Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakaś przydużawa wyszła ;)

Mika ma niektóre takie fotki, że jakby ktoś szukał małego pieska to ona idealna, a jakby ktoś chciał większego to też pasuje. Taka wszechstronna sunia :)

Posted

Mika jest uniwersalna. Uwielbia sie przytulać ,kazdy moze ją pogłaska. Lubi wszystkie psy bez wyjątków. Ładnie je, jest czysta, czasem psoci ale nie kosztownie. Papierki z kosza, pudełko po masle, czasem troche drzwi podrapie, ale w granicach rozsądku.Obcego do domu raczej nie wpusci. Pies ideał.Bardzo bym chciała, zeby opłatkiem dzieliła sie w nowym domu.

Posted

bea_m napisał(a):
aaaaaaaaa Madzia tu jest! Madziu możesz dopisać na allegro że Mika jest w okolicach Katowic i Krakowa?
Rozmawiałam dzisiaj z dt czyli p. J. Stwierdzam, że osoby z td piszące na forum sie obijają :mad: nie piszą prawdy tylko suche fakty :roll: a my chcemy prawdy i chcę żeeby wszyscy wiedzieli jaka Mikusia jest wspaniala :loveu:

Bea już dopisałam;) Mikusia w gorę:roll:

Posted

parowka50 napisał(a):
Mikusia po kolacji, przysypia sobie na fotelu. Jeszcze bedzie wieczorne szaleństwo na ogrodzie i spanko. Mika lubi wszystkie psiaki, wiec z kazdym po trochu biega po ogrodzie.

A ile ma tych psich towarzyszów ?

Posted

Pani z libiąza pzrełozyła wizytę na przyszły tydzien, ale podejrzewam, ze to sie przeciagnie na po swiętach. Zreszta to zaczyna być takie magiczne " po świetach", ludzi ogarnęła jakas totalna paranoja - nic nie moze byc teraz bo swieta. A MIKUSIA TAKA KOCHANIUTKA, CZEKA I CZEKA.

Posted

Mika ma taką ulubioną pozycję. Jak mama usiądzie gdziekolwiek przylatuje i kładzie jej głowę i przednie łapy na kolana i tak sobie godzinkę potrafi drzemać smyrana za uszkiem. Ja tylko myslę zawsze, ze te nogi z tyłu to chyba ją bolą, ale jej wybór. A wieczorem mama oglada specjalnie filmy w salonie, zeby kropki nie były same ( w sypialni mieszka bestia) siadaja w trojkę na sofie, mama w srodku a kropki po bokach i jest wielkie smyranko i głaskanko. Oboje to uwielbiją i jak tylko mama usiadzie na sofie zaraz oboje sa na niej.