barkot Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 w pierwszy dzien Swiat, w drodze do nowego domku Mika byla u mnie!!! Ale ona cudna! Beata z rodzina i z nowa Mika jechaly z Libiaza do siebie do Debna przez Krakow i wstapili do nas. Mika byla zestresowana, ale nawet nie tak jak sie spodziewalam. Najbardziej przerazily ja moje potwory, ktore nie znosza "nowych"- musialam je natychmiast zamknac w odosobnieniu i wypuscilam dopiero po odjezdzie Miki. Bedzie psem prawie noszonym na rekach. Dzieki temu wydarzeniu jto edne z piekniejszych moich swiat BN.;) Mam dwa bardzo fajne zdjecia z ich wizyty. Od rana probuje je wkleic, ale imageshack z ktorego jedynie umiem korzystac w ogole dzis mi nie dziala.:shake: Bede probowac dalej. Jakos sie przeciez musi udac. Beata pod wrazeniem jacy fajni ludzie sa na tym swiecie - DT w ktorym byla Mika, i w ogole wszyscy z dogo ktorzy ratuja zwierzaki. Quote
Rybc!a Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Wyślij na [email protected] , wstawię. Quote
barkot Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Rybc!a, wyslalam Ci zdjecie na maila ja dalej walcze z imageshack i nic Quote
Rybc!a Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 bea_m napisał(a):Rybcia gdzie zdjęcia :mad: Dostałam tylko jedno i dzisiaj wstawie, obiecuję. Quote
robpot Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Pora na sniezna zabawe z Miką:loveu: bardzo dzielnie przetrwała noc sylwestrowa,obeszło sie nawet bez tabl. uspokajających.Pozdrawiamy i idziemy wybudowac sniezną budę;) Rybcia czekamy na fotki. Quote
barkot Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 maly off rodzinny: robpot to wlasciwie to samo co barkot:evil_lol: posluzylas sie Beti tym samym kluczem co ja (chociaz moj TZ ani razu nie byl na dogo;)) biedna Rybc!a, wyslalam jej tylko jedno zdjecie i pewnie ma z nim klopoty bo w ogromnej rozdzielczosci sama dalej nie moge wkleic bo ten imageshack z ktorego zawsze wklejalam zupelnie przestal dzialac, nie wiem o co chodzi:shake: ale co tam zdjecia, najwazniejsze ze od Miki dobre wiesci! Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mikulińska, jak dobrze Cię widzieć :loveu: Pozdrowienia dla Mikuniowej ludzkiej rodzinki :calus: Quote
bea_m Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wszystkiego najlepszego w nowym życiu i nowym roku Mikuli życzę a i oczywiście całej jej rodzinie :) Quote
Rybc!a Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 barkot napisał(a):Rybc!a:loveu: Sorry za zwlekanie, ale wczoraj wiadomo- impreza. :razz: Quote
robpot Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No i doczekały sie moje gwiazdy swojej fotki;) bardzo dziekujemy Barkot-fotografce za sesje zdjęciową:lol: a także Rybci za umieszczenie fotki na wątku! Dziś mija tydzien odkąd Mika jest z nami i póki co wszystko jest w jak najlepszym porządku.Noc sylwestrową Mika zniosła dzielnie , obeszło sie bez tabl. uspokajających. Mini pani Miki,czyli moja córka:lol: tez walczyła dzielnie na balu sylwestrowym i o północy musiała zajrzec do Miki i złozyc jej zyczenia;)( byliśmy u sąsiadów wiec było to możliwe) W lutym szykujemy sie na sterylkę. Wszystkim dogo zyczymy samych pomyślnych adopcji w 2008r. :multi: do usłyszenia Quote
Rybc!a Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Dziękujemy za życzenia i za opiekę nad Miką ;-) Quote
barkot Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 bylam na dlugim wyjezdzie sluzbowym i nie bardzo moglam sie tu logowac Pani Mikusi moja kuzynka Beatka byla na tym wyjezdzie razem ze mna poniewaz ona pracuje w mojej firmie i podrozuje duzo ze mna. Beatka wraca dopiero za tydzien ale Mikusia opiekuje sie dzielny TZ, coreczka i inne opiekunki dochodzace typu babcia, ciocia. Wiem, ze u nich wszystko w najlepszym porzadku i Mika jest bardzo kochana. Postaram sie wkrotce napisac wiecej szczegolow. Musze sie z nimi po prostu skontaktowac. A wrocilam dzis w nocy i padam na twarz. Quote
robpot Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witam Was! wlasnie wrocilam do domciu, i co zastalam??same niespodzianki:) Mika urosla i przybrala na masie:) zdaje sie ze pokochala swojego pana,bo teraz ja jestem na drugim planie(jestem troche zazdrosna:))) nie martwcie sie o Mikulinska bo jest calutka i zdrowa:lol: co do zdjecia to poki co nie mam aparatu cyfrowego ,ale licze na mojego "prywatnego" fotografa Barkota:) pozdrawiamy Was drodzy dogomaniacy serdecznie i wybaczcie nasze dlugie milczenie,obiecujemy poprawe:)));) Quote
robpot Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 A jeszcze mam pytanie :jakie obecnie sa losy Barrego?czy udal mu sie domek? Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cieszymy się że u Mikulińskiej i jej państwa wszystko w porządku :multi: Oczywiście zdjęcia mile widziane :loveu: Quote
barkot Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 noooo, Betti w domku po dlugiej podrozy wszystko tam w najlepszym porzadku jak jej nie ma, bo Betti przed wyjazdem umie wszystko ustawic jak trzeba Rzeczywiscie przydalyby sie zdjecia Mikusi, i tak jak Betti pisze, liczy na mnie jako fotografa szkoda, ze mieszkamy od siebie dobre 100 km (Betti w Debnie, a ja pod Krakowem, niestety w przeciwnym kierunku niz Debno...). no jakos bedziemy myslec o tych zdjeciach jeczcze troche cierpliwosci, Cioteczki Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no czekamy czekamy i czekamy na te fotki:) Quote
Recommended Posts