Rybc!a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Mysia_ napisał(a):finansowo nie mogę pomóc, bo jestem spłukana, ale podniose wątek, może ktoś zauważy i pomoże? :roll: Mysiu, może wątek chociaż poogłaszasz na wątkach? Proszę bardzo! Oficjalnie mam już 150zł :) + wpłata od Madzi Quote
Gonitwa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ania ale pamiętaj, że sam DT kosztuje 15 zł za doobę.... Quote
bea_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Na Łaciate konto wpłynęła pierwsza wpłata na Mikę. Wpłacający Katarzyna - 20 zł. nie podano nicku więc nie wiem kto ale dziękuję :) Quote
Rybc!a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Gonitwa napisał(a):Ania ale pamiętaj, że sam DT kosztuje 15 zł za doobę.... Gosiu pamiętam. Mogłabyś mi jakoś pomóc. Wpłata 20zł jest od dziewczyny z miau.pl. 100zł wpłaci dzisiaj Beria z naszego forum. 50zł daję ja, 30zł Madzia, 20zł wyciągnę od znajomego :) Quote
bea_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cieszę się że to tak szybko idzie. Na DT też potrzeba pieniędzy bo w przeciwnym razie nie wezmą już żadnego dalmata. Z umów trzeba się wywiązywać. Czy tkoś ma dobry sposób na pozbycie sie gnid z futra? Jakaś wsciekła odmiana Mike opanowała i trudno to wyplenić. Quote
Rybc!a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 madzia828 napisał(a):zaraz wpłace kase na konto:p Ja też zaraz przeleję pieniądze. Quote
Rybc!a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Przelałam. Jak dojdą, dajcie znać. Quote
Rybc!a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Przelałam. Jak dojdą, dajcie znać. Quote
bea_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 ZAWSZE TO MOŻNA SPRAWDZIĆ NA WĄTKU ROZLICZENIOWYM http://www.dalmatynczyki.fora.pl/watek-rozliczeniowy-t175.html Jest tam informacja o pieniążkach które wpływają i na co one są przeznaczone :) w razie niezgodności proszę o info. Quote
Rybc!a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Zdobędę też dodatkowe pieniążki z bazarku wystawionego na miau.pl :) Quote
Bonsai Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Kurcze, i ja jestem aktualnie spłukana - poszukam jednak w wolnej chwili czegoś na bazarek, chociaż tyle. Quote
bea_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 To w wolnej chwili poszukaj. Bazarki są wskazane bo psiaków jest dużo a i nie wiadomo ile Mika będzie w DT. Quote
Pralinka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Jeśli chodzi o gnidy: świetne są środki przeciwpchelne w tubeczkach, które aplikuje się między łopatkami. Działa chyba przez 5 tygodni, więc jeśli rozwinęłyby się jakieś nowe pchły, nie przeżyłyby. Taka jedna tubka kosztuje ok. 15zł w moim przypadku. Quote
Rybc!a Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 bea_m napisał(a):Kolejne doszło :) Cieszę się niezmiernie. Niedługo jeszcze dwie dyszki z bazarku powinny dojść :) Quote
Rybc!a Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Tak przy okazji, to widzę, że elbląskie dalmatyńczki (smutas i bardzo "dalmatyńczykowata" Mika ;)) posłużyły jako modele do bannerów- są śliczne. Quote
madzia828 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 a jak się Mikusia sprawuje na Dt? moze jakieś fotki TO BYM OGłOSZENIA zaaktualizowała:p Quote
bea_m Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 No Mikusia wylizyje się z pogryzień psich a najbardziej walczy z pchłami. DT się nie odzywa bo net im sidł. Jestem na co drugodniowym łączu telefonicznym. Została odrobaczona. Na szczepienia poczekamy z 10 dni a później sterylka. I w międzyczasie szukanie domu. Pieniązki jeszcze są na łacatym koncie. Wyślę jak uzbieramy na koszty weta +10 dni DT. Quote
madzia828 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 bidulka:-(:-( wredne pchły:mad::mad: Quote
hop! Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 bea_m napisał(a):No Mikusia wylizyje się z pogryzień psich a najbardziej walczy z pchłami. DT się nie odzywa bo net im sidł. Jestem na co drugodniowym łączu telefonicznym. Została odrobaczona. Na szczepienia poczekamy z 10 dni a później sterylka. I w międzyczasie szukanie domu. Pieniązki jeszcze są na łacatym koncie. Wyślę jak uzbieramy na koszty weta +10 dni DT. Lulu (również ze schronu w Elblągu) była strasznie zapchlona a gdy się drapała to piszczała. Wetka, poleciła mi zastosowanie Frontline Spray (kosztuje około 70 zł) - jeżeli nie wystarczy jeden raz to po kilku dniach trzeba powtórzyć. Zaczerwienienia i ranki na skórze Lulu bardzo szybko zniknęły bez stosowania leków. Quote
Ulaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Jakoś w nocbym widzie dogrzebałam się do wątku Miki, którą dzisiaj (a właściwie wczoraj) odwiedziłyśmy z Ada-jeje w DT całkiem przypadkiem ;) Sunia nie dość, że ma cieczkę i odpiera gwałty kastrata Barrego, to jest cała żółta z sików, pewnie jeszcze ze schronu, i non stop wygryza sobie pchły. Moim zdaniem dobrze byłoby ją wykąpać albo chociaż odpchlić... Sunia jest naprawdę fajniutka :loveu: taka duża i mała jednocześnie :p Mam kilka jej fotek. Zaraz wstawię. Quote
Recommended Posts