Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wątek stary ale wpomnienia świeże :). Takie info czyta się z łezką w oku. Koza nasza kofana :lol: Bardzo dziękuje że sobie o nas przypomiałaś. Gratuluję bobasa i również Wesołych Świąt życzę.

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 year later...
Posted

Ciotki, ja na dogo nie dzialam, bo nie mam na to czasu
ale wiem, jaka radosc moze sprawic Wam wiadomosc, ze Mika sobie swietnie zyje, ze swoim ukochanym Babą, choc lata mijają.
Wiec po prostu chce sie z Wami tym podzielić :-) Zebyscie mialy potwierdzenie, ze dzialania maja sens, ze chocby jeden uratowany zwierzak to juz wielki sukces.
(jesli chodzi o zwierzaki ja sobie tu dzialam na swoim malym polu, wokol mnie. I to pole okazalo sie studnia bezdenna - mieszkam na wsi pod Krakowem. Rozpacz mnie ogarnia. Miedzy innymi taki kwiatek - wiem na pewno, ale nie mam dowodow, ze jeden gosc robi smalec. Wies o tym wie, ale nikt nic nie zrobi, juz mi powiedziano. I zebym sie nie mieszala, i zebym uwazala itd. Co sie robi w takich sytuacjach???? Jesli ktoras z Was tu zajrzy - poradzcie, co byscie zrobily)