Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Hejka:multi::multi::multi::multi: życzę dobrej zabawy na tych ymieninach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie krzycz na Zuzanke... Imbir mnie dzisiaj też z wyra śągnął b.wcześnie:cool3: Quote
agaciaaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 moja Sara też dziś okrutna :shake: normalnie mam jej dość....... za co my właściwie tak kochamy te paskudy wstrętne? :evil_lol: Quote
teqquila Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witaj Basiu ladnie to tak na swoja psice psoczyc ?? :evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='basia2202'] eloł Gizmusie:) aano.. jakoś tak... Zuzka nam dziś nie dała pospać i strasznie.. ale to straaasznie okrutnie niedobra była dziś od rana :mad: :roll: stwierdzam, że nasz pies jest... pieprznięty! :-? niestety... taka prawda... :roll: rzuca się jak psychiczna :roll: i nie słucha tak, że normalnie już dziś gardło zdarłam :placz: co za gadzinę chowam w mym domeczku :placz: no a teraz jedliśmy śniadanko... pyszne tościki mniam mniam:) no a potem jedziemy na ymenyny :p całusy!! :loveu: A to wariatka... gdzie jej się kumuluje ta energia? W doopce? Bo przecież nie w łepetynie... :evil_lol: Myśleliście o poradzeniu się jakiegoś szkoleniowca? Baw się dobrze na imprezie :loveu: Quote
basia2202 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja']Helloł Zuzolku i Basiu :loveu: mam nadzieję ze humorki dziś dopisują :p heloł Alutku z Ozulkiem :multi: :loveu: poza tym, że Zuzka nas wnerwiła, to humorki były okej :evil_lol: potem już małpiszon był grzeczniejszy :cool3: a dzisiaj.. to w ogóle jakaś taka miła jest dla otoczenia:eviltong: całusy!!:loveu: [quote name='Alcazar']witam wszystkich czas na kawkę :kaffee_2: witaaamy witaaaamy:) jak tam Twój rozrabiaka?;) [quote name='Imbirka']Hejka:multi: życzę dobrej zabawy na tych ymieninach:evil_lol: i nie krzycz na Zuzanke... Imbir mnie dzisiaj też z wyra śągnął b.wcześnie:cool3: heeej Bimberosy!! :multi: noo.. miluutko było:) byliśmy u mamy Mariusza:) a jakie pysznooości byłyyy jeeeju :multi: :loveu: normalnie mniammm :sabber: i jeszcze dostaliśmy wyprawkę do domku :p eee... a to wieesz.. nie chodziło nawet o to, że Zuzka wczoraj tak wcześnie wstała... tylko o to, że była od cholery! ciśnienie mi maksymalnie podniosła :mad: ja nie wiem... co to jakieś fale z księżyca wczoraj złe były? :diabloti: a dzisiaj odmiana normalnie:) mała gra właśnie w piłkę:evil_lol: drybling:razz: Quote
basia2202 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='agaciaaa']moja Sara też dziś okrutna :shake: normalnie mam jej dość....... za co my właściwie tak kochamy te paskudy wstrętne? :evil_lol: ano widzisz... coś musiało być wczoraj w powietrzu:roll: Zuzka była wczoraj nie do okiełznania... no normalnie miałam ochotę sprać ją na kwaśne jabłko:x i wiesz... powiem Ci, że ni mom poincia za co my kochamy te nasze cholery :niewiem: to przecież trzeba mieć anielską cierpliwość czasami :cool3: [quote name='teqquila']Witaj Basiu ladnie to tak na swoja psice psoczyc ?? :evil_lol: ładnie, nie ładnie...:eviltong: trzeba sobie radzić jakoś :roll: zapomniał wół jak cielęciem był :eviltong: odezwała się ta, co nie strofuje synunia:evil_lol: taki wystrofowany, że od maminej kiecki nie odchodzi :evil_lol: :diabloti: :loveu: [quote name='evaxon']witanko:multi: oo... cześć Efciku po metamorfozie:crazyeye::cool3: sexiii pannnaaaaaaa sexiiii :diabloti: :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A to wariatka... gdzie jej