Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No własnie, czekamy cały dzien, a pani nawet nie zadzwoniła a w dodatku ma wyłaczony telefon. Szkoda. W poniedziałek jedziemy z mika pokazac sie w jaworznie, moze tam sie uda.
A mikusia wcale nie narzeka, własnie przeciaga sie na sofie,

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

parowka50 napisał(a):
A mikusia wcale nie narzeka, własnie przeciaga sie na sofie,

No ładnie! ale pannica do dobrego szybko sie przezwyczaiła :mad: a z Centem juz sie widziała?

Posted

To moja wina :( bo taki wspanialy dom tymczasowy dla kropistych znalazłam. Psiaki stamtąd isc nie chcą :placz: trzeba jakies czary odczynic chyba :mad: Mika noooo.... miej litośc dla swoch wspolbratymców!!!! Tam tłok sie juz zrobił!!!!
Pozdrowinia dla Centa :loveu:

Posted

bea_m napisał(a):
To moja wina :( bo taki wspanialy dom tymczasowy dla kropistych znalazłam. Psiaki stamtąd isc nie chcą :placz: trzeba jakies czary odczynic chyba :mad: Mika noooo.... miej litośc dla swoch wspolbratymców!!!! Tam tłok sie juz zrobił!!!!
Pozdrowinia dla Centa :loveu:

Słyszałam w radio, że gdzieś koło ciebie ptasia grypa?

Posted

mika ma cudowny charakter, kocha wszystkich i wszystko. Centa przywitała jak starego przyjaciela. Cieszy sie na widok kazdego człowieka, nawet na spacerze merda ogonkiem, jak widzi człowieka. Duzo osob sie zatrzymuje i głaszcze Mike, mowią, ze taka ładna i milutka, ja zaraz, że sierotka i ze szuka domu- a nuż ktos sie zaineresuje na powaznie.

Posted

bea_m napisał(a):
Oj niech się interesują. Zobaczycie! Niedługo kolejka się po Mike ustawi :)

Ja też tak myślę- to świetna sunia..
A jak mnie 'soczyście' obudziła w dzień, który spędziła ze mną.. :)

Posted

Rybc!a napisał(a):
Słyszałam w radio, że gdzieś koło ciebie ptasia grypa?

No zgadza się! I to w 2 miejscowościach. Ale nie bójcie się. Przez neta ten wirus jeszcze sę nie przenosi.

Posted

bea_m napisał(a):
No zgadza się! I to w 2 miejscowościach. Ale nie bójcie się. Przez neta ten wirus jeszcze sę nie przenosi.

O ciotki sie wystraszyły i nawet na jednym watku ze mna nie chcą pisać ! :mad:

Co tam u panny Mikulińskiej? Tez bierze udzial w napadach na plecaki z kanapkami? :evil_lol:

Posted

ewadr napisał(a):
Mika jest niezwykle grzeczna, ma tylko taki smieszny zwyczaj szczypania zebami po Dupeczkach. Wszyscy w DT maja poszczypane posladki.

Ja też miałam ! Uszczynpęła mnie w tyłek jak ścierałam jej siki ;) Pewnie sobie myślała " Co się tak wypinasz? " ;)

Posted

Dzieki za Allegro, moze to cos pomoze, bo jeszcze tak cicho o psiaku to nie było. Ogłoszona w dwóch gazetach, ogłoszenia na słupach i nic. Nawet jednego telefonu. Goraczka przedswiateczna? A Mika jest taka piszczoszka, taka przymilna, że dom to jej sie nalezy, jak mało komu.

Posted

Znow dzwoniła pani o Barrego, ale ma juz dwa psiaki i dwoje dzieci. Z barruskiem to roznie bywa, ale powiedziałm jej o Mice, ma w niedziele przyjechac, obejrzy oboje.

Posted

aaaaaaaaa Madzia tu jest! Madziu możesz dopisać na allegro że Mika jest w okolicach Katowic i Krakowa?
Rozmawiałam dzisiaj z dt czyli p. J. Stwierdzam, że osoby z td piszące na forum sie obijają :mad: nie piszą prawdy tylko suche fakty :roll: a my chcemy prawdy i chcę żeeby wszyscy wiedzieli jaka Mikusia jest wspaniala :loveu: