Rybc!a Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Trochę mnie wystraszyłyście. No ale, mam nadzieję, że DT czeka na Mikę i Barrego:) Quote
bea_m Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czy o nas kropkowych ci chodziło? Czym migliśmy ci wystraszyć? Quote
Gonitwa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 bea_m napisał(a):Czy o nas kropkowych ci chodziło? Czym migliśmy ci wystraszyć? Beata to Ty taka straszna jesteś że mi tu Anię straszysz?:diabloti: Quote
Bonsai Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Faktycznie ma kilka ranek. Poza tym ślicznie wygląda na kanapie. :cool3: Nieporównywalnie lepiej niż za kratami... :shake: Quote
Rybc!a Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Mika jest taka kochana! Aż szkoda mi ją jutro oddawać. Troszkę jeszcze przestraszona, ale przemiła i ciągle podgryza zachęcając do zabawy. Quote
bea_m Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Rybcia ty mi głupot nie odwalaj. Wsadzaj dziwczyny jutro z rańca do auta i komplet z Barym ma być w Chrzanowie po południu. TD czeka na kropki i na Petunię dom Stały :) Quote
Bonsai Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Mnie też zawsze szkoda oddawać tymczasiki... ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Czekamy na info, jak droga, jak psiaki :cool3: Quote
bea_m Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 To może ja napisze bo Rybcia pewnie pada w autku po trasie ze zmęczenia. Wszystko jets ok :) Z tego co ja wiem to dziewczynki były gdrzeczne tylko Bary gazował w bagażniku do bólu. Psiak do DT trafiły da DT ok 16. Mika zaadoptowała do potrzeb własnych p. Joannę i jej kanapę. Chodzi krok w krok. Nawet łapkami jej włosy czesze. Zdobyła serca wszystkich ludzkich domowników. Barego nie lubi z uwagi o zazdrość do p. Joanny. Na siku chodzi przy nodze p. Joanny . Ma ranki na ciele po zębach psów ze schronu i pcheł. Trzeba ją sporo podreperować. Posiedzi trochę w dt. Quote
Bonsai Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 To dobre wieści - mała podleczy się , a potem domki to będą się o nią bić! :cool3: Quote
bea_m Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pchły ją prawie zjadły. Trzeba ją wyleczyś z pcheł i problemów skórnych. Wysterylizować, odrobakować, zaszczepić..... dt opłacić. Prosze o wsparcie. Rybcia powie więcej. Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 bea_m napisał(a):Pchły ją prawie zjadły. Trzeba ją wyleczyś z pcheł i problemów skórnych. Wysterylizować, odrobakować, zaszczepić..... dt opłacić. Prosze o wsparcie. mam ten sam problem z sunia ktora jest teraz u mnie na DT...przez pchly skore ma teraz w takim stanie ze leczenie bedzie trwalo miesiacami:shake: Quote
bea_m Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Bezpieczna. W tej chwili mieszka sobie w DT na kreskę. Sterylka z szczepienia są na już potrzebne. Rybcia kiedy przelejesz na to pieniądze? Quote
Rybc!a Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 bea_m napisał(a):Bezpieczna. W tej chwili mieszka sobie w DT na kreskę. Sterylka z szczepienia są na już potrzebne. Rybcia kiedy przelejesz na to pieniądze? Część przeleję z funduszu schroniska elbląskiego. Poproszę też o pomoc znajomych z innych for dyskusyjnych, mam nadzieję, że pomogą. Zmienię tytuł wątku. Na szczęście trafiła do bezpiecznego domu tymczasowego. Jednak musimy uregulować dług- pozatym sunia przed adopcją KONIECZNIE musi zostać wysterylizowana, zaszczepiona. Zbieramy pieniądze. Sunia w schronisku nie przeżyłaby zimy. Może nie ze względu