się kumuluje ta energia? W doopce? Bo przecież nie w łepetynie... :evil_lol: Myśleliście o poradzeniu się jakiegoś szkoleniowca? Baw się dobrze na imprezie :loveu: noo.. szczerze mówiąc też nie wiem, gdzie jej się to mieści...:evil_lol: mnie się to za to w główce nie mieści, jak można być tak potrzaskanym piesem :diabloti: a o szkoleniu myśleliśmy :) już się dowiadywałam wszystkiego jakiś czas temu w związku kynologicznym, ale szkolenia były od 7 m-cy - Zuzka wtedy miała mniej... no a potem tak wypadło, że był czas na sterylkę... także pewnie niedługo zaczniemy szkolić naszą małpę :diabloti: buziaczki Gizmolki:loveu: Quote
basia2202 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 a dziś też nas tu nie będzie, bo mam zaplanowaną dla Mariuszka niespodziewankę :loveu:taką yy... rocznicową :p a jutro chyba już będę jechać z gadzinką na zdjęcie szwów:) noo... nawet nie chcę myśleć, jaka głupawica ją dopadnie, jak już będzie po wszystkim i bez abażurka:cool3: :diabloti: CAŁUSY DLA WSZYSTKICH!! :loveu: :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ;)Basiu ...jaka Ty dziś tajemnicza... Po pierwsze witanko niedzielne :calus: po drugie Ozzy też dał wczoraj pokazówkę ....po super zabawie na dzialce gdzie byliśmy zaświecić u Harleya ....w drodze do samochodu zrobił wielką pardubicką przez pole oziminy :diabloti:z konsumpcją włącznie :diabloti:aż nagle zauważył psiaka na 2gim końcu pola i uderzył w cwał :diabloti:na nic się zdał mój slowiczy głos:diabloti:moje slodkie nawolywania Qr****wracaj :diabloti:w końcu wyglądało to tak że pies gnał przez pole ...a ja :oops:za psem w końcu coś mu się merdnęło we lbie i pognal do samochodu :diabloti:...dobiegając do TZta czolgał się już bo goowniarz wiedział że źle zrobił ...sam wlazł do samochodu ....upierdzielony jak prosiaczek :roll: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='basia2202'] oo... cześć Efciku po metamorfozie:crazyeye::cool3: sexiii pannnaaaaaaa sexiiii :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: witanko:evil_lol::multi: Quote
Jagoda1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Basiu, urok Twojej Suczynki polega na jej nieprzewidywalności...:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='basia2202']ano widzisz... coś musiało być wczoraj w powietrzu:roll: Zuzka była wczoraj nie do okiełznania... no normalnie miałam ochotę sprać ją na kwaśne jabłko:x i wiesz... powiem Ci, że ni mom poincia za co my kochamy te nasze cholery :niewiem: to przecież trzeba mieć anielską cierpliwość czasami :cool3: No dokładnie dokładnie.. a ja cierpliwa nigdy nie byłam :eviltong: A co to za niespodziewanke Mariuszowi wymyśliłaś? :razz: zdradź nam!!! :lol: Miłego dnia :) Quote
jonQuilla Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witam Was :multi::multi: Przychodzę posłać buziaki i miziaki dla Zuzki :loveu::loveu: Quote
Alcazar Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 to chyba doszło też i do mnie, gdy byliśmy na magazynie w pracy u męża na terenie zamkniętym, alcazar pognał gdzieś za budynek wołanie nic niepomogło więc wsiedliśmy do auta i już mieliśmy jechać go szukać gdy nagle zobaczyłam że idzie ledwo co, jęzor mu zwisał niemiał siły iść, wsiadł bez gadania do auta cały upaćkany śmierdzący i w dziadach i z jakimiś roślinkami które potem z trudem usuwaliśmy. uchylisz nam rąbka tajemniczej niespodzianki. miłego wieczorka może niebędzie rozrabiać zbyt mocno u weta posyłamy buziaki Quote
