Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu a może tekst z allegro jakoś przekształcić
Ci, których znam, mówią, że marzenia się spełniają, więc… marzę… każdego dnia i każdej nocy, kiedy zwijam się w kłębek w kącie swej budy i kiedy podbiegam do krat, machając ogonem… Marzę cały czas, uparcie wierząc, że może dziś, może jutro pojawisz się w moim życiu i pokażesz mi ten inny świat, świat, który wciąż jest dla mnie tajemnicą.
Jestem młodą, śliczną sunią, idealnie nadaje się do domu z dziećmi gdyż kocham zabawę.
Jestem posłuszna i mądra, znam komendę „siad”.
Podbiegam do krat gdy ktoś się zbliża i macham ogonkiem z całej siły by ktoś na chwilę spojrzał na mnie. O tym jednym tylko marzę.
Czy te oczy mogą kłamać?
Oczy psa mówią wiele. Jeszcze więcej oczy psa, który wiernie czeka na swój domek, na swojego pana w zimnym boksie schroniska. Tylko czy się doczeka?
Mika czeka na kochający domek za kratami schroniska.
Nie pozwólmy by Mika była do końca życia niekochana i samotna. Ona na to nie zasługuje.Mika czeka w Elblągu.
Idzie zima Mika ma krótką sierść czy poradzi sobie w schronie? Ciepły domek potrzebny!!!!!!!!!!

Posted

Mozna podac numer DT 32 627 50 10. Dzis wyszło ogłoszenie w naszel lokalnej bezpłatnej gazecie. Odzew zawsze jest duzy. Zobaczymy czy beda zainteresowani. Mam tez plakaciki, jutro rozwiesimy.

Posted

ewadr napisał(a):
Powiem tylko, ze nie jest zle. Bea znasz moj prywatny poglad na date adopcji i chyba bardzo sie nie pomyliłam

Mogę dowiedzieć się czegoś więcej ?

Posted

Jak tylko bede miała potierdzone informacje to powiem wszystko, nie chce zapeszac. Ale jest zainteresowanie i Mika i Barrym, trzeba teraz tylko wyłapac tych prawdziwych miłosników zwierzat zeby Mika nie trafiła z deszczu pod rynnę.

Posted

Planowana adopcj Miki jednak sie nie odbedzie, po pierwszych rozmowach wynikało, ze Mika bedzie mieszkac w domku z ogrodem jednak po dokładnym wywiadzie okazało sie, ze to domek letniskowy na działce. Pan przebywa tam kilka godzin a potem zamykałby Mike w tej altance na reszte dnia i nocy. Wspolnie z Bea postanowilysmy, ze szukamy dalej. Mika musi miec najlepszy domek.

Posted

Mam fajną osobę chętną na miłego, rasopodobnego (najchętniej białego) pieska/sunię do mieszkania, domek z ogródkiem. Mika chyba spełnia te warunki.