Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pakiet- super!!! to ja może już rozdysponuję ogłoszenia przeznaczone dla Lilki na inne psiaki. Hop, wymiziaj białasa:)

Posted

[quote name='magenka1']może do pakietu hop dorzuci jakiegoś łobuza :)[/QUOTE]

[quote name='Lida']Kofiego ;-)[/QUOTE]

Chętnie. :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='hop!']Mnie się też podoba, ale to nowa rodzina Lilki zadecyduje w sprawie imienia. :-)
toż to oczywista oczywistość :evil_lol:

[quote name='hop!']Zobaczcie "pakiet startowy", który przygotowała dla Lilki Loczka... :-)

Fajny? :lol:
full wypas :evil_lol:
jak do pakietu nasza Lilka dostanie jeszcze duuużo miłości od nowej rodzinki to będzie wielce szczęśliwym psem :lol:

Posted

My tu się cieszymy, żartujemy, a Lilka jeszcze nie pojechała do domu stałego. Sprawa adopcji rozstrzygnie się ostatecznie w sobotę. Wykąpię pannę, bo jest nieco zakurzona. ;-)

Posted

wiem ,że hop! to wie, ale może Loczka przeczyta to co napisałam na wątku hotelikowym
Ładny zestaw czeka Na Lilkę ,ale myślę ,że na początek lepiej ,żeby nie prowadzili jej na automatycznej smyczy tylko na zwykłej.
Automaty lubią wypadać z ręki, a wtedy pies ucieka przed potworem , który ją goni.
Poza tym trzeba trochę nabrać wprawy w posługiwaniu się nią.
O tym zapomniałam powiedzieć przyszłemu DS. Mam nadzieję ,że Loczka przeczyta albo hop! udzieli stosownych instrukcji.
Bardzo nie chciałabym brać udziału w akcji poszukiwawczej szczególnie ,że w przyszłym tygodniu nie ma mnie we Wrocławiu.

Posted

[quote name='Poker']wiem ,że hop! to wie, ale może Loczka przeczyta to co napisałam na wątku hotelikowym
Ładny zestaw czeka Na Lilkę ,ale myślę ,że na początek lepiej ,żeby nie prowadzili jej na automatycznej smyczy tylko na zwykłej.

W "pakiecie startowym" jest zwykła smycz i flexi. Zgodnie z Pani podpowiedzią zaczniemy od tej zwykłej. Dziękuję za wyjątkowe zaangażowanie i szczególną troskę o przyszłe losy Lilki :-)

Posted (edited)

[quote name='Loczka']W "pakiecie startowym" jest zwykła smycz i flexi. Zgodnie z Pani podpowiedzią zaczniemy od tej zwykłej. Dziękuję za wyjątkowe zaangażowanie i szczególną troskę o przyszłe losy Lilki :smile:[/QUOTE]
Cieszę się za zrozumienie.
My tu wszystkie jesteśmy zakręcone :evil_lol:.
Zbyt wiele razy brałam udział w poszukiwaniu psów i dlatego boję się ucieczek.A życie przynosi sytuacje jakich człowiek nie wymyśli.

Edited by Poker