Anula Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Zaglądam i ja do Lili jeżeli tylko jakiś post jest napisany.Wspaniała fotka,jak bardzo cieszy i podtrzymuje na duchu,że warto pomagać takim psiakom jak Lilka,Dyzio i innym. A co u Dyzia słychać,nie wiem może przegapiłam,były fotki wstawione z Dyziowego domku? Quote
Lida Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Zachwycam się i bynajmniej nie dlatego, ze Loczka kazała ;-) Lubię patrzeć na relację dziecka i psa. Zawsze takie foty mnie rozczulają. Zeby jeszcze moje sierotki znalazły taki fajny domek... Quote
Yoana Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Zgodnie z "rozkazem" zachwycam się ! Cudna fotka- proszę o więcej :D Quote
Loczka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 A co u Dyzia słychać,nie wiem może przegapiłam,były fotki wstawione z Dyziowego domku? No właśnie. Też jestem bardzo ciekawa co słychać u dawnego kolegi naszej Lili. Nie wiem, kogo o to podpytać.... Zachwycam się i bynajmniej nie dlatego, ze Loczka kazała ;-) To nie ja, to Romka kazała się zachwycać. Sama byłam zaskoczona, że to zdjęcie wyszło poza komórkę Romki, ale oczywiście nie mam nic przeciwko :-) Quote
Romka Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Spróbuję zadzwonić do domku Dyzia.Zwykle więcej wieści miała hop :smile: Sama jestem ciekawa jak wygląda Dyzio,pewnie zarósł urwis kochany :smile: Quote
hop! Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Spróbuję zadzwonić do domku Dyzia.Zwykle więcej wieści miała hop :smile: Sama jestem ciekawa jak wygląda Dyzio,pewnie zarósł urwis kochany :smile: Weź sprawy w swoje ręce. Pani Dyzia zawsze obiecuje, że jej syn wyśle zdjęcia i kończy się na obietnicach. ;-) Quote
Loczka Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Bardzo jestem ciekawa jak teraz wygląda Dyzio...... Jego sierść daje wiele możliwości cięcia i ograniczeniem jest jedynie nieograniczona wyobraźnia psiego fryzjera :hmmmm: Quote
Romka Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Dzwoniłam dziś do domku Dyzia,pani obiecała zdjęcia. ;-) Jak będzie tak jak zawsze czyli zdjęć nie będzie,będę wiercić dziurę w brzuchu.U Dyzia ,jak zapewniła wszystko w najlepszym porządku... Quote
hop! Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Może ktoś powinien odwiedzić Dyzia z aparatem? ;-) Quote
Romka Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Też o tym myślałam,napiszę do Jo37,może będzie chciała odwiedzić Dyzia :smile: Quote
Toska1 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Też o tym myślałam,napiszę do Jo37,może będzie chciała odwiedzić Dyzia :smile: oj fajnie by było Dyziowe fotki zobaczyć ! Quote
Anula Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Jo37 odezwała się? Może umówi się z Panią na fotki Dyzia? Quote
Loczka Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ja nadal wierzę w to, że w tym roku zobaczymy jeszcze zdjęcia szczęśliwego Dyzia. Quote
hop! Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ja nadal wierzę w to, że w tym roku zobaczymy jeszcze zdjęcia szczęśliwego Dyzia. Są! Są zdjęcia Dyzia! Jaki on cudny! Wybrałam moim zdaniem najładniejsze zdjęcia, ale jest więcej. Może Romka wstawi. :-) Quote
Loczka Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Nie poznałabym go! Na zdjęciach jeszcze z hoteliku wygląda inaczej. Jednak u psiaków długowłosych podobnie jak u kobiet - fryzura może sprawić, że jest się nierozpoznawalnym :-) Bardzo się cieszę, że Dyzio jest szczęśliwy i kochany. Quote
Toska1 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 O jaki piękny Dyzio :loveu: wygląda jak pluszowa maskotka :) uroczy, zadbany i kochany - o takim życiu dla Dyzia wszystkie marzyłyśmy ! żyj zdrowo i długo Dyzieńku :loveu: Quote
docha Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 oczka i nochal brązowy Dyziulka. Jest zadbany i w dobrej kondycji. Wstawcie wszystkie zdjęcia. Tyle czasu czekałyśmy na niego. Quote
Yoana Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Cudny chłopaczek :loveu: Jak możecie to wklejcie wszystkie zdjęcia- nacieszymy oczy :D Quote
Romka Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 To JEST MÓJ DYZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile: :smile: :smile: JAKI ON CUDNY!!!!!!!!!!!!!!! :smile: :smile: :smile: Zaraz zaglądam na pocztę Quote
Romka Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Dziewczyny ma zrobione albumy już 2 dni temu,ale nie mogę zalogować się na onecie.Wyrzuca mnie,a tam mam albumy.Spróbuję póznym wieczorem. Quote
Bogusik Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ale niespodzianka! Cudowny i taki zadbany Dyziulek :smile: Kochany maluszek... :smile: Quote
Romka Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 No dziś mogę się zalogować i wrzucam Dyzia :smile: :smile: :smile: Quote
Recommended Posts