Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro zadzwonię do pani z Bródna. Co do wyjazdów, to
z tego co wiem , psiaki z domku na Hożej wyjeżdżają latem nad morze.
Pani wraca z Wałbrzycha w czwartek.

Posted

Tak,wszyscy czekają...

A ja mam też w schronisku takie cudo:

[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/248x354q90/59/fstb.jpg[/IMG]

Murzynek,nikt nie pyta,nawet z wyróżnienia...

Posted

to jest kwestia mody na psa.
...aaaaaaaa nasz Dyzio słodki. Ja go chcę!!!! Zobaczcie jak on ma już pięknie osowjone oczka. Oj, czuję, że Hop też skradł serce;)

siedzimy cicho i czekamy, w zasadzie Dyzio ma już swój ds, tylko nie wiemy który? Rozmyślam o nim i chyba jednak Bródno- mnie by przekonało z opisu Romki oczywiście. Poczekamy na info od Jo37.

Posted

[quote name='docha']to jest kwestia mody na psa.
...aaaaaaaa nasz Dyzio słodki. Ja go chcę!!!! Zobaczcie jak on ma już pięknie osowjone oczka. Oj, czuję, że Hop też skradł serce;)

siedzimy cicho i czekamy, w zasadzie Dyzio ma już swój ds, tylko nie wiemy który? Rozmyślam o nim i chyba jednak Bródno- mnie by przekonało z opisu Romki oczywiście. Poczekamy na info od Jo37.[/QUOTE]

Wszystkie psiaki lubię - nawet te psotne i trudne. ;) Zależy mi, żeby trafiały do dobrych domów. Faktycznie Dyzio jest szczególnie słodki, grzeczny i delikatny. W stosunku do innych psów jest bardzo podporządkowany i uległy. Myślę, że jako jedynak byłby najszczęśliwszy, ale dom z innym, miłym psiakiem też wchodzi w grę. Najważniejsze, by obiektywnie wybrać dom najlepszy dla Dyzia. :)

Posted

I ja też czekam co los Dyziowi przyniesie:)

A to czarne cudeńko prześliczny diabełek:)
Co ludzie chcą od tego umaszczenia?:roll:

Posted

Zakończył się bazarek dla Dyzia :)
Proszę skarbniczkę o dane do wpłaty bo nie mogę wysyłać PW do cioteczek :)

Posted

[quote name='magenka1']już podaję :)[/QUOTE]
Pięnie dziękuję :)
PW dotarła. Będą tylko 3 wpłaty bo dwie ciocie zrobiły więsze zakupy:)

Posted

Jo37 była wczoraj na wizycie przedadocyjnej,rozmawiałyśmy już po wizycie.Chyba mogę zdradzić ,a Jo37 jest przed kolejną wizytą w domku na Hożej,że domek na Bródnie oceniła jako wspaniały.:lol:
Ja natomiast zadzwoniłam wczoraj do domku na Bródnie i poprosiłam o wstrzymanie wizyty w hoteliku,pani chciała poznać Dyzia już w środę,ale z uwagi na kolejną wizytę przedadopcyjną poprosiłam panią o wstrzymanie wizyty.Jest to uczciwe wobec wszystkich.I darczyńców i pani z Hożej,Jo37 i Dyzia.:lol:
Pani przyjęła to ze zrozumieniem.:lol:Bardzo dziękujemy!:lol:

Posted (edited)

To ja się pochwale, że z bazarku dla Dyzia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252090-ROZLICZAM-Kardigany-golfy-DUŻE-na-hotelik-dla-Dyzia-do-7-04-20-00[/URL] uzbierało się 101zł co daje jako "moje zobowiązanie" dopłatę do hoteliku za kwiecień i maj :)
Magenka1 to potwierdzi jak dojdzie do niej moja wpłata od cioteczki Wawer:)

Edited by b-b
Posted

U mnie też dzisiaj się kończy bazaro dla Sawany i Dyzia.Zobaczymy jaki będzie wynik.
Dyziulku kochany idź do swojego domku jak najszybciej bo za bardzo się przyzwyczaisz do hop! i będziesz płakuniał za nią.

Posted

[quote name='Toska1']a ja jeszcze czekam na dwie wpłaty z mojego bazarku...
dajcie nr konta do wpłaty dla Dyzia !
głaski dla uroczego Dyzieńka :)[/QUOTE]

już wysyłam

Posted

Przelew na 92 zł dla Dyzia z mojego bazarku już poszedł :)
po otrzymaniu proszę o potwierdzenie na wątku bazarku :
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251989-KONIEC-Po-ciuchy-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-zapraszamy-go%C5%9Bci-!-Dla-Kajko-i-Dyzia-do-2-04-godz-21?p=22003750#post22003750[/url]

Posted

Dyzio Dyzio gdybyś wiedział co się dla ciebie szykuje to byś pewnie spać nie mógł :D
Ja sama jestem strasznie ciekawa jaka decyzja zapadnie :)

Posted (edited)

A ja miałam znów 2 telefony w sprawie Dyzia,ale te dwa domki,które sprawdzamy są jednak najfajniejsze.:lol:

Edited by Romka