dajesz sobie z nią radę :evil_lol: Czyli sterylka nie zrobiła na niej żadnego wrażenia, co za morda rozrabiająca! Ale to dobrze, bo wróciła kochana Zuzieńka do nas :loveu: :cool3: Kiedy zdjęcia? :) Quote
basia2202 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']Basiu :multi::multi::multi:czyli jesteś miszczem ;)w poskramianiu zlośnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A swoją drogą ....to nudno było jak wchodząc do Was czytalam ...Zuza byla grzeczna , nic nie zniszczyła , wszystko jest oki :grins: .......żartowalam ...napewno się zmieni ;).... :hmmmm: może powiedz jej że pieski o zrównowazonym charakterze nie powinne tak broic ;) WITANKO i mizianko :loveu::loveu::loveu: błaahahaaa... Aluś.... ależ ona ma ciągle charakter zrównoważony :p ciągle broi tak samo :evil_lol: :diabloti: witanko!! :multi::multi::multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Widzisz... taka gadzina, a dajesz sobie z nią radę :evil_lol: Czyli sterylka nie zrobiła na niej żadnego wrażenia, co za morda rozrabiająca! Ale to dobrze, bo wróciła kochana Zuzieńka do nas :loveu: :cool3: Kiedy zdjęcia? :) heloł heloooł Gizmusie :loveu: ano... jakoś daję ;) choć... przyznam, że z trudem:cool3: a zdjęcia... miały być wczoraj... ale tak mnie łepetyna nawalała, że musiałam się wcześniej położyć:roll: dziś coś wstawię:) Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 doberek Zuzkowe:multi::multi::multi::multi: to czekamy na foty:evil_lol: Quote
madziorna Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']doberek Zuzkowe:multi::multi::multi::multi: to czekamy na foty:evil_lol: My też czekamy! My też! Quote
basia2202 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 a teraz trochę kradziejowych fotek od Julii - ze wspólnego psowego spaceru (czyli c.d. :) ) Quote
basia2202 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='evaxon']o masz ftoki z kradziejstwa:diabloti: ano mam :p sama łosobiście ukradnęłam :evil_lol: :diabloti: [quote name='marzenka1985']Super foteczki:) dziękujemy... w imieniu Bimbrowej :loveu: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o nie z samego rana nie pije ........;) Quote
jonQuilla Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ahhh....foteczki, foteczki i jeszcze raz foteczki :loveu::loveu::loveu: Wszystkie psiurki śliczniutkie :loveu::loveu: a Pan Duży Czarny robi na mnie równie Duże wrażenie :loveu::loveu: dogi to moje zboczenie ;) :evil_lol::evil_lol: Buziaki Dziewczęta :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witamy :) widze, że powróciła Zuza- demolka :multi: :diabloti: ale przynajmniej maść dała sobie grzecznie zapuścić- żeby była równowaga :evil_lol: Widziałam foteczki :loveu: Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ale macie fajne psiowe spacerki :loveu::loveu::loveu: http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0102.jpg ino widze że ofiary były... ino tylne kończyny wystają z boxiowej mordy :roll: Quote
Bzikowa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Oho! Czyżby Zuza zatraciła ducha walki??? Starzeje ci się dziewczyna :cool3: A zdjęcia super :loveu: Co to za duże czarne dogowe piękności? :loveu: Quote
Recommended Posts