Paula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cześć Basiu :multi: Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :Rose: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :multi::multi::multi:Witanko , miziory , buziory i mizianko dla Was :loveu::loveu::loveu: w porocznicowy dzionek ;) Quote
Imbirka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Basia, a kaj Ty się podziewasz?:cool3::cool3::cool3: Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 WITANKO WSZYSCY!!! :multi: nienawidzę poniedziałków:watpliwy: nie dość, że się nie wysypiam, to jeszcze pracować muszę :splat: urlooopuuuuu!! :cool3: [quote name='Alicja'];)Basiu ...jaka Ty dziś tajemnicza... Po pierwsze witanko niedzielne :calus: po drugie Ozzy też dał wczoraj pokazówkę ....po super zabawie na dzialce gdzie byliśmy zaświecić u Harleya ....w drodze do samochodu zrobił wielką pardubicką przez pole oziminy :diabloti:z konsumpcją włącznie :diabloti:aż nagle zauważył psiaka na 2gim końcu pola i uderzył w cwał :diabloti:na nic się zdał mój slowiczy głos:diabloti:moje slodkie nawolywania Qr****wracaj :diabloti:w końcu wyglądało to tak że pies gnał przez pole ...a ja :oops:za psem w końcu coś mu się merdnęło we lbie i pognal do samochodu :diabloti:...dobiegając do TZta czolgał się już bo goowniarz wiedział że źle zrobił ...sam wlazł do samochodu ....upierdzielony jak prosiaczek :roll: witaj Alutku urlopowa:) a to Ozzulec - świniorek jeden! :cool3: Aluuu.... ileż miłości w Twym głosie było :roflt: :diabloti: [quote name='evaxon']:evil_lol: witanko:evil_lol::multi: no hej odmieniona:) [quote name='AgusiaTerierka']Basiu, urok Twojej Suczynki polega na jej nieprzewidywalności...:evil_lol: yy... :roll: no nie wiem, czy to urok:hmmmm: :evil_lol: chyba, że na psa urok :diabloti: [quote name='Medorowa']DoBerek:multi: eloł Madziorku:p Quote
jonQuilla Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam :multi: A kto Basiu lubi poniedziałki? chyba tylko ludzie, którzy spędzają je tak jak niedzielę ;) Ja mam znów do 16:35 i w domu będę około 18 :roll: a najgorsze to że zmienili mi plan od dziś na jeszcze gorszy :angryy: No ale nie ma co marudzić bo skoro mus to mus :eviltong: Buziaki :loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='agaciaaa']No dokładnie dokładnie.. a ja cierpliwa nigdy nie byłam :eviltong: A co to za niespodziewanke Mariuszowi wymyśliłaś? :razz: zdradź nam!!! :lol: Miłego dnia :) noo... ja też mam cierpliwość... ale nie anielską :roll: raczej... ograniczoną :diabloti: a niespodziewankę zrobiłam następującą: :cool3: Mariusz bardzo chciał iść do kina... już wcześniej... na Harrego Pottera i Zakon Feniksa 3D, no i również na Ratatui:) - bo my generalnie mamy fioła na punkcie kreskówek, fantasy itd.:) zwłaszcza Mariusz - bo on siedzi zawodowo w grafice, animacjach...;) noo... i ukartowałam takie cuś, że... zarezerwowałam wcześniej bilety... i go zabrałam na jedno i drugie:) ale do samego końca nie wiedział, na co idziemy:evil_lol: i jeszcze dał się wrobić:cool3: :diabloti: myślał, że na Ratatui (nie wiedział, że to będzie 2gi film, który zobaczy;)) a tu idziemy do sali IMAX... i Mariusz zwątpił... pyta, na co idziemy... a ja... wiele się nie zastanawiając... mówię, że na Żółwie z Galapagos (takie trójwymiarowe) :roflt: i dał się nabrać :eviltong: :evil_lol: minę miał średnio zachwyconą, ale nic się nie odzywał - jak prezent to prezent :diabloti: a ja myślałam, że w to nie uwierzy i skojarzy, że na Harrego... bo tylko w niedzielę o 12.15 go grają w IMAXie :roflt:miał miłe zaskoczenie, jak się film zaczął :diabloti::cool2: no i w ogóle... Harry bardzo