Rybc!a Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Cóż za cudo z tej mojej podgryzaczki pupeczek ;) Quote
Ulaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jakaś przydużawa wyszła ;) Mika ma niektóre takie fotki, że jakby ktoś szukał małego pieska to ona idealna, a jakby ktoś chciał większego to też pasuje. Taka wszechstronna sunia :) Quote
ewadr Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mika jest uniwersalna. Uwielbia sie przytulać ,kazdy moze ją pogłaska. Lubi wszystkie psy bez wyjątków. Ładnie je, jest czysta, czasem psoci ale nie kosztownie. Papierki z kosza, pudełko po masle, czasem troche drzwi podrapie, ale w granicach rozsądku.Obcego do domu raczej nie wpusci. Pies ideał.Bardzo bym chciała, zeby opłatkiem dzieliła sie w nowym domu. Quote
madzia828 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 bea_m napisał(a):aaaaaaaaa Madzia tu jest! Madziu możesz dopisać na allegro że Mika jest w okolicach Katowic i Krakowa? Rozmawiałam dzisiaj z dt czyli p. J. Stwierdzam, że osoby z td piszące na forum sie obijają :mad: nie piszą prawdy tylko suche fakty :roll: a my chcemy prawdy i chcę żeeby wszyscy wiedzieli jaka Mikusia jest wspaniala :loveu: Bea już dopisałam;) Mikusia w gorę:roll: Quote
parowka50 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mikusia po kolacji, przysypia sobie na fotelu. Jeszcze bedzie wieczorne szaleństwo na ogrodzie i spanko. Mika lubi wszystkie psiaki, wiec z kazdym po trochu biega po ogrodzie. Quote
Rybc!a Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 parowka50 napisał(a):Mikusia po kolacji, przysypia sobie na fotelu. Jeszcze bedzie wieczorne szaleństwo na ogrodzie i spanko. Mika lubi wszystkie psiaki, wiec z kazdym po trochu biega po ogrodzie. A ile ma tych psich towarzyszów ? Quote
parowka50 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 cale mnostwo zwlaszcza jak ewa nam swoje chipsy zostawi :P Quote
bea_m Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Coś sie za bardzo u was zadomowiła :mad: Mika ja cie bardzo proszę. Idź juz do nowego domku :cool3: Quote
Rybc!a Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 bea_m napisał(a):Coś sie za bardzo u was zadomowiła :mad: Mika ja cie bardzo proszę. Idź juz do nowego domku :cool3: Tak, tak , wynocha! :) Quote
bea_m Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Madzia a ile Mika miała wyświetleń na allegro? Ma jakiegoś obserwatora? Quote
madzia828 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Bea na dzień dzisiejszy ma 134 wejścia na razie żadnego obserwatora :shake: aukcja potrwa jeszcze 10dni Quote
bea_m Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Cierpliwie bedziemy czekać na nowego Pana. Muuuusi sie udać :) Quote
ewadr Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Pani z libiąza pzrełozyła wizytę na przyszły tydzien, ale podejrzewam, ze to sie przeciagnie na po swiętach. Zreszta to zaczyna być takie magiczne " po świetach", ludzi ogarnęła jakas totalna paranoja - nic nie moze byc teraz bo swieta. A MIKUSIA TAKA KOCHANIUTKA, CZEKA I CZEKA. Quote
madzia828 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 chyba zaczyna się gorączka przedświąteczna:evil_lol: Mikusia chce do domku:roll: Quote
:: FiGa :: Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A niech sobie przekładają na po świętach, a później już będa tylko żałować że zwlekali bo ktoś im to cudo sprzed nosa wcześniej sprzątnie :mad: Quote
Rybc!a Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Dokładnie Figa- będą żałować! Ja też żałuję, że Mikunię musiałam ode mnie oddać. Taka była kochana! Quote
bea_m Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No tak załuj.Tylko teraz Miki nie uwierają kratki schroniskowie a jedynie kanapa w DT. Dobrze by było żeby we własnym domu już..... Quote
ewadr Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mika ma taką ulubioną pozycję. Jak mama usiądzie gdziekolwiek przylatuje i kładzie jej głowę i przednie łapy na kolana i tak sobie godzinkę potrafi drzemać smyrana za uszkiem. Ja tylko myslę zawsze, ze te nogi z tyłu to chyba ją bolą, ale jej wybór. A wieczorem mama oglada specjalnie filmy w salonie, zeby kropki nie były same ( w sypialni mieszka bestia) siadaja w trojkę na sofie, mama w srodku a kropki po bokach i jest wielkie smyranko i głaskanko. Oboje to uwielbiją i jak tylko mama usiadzie na sofie zaraz oboje sa na niej. Quote
bea_m Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :evil_lol: a to kropiaste są. Oj marzy mi sie żeby do jednego domu trafiły. Taki zestawik w promocji świątecznej ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Bea pomyślałam dokładnie o tym samym... taki domek, który wziąłby oba urwisy... marzenie :) Quote
Ulaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 EWA DZISIAJ BĘDZIE KONTAKTOWAŁ SIĘ Z WAMI PAN W SPRAWIE MYSZKI. A jeśli nie Myzka, to może Mika? Pan jest naprawdę fajny!! Quote
Rybc!a Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Zaciskamy kciukasy w takim razie! Quote
ewadr Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Do tej pory nikt nie zadzwonił. A jak Allegro?] Dzis dałam kolejne ogłoszenia wspólne dla Miki i Koffi. Quote
madzia828 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 na allegro cisza nikt nie obserwuje:shake: Quote
Recommended Posts