Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam i ja do Lili jeżeli tylko jakiś post jest napisany.Wspaniała fotka,jak bardzo cieszy i podtrzymuje na duchu,że warto pomagać takim psiakom jak Lilka,Dyzio i innym.
A co u Dyzia słychać,nie wiem może przegapiłam,były fotki wstawione z Dyziowego domku?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zachwycam się i bynajmniej nie dlatego, ze Loczka kazała ;-) Lubię patrzeć na relację dziecka i psa. Zawsze takie foty mnie rozczulają. Zeby jeszcze moje sierotki znalazły taki fajny domek...

Posted

A co u Dyzia słychać,nie wiem może przegapiłam,były fotki wstawione z Dyziowego domku?

No właśnie. Też jestem bardzo ciekawa co słychać u dawnego kolegi naszej Lili. Nie wiem, kogo o to podpytać....

Zachwycam się i bynajmniej nie dlatego, ze Loczka kazała ;-)

To nie ja, to Romka kazała się zachwycać. Sama byłam zaskoczona, że to zdjęcie wyszło poza komórkę Romki, ale oczywiście nie mam nic przeciwko :-)

Posted

Spróbuję zadzwonić do domku Dyzia.Zwykle więcej wieści miała hop :smile: Sama jestem ciekawa jak wygląda Dyzio,pewnie zarósł urwis kochany :smile:

Posted

Spróbuję zadzwonić do domku Dyzia.Zwykle więcej wieści miała hop :smile: Sama jestem ciekawa jak wygląda Dyzio,pewnie zarósł urwis kochany :smile:

Weź sprawy w swoje ręce. Pani Dyzia zawsze obiecuje, że jej syn wyśle zdjęcia i kończy się na obietnicach. ;-)

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo jestem ciekawa jak teraz wygląda Dyzio...... Jego sierść daje wiele możliwości cięcia i ograniczeniem jest jedynie nieograniczona wyobraźnia psiego fryzjera  :hmmmm:

Posted

Dzwoniłam dziś do domku Dyzia,pani obiecała zdjęcia. ;-) Jak będzie tak jak zawsze czyli zdjęć nie będzie,będę  wiercić dziurę w brzuchu.U Dyzia ,jak zapewniła wszystko w najlepszym porządku...

• 3 weeks later...
Posted

Ja nadal wierzę w to, że w tym roku zobaczymy jeszcze zdjęcia szczęśliwego Dyzia. 

Są! Są zdjęcia Dyzia! Jaki on cudny!

863338043172.jpg

8009349d007e.jpg

Wybrałam moim zdaniem najładniejsze zdjęcia, ale jest więcej. Może Romka wstawi. :-)

Posted

Nie poznałabym go! Na zdjęciach jeszcze z hoteliku wygląda inaczej. Jednak u psiaków długowłosych podobnie jak u kobiet - fryzura może sprawić, że jest się nierozpoznawalnym :-)

Bardzo się cieszę, że Dyzio jest szczęśliwy i kochany.

Posted

O jaki piękny Dyzio :loveu:
wygląda jak pluszowa maskotka :)
uroczy, zadbany i kochany - o takim życiu dla Dyzia wszystkie marzyłyśmy !
żyj zdrowo i długo Dyzieńku :loveu:

Posted

To JEST MÓJ DYZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile:  :smile:  :smile:

JAKI ON CUDNY!!!!!!!!!!!!!!! :smile:  :smile:  :smile:

Zaraz zaglądam na pocztę