nam się podobał:) zwłaszcza dłuuuga scena w 3D:) a potem... wyszliśmy z kina... i przechodziliśmy koło wejścia... on chciał iść dalej, a ja mówię "ale my tu wracamy":diabloti: a Mariusz "ale jak to?" :-? ano tak to :roflt:no i potem było Ratatui.... ło maatko... jaki był szczęśliwy :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Basiu ......jesteś fastastyczna :multi: ale chcialabym zobaczyć minkę Mariusza ;) uchylę rąbka tajemnicy ...moj głos brzmial jak slowiczy trel:diabloti:takiego słowika co konie dusi :roll: Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam Was :multi: Przychodzę posłać buziaki i miziaki dla Zuzki :loveu: helooooł kochane:) occhhh.. buziaczki :oops: :loveu: cmokamy Was również, dziewuszki:) [quote name='Werka']witanko:p heloł Boksilki:) [quote name='Alcazar']to chyba doszło też i do mnie, gdy byliśmy na magazynie w pracy u męża na terenie zamkniętym, alcazar pognał gdzieś za budynek wołanie nic niepomogło więc wsiedliśmy do auta i już mieliśmy jechać go szukać gdy nagle zobaczyłam że idzie ledwo co, jęzor mu zwisał niemiał siły iść, wsiadł bez gadania do auta cały upaćkany śmierdzący i w dziadach i z jakimiś roślinkami które potem z trudem usuwaliśmy. uchylisz nam rąbka tajemniczej niespodzianki. miłego wieczorka może niebędzie rozrabiać zbyt mocno u weta posyłamy buziaki o rany! :evil_lol: no to faktycznie się szerzy na wszystkie strony, ta psia głupawica :diabloti: tajemnica uchylona powyżej;) ooj... my też mamy wizytę u weta, nie wiem tylko, czy dziś czy jutro... ale przyszła pora zdjęcia szwów :roll: znowu się z małą umorduję i naszarpię... muszę tylko sprawdzić, kiedy nasza pani doktor jest:) całuski dla Ciebie i psotnika Twojego:loveu: [quote name='Paula_']Cześć Basiu :multi: Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :Rose: heloooł Paulinko:loveu: dziękujemy bardzo:loveu: ale rocznica dopiero 12-go :evil_lol: zapraszamy na ponowne składanie życzeń ;) :diabloti: wczoraj mieliśmy tylko wcześniejsze prezenty;) bo Mariusz pytał, czy może dać mi wcześniej taki częściowy prezent (dostanę coś jeszcze :cool3: :multi:), więc... ja też zaplanowałam dzionek miły:p dostałam film "300" na DVD:) z dodatkami... jak kręcili film i w ogóle... kto nie widział, to polecam;) Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Alicja']:multi:Witanko , miziory , buziory i mizianko dla Was :loveu: w porocznicowy dzionek ;) eloł Alutku ponownie:multi: aleś nas wyczochrała :evil_lol: :multi: całuski dla Was :loveu: i dla Ozziego rozrabiaki :diabloti: a dzionek póki co poprezentowy :razz: hihi :evil_lol: ech... następnego weekendu też się nie mogę już doczekać:) będzie jakiś miiły wieczorek pewnie... coś upichcę... siakieś winko:loveu: [quote name='jonQuilla']Witam :multi: A kto Basiu lubi poniedziałki? chyba tylko ludzie, którzy spędzają je tak jak niedzielę ;) Ja mam znów do 16:35 i w domu będę około 18 :roll: a najgorsze to że zmienili mi plan od dziś na jeszcze gorszy :angryy: No ale nie ma co marudzić bo skoro mus to mus :eviltong: Buziaki :loveu: eloł żonkilka :multi: nie wiem kto lubi :shake: ale to nie jestem ja... praca w poniedziałki powinna być zakazana:roll: :evil_lol: też Ci współczuję, kochana:calus: ja dziś mam dzień już zawalony od rana do wieczora:-( w pracy płace, potem mój lekarz, potem jak zdążę i będzie nasza pani doktor, to Zuzki lekarz, a jeszcze wieczorem muszę posiedzieć nad moimi zleceniami... weekendy są dla mnie zdecydowanie za krótkie :shake: ale też Cię cmokam serdecznie :loveu: Quote
Recommended Posts