parowka50 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No własnie, czekamy cały dzien, a pani nawet nie zadzwoniła a w dodatku ma wyłaczony telefon. Szkoda. W poniedziałek jedziemy z mika pokazac sie w jaworznie, moze tam sie uda. A mikusia wcale nie narzeka, własnie przeciaga sie na sofie, Quote
bea_m Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 parowka50 napisał(a):A mikusia wcale nie narzeka, własnie przeciaga sie na sofie, No ładnie! ale pannica do dobrego szybko sie przezwyczaiła :mad: a z Centem juz sie widziała? Quote
madzia828 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Mikusia musisz jeszcze poczekac kochana :roll: trochę nieładnie ze strony tej pani :mad:moze jej coś wypadło Quote
Rybc!a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Mikulec uciekaj już z tego domku tymczasowego, mam nadzieję, że w poniedziałek się uda :) Quote
bea_m Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 To moja wina :( bo taki wspanialy dom tymczasowy dla kropistych znalazłam. Psiaki stamtąd isc nie chcą :placz: trzeba jakies czary odczynic chyba :mad: Mika noooo.... miej litośc dla swoch wspolbratymców!!!! Tam tłok sie juz zrobił!!!! Pozdrowinia dla Centa :loveu: Quote
Rybc!a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 bea_m napisał(a):To moja wina :( bo taki wspanialy dom tymczasowy dla kropistych znalazłam. Psiaki stamtąd isc nie chcą :placz: trzeba jakies czary odczynic chyba :mad: Mika noooo.... miej litośc dla swoch wspolbratymców!!!! Tam tłok sie juz zrobił!!!! Pozdrowinia dla Centa :loveu: Słyszałam w radio, że gdzieś koło ciebie ptasia grypa? Quote
parowka50 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 mika ma cudowny charakter, kocha wszystkich i wszystko. Centa przywitała jak starego przyjaciela. Cieszy sie na widok kazdego człowieka, nawet na spacerze merda ogonkiem, jak widzi człowieka. Duzo osob sie zatrzymuje i głaszcze Mike, mowią, ze taka ładna i milutka, ja zaraz, że sierotka i ze szuka domu- a nuż ktos sie zaineresuje na powaznie. Quote
bea_m Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Oj niech się interesują. Zobaczycie! Niedługo kolejka się po Mike ustawi :) Quote
Rybc!a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 bea_m napisał(a):Oj niech się interesują. Zobaczycie! Niedługo kolejka się po Mike ustawi :) Ja też tak myślę- to świetna sunia.. A jak mnie 'soczyście' obudziła w dzień, który spędziła ze mną.. :) Quote
bea_m Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Rybc!a napisał(a):Słyszałam w radio, że gdzieś koło ciebie ptasia grypa? No zgadza się! I to w 2 miejscowościach. Ale nie bójcie się. Przez neta ten wirus jeszcze sę nie przenosi. Quote
bea_m Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 bea_m napisał(a):No zgadza się! I to w 2 miejscowościach. Ale nie bójcie się. Przez neta ten wirus jeszcze sę nie przenosi. O ciotki sie wystraszyły i nawet na jednym watku ze mna nie chcą pisać ! :mad: Co tam u panny Mikulińskiej? Tez bierze udzial w napadach na plecaki z kanapkami? :evil_lol: Quote
ewadr Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mika jest niezwykle grzeczna, ma tylko taki smieszny zwyczaj szczypania zebami po Dupeczkach. Wszyscy w DT maja poszczypane posladki. Quote
Rybc!a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 ewadr napisał(a):Mika jest niezwykle grzeczna, ma tylko taki smieszny zwyczaj szczypania zebami po Dupeczkach. Wszyscy w DT maja poszczypane posladki. Ja też miałam ! Uszczynpęła mnie w tyłek jak ścierałam jej siki ;) Pewnie sobie myślała " Co się tak wypinasz? " ;) Quote
madzia828 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mika na alllegro http://www.allegro.pl/item279977715_mika_szorstkowlosy_dalmatynczyk_czeka_na_ciebie.html Quote
parowka50 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzieki za Allegro, moze to cos pomoze, bo jeszcze tak cicho o psiaku to nie było. Ogłoszona w dwóch gazetach, ogłoszenia na słupach i nic. Nawet jednego telefonu. Goraczka przedswiateczna? A Mika jest taka piszczoszka, taka przymilna, że dom to jej sie nalezy, jak mało komu. Quote
Rybc!a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Ale coś się dla niej znajdzie, prawda ? :( Quote
ewadr Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Znow dzwoniła pani o Barrego, ale ma juz dwa psiaki i dwoje dzieci. Z barruskiem to roznie bywa, ale powiedziałm jej o Mice, ma w niedziele przyjechac, obejrzy oboje. Quote
bea_m Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A może by Mice rodowór na kompiku zrobić coby była jasność że Mika to tez dalmatyńczyk :evil_lol: bo z charakteru to na pewno :) Quote
madzia828 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no to czekamy do niedzieli :roll: i zaciskamy kciuki Quote
bea_m Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 aaaaaaaaa Madzia tu jest! Madziu możesz dopisać na allegro że Mika jest w okolicach Katowic i Krakowa? Rozmawiałam dzisiaj z dt czyli p. J. Stwierdzam, że osoby z td piszące na forum sie obijają :mad: nie piszą prawdy tylko suche fakty :roll: a my chcemy prawdy i chcę żeeby wszyscy wiedzieli jaka Mikusia jest wspaniala :loveu: Quote
parowka50 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witamy wklejamy fotki Mikusi naszej kochanej :) Quote
Recommended Posts