Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybcia ty mi głupot nie odwalaj. Wsadzaj dziwczyny jutro z rańca do auta i komplet z Barym ma być w Chrzanowie po południu. TD czeka na kropki i na Petunię dom Stały :)

Posted

To może ja napisze bo Rybcia pewnie pada w autku po trasie ze zmęczenia. Wszystko jets ok :) Z tego co ja wiem to dziewczynki były gdrzeczne tylko Bary gazował w bagażniku do bólu. Psiak do DT trafiły da DT ok 16. Mika zaadoptowała do potrzeb własnych p. Joannę i jej kanapę. Chodzi krok w krok. Nawet łapkami jej włosy czesze. Zdobyła serca wszystkich ludzkich domowników. Barego nie lubi z uwagi o zazdrość do p. Joanny. Na siku chodzi przy nodze p. Joanny . Ma ranki na ciele po zębach psów ze schronu i pcheł. Trzeba ją sporo podreperować. Posiedzi trochę w dt.

Posted

Pchły ją prawie zjadły. Trzeba ją wyleczyś z pcheł i problemów skórnych. Wysterylizować, odrobakować, zaszczepić..... dt opłacić. Prosze o wsparcie. Rybcia powie więcej.

Posted

bea_m napisał(a):
Pchły ją prawie zjadły. Trzeba ją wyleczyś z pcheł i problemów skórnych. Wysterylizować, odrobakować, zaszczepić..... dt opłacić. Prosze o wsparcie.

mam ten sam problem z sunia ktora jest teraz u mnie na DT...przez pchly skore ma teraz w takim stanie ze leczenie bedzie trwalo miesiacami:shake:

Posted

bea_m napisał(a):
Bezpieczna. W tej chwili mieszka sobie w DT na kreskę. Sterylka z szczepienia są na już potrzebne. Rybcia kiedy przelejesz na to pieniądze?

Część przeleję z funduszu schroniska elbląskiego.
Poproszę też o pomoc znajomych z innych for dyskusyjnych, mam nadzieję, że pomogą. Zmienię tytuł wątku.

Na szczęście trafiła do bezpiecznego domu tymczasowego.
Jednak musimy uregulować dług- pozatym sunia przed adopcją KONIECZNIE musi zostać wysterylizowana, zaszczepiona.
Zbieramy pieniądze.
Sunia w schronisku nie przeżyłaby zimy. Może nie ze względu temperatur, a tego, że non stop była gryziona, dominowana.
Proszę wszystkich o pomoc finansową- DO MIKI UŚMIECHNĘŁO SIĘ SZCZĘŚCIE- ale trzeba pomóc!
Sama nie jestem w stanie pokryć wszystkich kosztów.
Zbieramy ok. 250zł
Pieniądze proszę wpłacać na konto:
50 10205558 1111 106220901152
Ewa Pacałowska, Michał Miąskiewicz
z dopiskiem: "Rybcia-dla Miki" lub "Rybcia-na Mikę", dlatego, iż ja zajmowałam się adopcją małej i ja ponoszę odpowiedzialność za pieniążki, które trzeba dostarczyć jak najprędzej!
Prosze pisać tu o wpłatach na konto.
Dziękuję.
I proszę o pomoc najbardziej jak potrafię!

Posted

Rybcia ok 200 zł będzie kosztowała sterylka i szczepienia. Jeszcze na dt trzeba uzbierać. Dniówka wynosi 15 zł za dobę. Nie wiem ile to wyjdzie bo nie wiadomo ile będzie musiała w dt przebywać.

Jeżeli będziecie wpłacać na konto kropkowe to dopiszcie do wpłaty swój nick i koniecznie że to dla Miki jest.
Trzeba cioteczki działać szybko. Nie ma sensu żeby siedziała długo w dt więc na sterylkę jak najszybciej trzeba uzbierać.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Część przeleję z funduszu schroniska elbląskiego.
Poproszę też o pomoc znajomych z innych for dyskusyjnych, mam nadzieję, że pomogą. Zmienię tytuł wątku.

Na szczęście trafiła do bezpiecznego domu tymczasowego.
Jednak musimy uregulować dług- pozatym sunia przed adopcją KONIECZNIE musi zostać wysterylizowana, zaszczepiona.
Zbieramy pieniądze.
Sunia w schronisku nie przeżyłaby zimy. Może nie ze względu temperatur, a tego, że non stop była gryziona, dominowana.
Proszę wszystkich o pomoc finansową- DO MIKI UŚMIECHNĘŁO SIĘ SZCZĘŚCIE- ale trzeba pomóc!
Sama nie jestem w stanie pokryć wszystkich kosztów.
Zbieramy ok. 250zł
Pieniądze proszę wpłacać na konto:
50 10205558 1111 106220901152
Ewa Pacałowska, Michał Miąskiewicz
z dopiskiem: "Rybcia-dla Miki" lub "Rybcia-na Mikę", dlatego, iż ja zajmowałam się adopcją małej i ja ponoszę odpowiedzialność za pieniążki, które trzeba dostarczyć jak najprędzej!
Prosze pisać tu o wpłatach na konto.
Dziękuję.
I proszę o pomoc najbardziej jak potrafię!

Poprosiłam o pomoc tutaj:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2618009#2618009
http://www.********.com/forum/showthread.php?p=121348#post121348
http://www.********.com/forum/showthread.php?p=121351#post121351
http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?p=119585#119585

Bazarek na Mikę:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97746

Posted

Madziu, ile wpłacisz? Muszę mieć chociaż mniej więcej sprecyzowane kwoty- żeby wiedzieć ile brakuje- ja dam od siebie- nie z funduszu schroniskowego (bo on się już kończy) 50zł.
Wpłacę je na konto kropkowe już jutro.

Posted

Na kilku długich i "dobrze zarabiających" bazarkach poprosiłam o pomoc. Choćby 10zł mogliby przeznaczyć na Mikę. Wierzę w to, że szybko uda mi się zebrać kasę! :)