Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w pierwszy dzien Swiat, w drodze do nowego domku Mika byla u mnie!!!
Ale ona cudna!

Beata z rodzina i z nowa Mika jechaly z Libiaza do siebie do Debna przez Krakow i wstapili do nas. Mika byla zestresowana, ale nawet nie tak jak sie spodziewalam. Najbardziej przerazily ja moje potwory, ktore nie znosza "nowych"- musialam je natychmiast zamknac w odosobnieniu i wypuscilam dopiero po odjezdzie Miki.
Bedzie psem prawie noszonym na rekach.

Dzieki temu wydarzeniu jto edne z piekniejszych moich swiat BN.;)

Mam dwa bardzo fajne zdjecia z ich wizyty. Od rana probuje je wkleic, ale imageshack z ktorego jedynie umiem korzystac w ogole dzis mi nie dziala.:shake:

Bede probowac dalej. Jakos sie przeciez musi udac.
Beata pod wrazeniem jacy fajni ludzie sa na tym swiecie - DT w ktorym byla Mika, i w ogole wszyscy z dogo ktorzy ratuja zwierzaki.

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pora na sniezna zabawe z Miką:loveu: bardzo dzielnie przetrwała noc sylwestrowa,obeszło sie nawet bez tabl. uspokajających.Pozdrawiamy i idziemy wybudowac sniezną budę;) Rybcia czekamy na fotki.

Posted

maly off rodzinny:

robpot to wlasciwie to samo co barkot:evil_lol: posluzylas sie Beti
tym samym kluczem co ja (chociaz moj TZ ani razu nie byl na dogo;))

biedna Rybc!a, wyslalam jej tylko jedno zdjecie i pewnie ma z nim klopoty bo w ogromnej rozdzielczosci
sama dalej nie moge wkleic bo ten imageshack z ktorego zawsze wklejalam zupelnie przestal dzialac, nie wiem o co chodzi:shake:

ale co tam zdjecia, najwazniejsze ze od Miki dobre wiesci!

Posted

No i doczekały sie moje gwiazdy swojej fotki;) bardzo dziekujemy Barkot-fotografce za sesje zdjęciową:lol: a także Rybci za umieszczenie fotki na wątku! Dziś mija tydzien odkąd Mika jest z nami i póki co wszystko jest w jak najlepszym porządku.Noc sylwestrową Mika zniosła dzielnie , obeszło sie bez tabl. uspokajających. Mini pani Miki,czyli moja córka:lol: tez walczyła dzielnie na balu sylwestrowym i o północy musiała zajrzec do Miki i złozyc jej zyczenia;)( byliśmy u sąsiadów wiec było to możliwe)
W lutym szykujemy sie na sterylkę.
Wszystkim dogo zyczymy samych pomyślnych adopcji w 2008r. :multi:
do usłyszenia

• 2 weeks later...
Posted

bylam na dlugim wyjezdzie sluzbowym i nie bardzo moglam sie tu logowac

Pani Mikusi moja kuzynka Beatka byla na tym wyjezdzie razem ze mna poniewaz ona pracuje w mojej firmie i podrozuje duzo ze mna. Beatka wraca dopiero za tydzien

ale Mikusia opiekuje sie dzielny TZ, coreczka i inne opiekunki dochodzace typu babcia, ciocia. Wiem, ze u nich wszystko w najlepszym porzadku i Mika jest bardzo kochana.

Postaram sie wkrotce napisac wiecej szczegolow. Musze sie z nimi po prostu skontaktowac. A wrocilam dzis w nocy i padam na twarz.

• 2 weeks later...
Posted

Witam Was! wlasnie wrocilam do domciu, i co zastalam??same niespodzianki:) Mika urosla i przybrala na masie:) zdaje sie ze pokochala swojego pana,bo teraz ja jestem na drugim planie(jestem troche zazdrosna:))) nie martwcie sie o Mikulinska bo jest calutka i zdrowa:lol: co do zdjecia to poki co nie mam aparatu cyfrowego ,ale licze na mojego "prywatnego" fotografa Barkota:) pozdrawiamy Was drodzy dogomaniacy serdecznie i wybaczcie nasze dlugie milczenie,obiecujemy poprawe:)));)

Posted

noooo, Betti w domku po dlugiej podrozy
wszystko tam w najlepszym porzadku jak jej nie ma, bo Betti przed wyjazdem umie wszystko ustawic jak trzeba

Rzeczywiscie przydalyby sie zdjecia Mikusi, i tak jak Betti pisze, liczy na mnie jako fotografa

szkoda, ze mieszkamy od siebie dobre 100 km (Betti w Debnie, a ja pod Krakowem, niestety w przeciwnym kierunku niz Debno...). no jakos bedziemy myslec o tych zdjeciach

jeczcze troche cierpliwosci, Cioteczki