Poker Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ale roześmiany pychol [url]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79912992bfaa.jpg[/url] :multi: Quote
docha Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Lila farciara ślicznie chodzi na smyczy i nawet nie przypuszczałyśmy, że stanie sie taką radosną podróżniczką. Loczka, nie wiem czy wiecie, a może Lila już ma paszport? Pies wyjeżdżając zagranicę musi mieć swój paszport, a zwłaszcza Czesi są upierdliwi jakby coś się wydarzyło. Quote
Loczka Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Lila nie ma paszportu. Nie planowaliśmy przekraczania granicy. Weszliśmy po polskiej stronie, a potem tak jakoś samo wyszło.... Jest wiele pięknych szlaków po polskiej stronie i tego na razie będziemy się trzymać. Dobranoc. Quote
Loczka Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) [IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60a145c5d420.jpg[/IMG] Edited August 12, 2014 by Loczka Quote
Loczka Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nauczyłam się wklejać zdjęcia na wątku!!!! Od dziś będę już bardziej samodzielna i nie będę musiała fatygować hop! Quote
magenka1 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 my też się cieszymy w jednym poście może wkleić 5 zdjęć takie wymogi dogo Quote
Jara Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 To kolejny psiak z łowickiego schornu, który w nowym domy wygląda jakby był tam od zawsze ;) Quote
hop! Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Loczka']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nauczyłam się wklejać zdjęcia na wątku!!!! Od dziś będę już bardziej samodzielna i nie będę musiała fatygować hop![/QUOTE] Cieszę się tak samo jak Ty albo nawet bardziej. ;-) Musisz wstawiać zdjęcia zmniejszone, bo łamiesz regulamin forum. ;-) Cytuję: [B]"6. ZDJĘCIA a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. Mimo zainstalowanego skryptu zmniejszającego zdjęcia moderatorzy będą zamieniać na linki te, które przekraczają regulaminowy rozmiar. b) Nie cytuj już zamieszczonej fotki. Jeśli jednak jest to niezbędne, to cytowane zdjęcie zamieniaj na link. c) W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. d) Pomiędzy zdjęciami zrób odstęp, aby fotografie nie zlewały się ze sobą. Fotki, które łamią regulamin będą usuwane lub zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – mod pomoże. "[/B] Quote
Loczka Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='hop!']... Musisz wstawiać zdjęcia zmniejszone, bo łamiesz regulamin forum. ;-) [/QUOTE] .....Czyli tak mi się tylko wydawało, że już umiem..... :placz: Postaram się następnym razem stanąć na wysokości zadania i wkleić zdjęcia nie narażając się na gniew moda. A jak nie wyjdzie to zawsze mogę wrócić do już niejednokrotnie przetestowanej przeze mnie na tym wątku metody umieszczania zdjęć, prawda hop! ? ;) Quote
Poker Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Loczka']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nauczyłam się wklejać zdjęcia na wątku!!!! Od dziś będę już bardziej samodzielna i nie będę musiała fatygować hop![/QUOTE] Gratulacje.Zdjęcie może maksymalnie być wielkości 640 X 480. Trzeba ustawić rozmiar przy wgrywaniu zdjęcia. Quote
hop! Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Loczka'].....Czyli tak mi się tylko wydawało, że już umiem..... :placz: Postaram się następnym razem stanąć na wysokości zadania i wkleić zdjęcia nie narażając się na gniew moda. A jak nie wyjdzie to zawsze mogę wrócić do już niejednokrotnie przetestowanej przeze mnie na tym wątku metody umieszczania zdjęć, prawda hop! ? ;)[/QUOTE] Umiesz. Tylko przed wstawieniem musisz zmniejszyć zdjęcie albo... Zaraz podam Ci prosty sposób na wrzucanie fotek - w prywatnej wiadomości. ;-) Quote
hop! Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Dzisiaj zadzwoniłam do pani Dyzia, żeby zapytać, co słychać i przypomnieć o obiecanych zdjęciach. Dyzio i Tekla byli na wakacjach z synem pani i jego narzeczoną. Pani Dyzia spędziła wakacje z koleżanką i niesfornym buldogiem angielskim, który chrapał, atakował inne psy, ciągnął na smyczy jak wół, niszczył (zniszczył pani dwie pary butów) i gwałcił np. nogi... Pani z radością wróciła do domu do swoich kulturalnych i cudownych piesków - Dyzia i Tekli. Dyzio dwa razy był u fryzjera. Wzbudza zainteresowanie i podziw. Pani powiedziała, że wygląda pięknie, jest super grzeczny i ułożony. Zdjęcia będą. :lol: Quote
zachary Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) Kto by pomyślał,że z Dyziulka taki młodzieniec z wysoką kulturą....:loveu: Edited August 21, 2014 by zachary Quote
Romka Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='zachary']Kto by pomyślał,że z Dyziulka taki młodzieniec z wysoką kulturą....:loveu:[/QUOTE] Zachary,a wszystkiego nauczył się w hoteliku u hop;):lol: ,w schronisku raczej nie miał dobrych wzorców:lol: Quote
Loczka Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Dawno tu nie zaglądałam. Dzisiaj minął dokładnie miesiąc od kiedy Lila jest z nami. Dokładnie o tej porze byliśmy już w drodze z Łodzi do Wrocławia. Nie będę się rozpisywać, dziękować - nadal podtrzymuję wszystkie wcześniejsze podziękowania :Rose: U nas bez zmian. :multi::multi::multi: Quote
zachary Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 I oby tak wspaniale pozostało!:multi: Bardzo się cieszę,że Liluś kochana jest w swoim domku:loveu: Quote
b-b Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 [quote name='zachary']I oby tak wspaniale pozostało!:multi: [COLOR=#d3d3d3]Bardzo się cieszę,że Liluś kochana jest w swoim domku[/COLOR]:loveu:[/QUOTE] Trzymamy za to kciuki :) Quote
hop! Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Za kolejne wspaniałe miesiące... :drink1: :lol: ;) Quote
Toska1 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 piękna fotka :) nie ma to,jak wspólna podusia :) Quote
Loczka Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 A jednak ktoś tu zagląda? Myślałam, że ten wątek umarł śmiercią naturalną po adopcji Lilki. Romka zaskoczyła mnie wklejając to zdjęcie... I jeszcze Toska1 tu zajrzała! To miłe! Lila z Artkiem stanowią zgrany duet. Ich relacji obawiałam się najbardziej,a jednak jako dwójka najmłodszych w stadzie łajnie się ze sobą zżyli. Quote
Toska1 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 pewnie, że zagląda :) i stale nowych wieści wypatruje :) i pozdrawia :) Quote
zachary Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Jakie boskie zdjęcie! :loveu: Cudowna chwila została uwieczniona :kiss_2: . Można podziwiać nieustająco a jak łapie za serducho! Quote
Recommended Posts