temperatur, a tego, że non stop była gryziona, dominowana. Proszę wszystkich o pomoc finansową- DO MIKI UŚMIECHNĘŁO SIĘ SZCZĘŚCIE- ale trzeba pomóc! Sama nie jestem w stanie pokryć wszystkich kosztów. Zbieramy ok. 250zł Pieniądze proszę wpłacać na konto: 50 10205558 1111 106220901152 Ewa Pacałowska, Michał Miąskiewicz z dopiskiem: "Rybcia-dla Miki" lub "Rybcia-na Mikę", dlatego, iż ja zajmowałam się adopcją małej i ja ponoszę odpowiedzialność za pieniążki, które trzeba dostarczyć jak najprędzej! Prosze pisać tu o wpłatach na konto. Dziękuję. I proszę o pomoc najbardziej jak potrafię! Quote
bea_m Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Rybcia ok 200 zł będzie kosztowała sterylka i szczepienia. Jeszcze na dt trzeba uzbierać. Dniówka wynosi 15 zł za dobę. Nie wiem ile to wyjdzie bo nie wiadomo ile będzie musiała w dt przebywać. Jeżeli będziecie wpłacać na konto kropkowe to dopiszcie do wpłaty swój nick i koniecznie że to dla Miki jest. Trzeba cioteczki działać szybko. Nie ma sensu żeby siedziała długo w dt więc na sterylkę jak najszybciej trzeba uzbierać. Quote
Rybc!a Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Rybc!a napisał(a):Część przeleję z funduszu schroniska elbląskiego. Poproszę też o pomoc znajomych z innych for dyskusyjnych, mam nadzieję, że pomogą. Zmienię tytuł wątku. Na szczęście trafiła do bezpiecznego domu tymczasowego. Jednak musimy uregulować dług- pozatym sunia przed adopcją KONIECZNIE musi zostać wysterylizowana, zaszczepiona. Zbieramy pieniądze. Sunia w schronisku nie przeżyłaby zimy. Może nie ze względu temperatur, a tego, że non stop była gryziona, dominowana. Proszę wszystkich o pomoc finansową- DO MIKI UŚMIECHNĘŁO SIĘ SZCZĘŚCIE- ale trzeba pomóc! Sama nie jestem w stanie pokryć wszystkich kosztów. Zbieramy ok. 250zł Pieniądze proszę wpłacać na konto: 50 10205558 1111 106220901152 Ewa Pacałowska, Michał Miąskiewicz z dopiskiem: "Rybcia-dla Miki" lub "Rybcia-na Mikę", dlatego, iż ja zajmowałam się adopcją małej i ja ponoszę odpowiedzialność za pieniążki, które trzeba dostarczyć jak najprędzej! Prosze pisać tu o wpłatach na konto. Dziękuję. I proszę o pomoc najbardziej jak potrafię! Poprosiłam o pomoc tutaj: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2618009#2618009 http://www.********.com/forum/showthread.php?p=121348#post121348 http://www.********.com/forum/showthread.php?p=121351#post121351 http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?p=119585#119585 Bazarek na Mikę: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97746 Quote
madzia828 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 postaram się wpłacić jakis grosz na Mikę:p Quote
Rybc!a Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Madziu, ile wpłacisz? Muszę mieć chociaż mniej więcej sprecyzowane kwoty- żeby wiedzieć ile brakuje- ja dam od siebie- nie z funduszu schroniskowego (bo on się już kończy) 50zł. Wpłacę je na konto kropkowe już jutro. Quote
Rybc!a Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Założyłam jeszcze wątek na miau z bazarkiem: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2618178#2618178 Quote
Rybc!a Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Na kilku długich i "dobrze zarabiających" bazarkach poprosiłam o pomoc. Choćby 10zł mogliby przeznaczyć na Mikę. Wierzę w to, że szybko uda mi się zebrać kasę! :) Quote
Mysia_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 finansowo nie mogę pomóc, bo jestem spłukana, ale podniose wątek, może ktoś zauważy i pomoże? :roll: Quote
Recommended Posts