ewu Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Musia jest zadowolona, Państwo ją kochają i oby tak było zawsze...(tfu, tfu:):)) Quote
ewu Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Tyle złego ta kruszynka wycierpiała , musi Musi być teraz dobrze:):):) Quote
elik Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 ewu napisał(a):Znowu mnie fachowiec odpiął od netu.... U Musi wszystko super:) Mam fotki ze spaceru z nową Rodziną ale nie umiem wstawić. Uśmiecham się o pomoc, plizzzzzzzzzzzzz:):) Basiu, nie proś, tylko ślij :) Być może wstawię dopiero pod wieczór, bo dzisiaj jedziemy z Nutką do Krakowa - wyciąganie szwów. Maleństwo, będzie się bała :( Quote
gluchypies Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Bardzo się cieszę, ze szczęścia Musi i czekam na fotki :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 ewu napisał(a):Musia jest zadowolona, Państwo ją kochają i oby tak było zawsze...(tfu, tfu:):)) Ale się cieszę!!! :multi::multi::multi: Quote
elik Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='ewu']Fotki pofrunęły:) I przyfrunęły :) Pysiu roześmiany, czyli sunia szczęśliwa :) Quote
elik Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 ewu napisał(a):Dziękuję Elu:):):) Bardzo proszę, polecam się na przyszłość :eviltong: Quote
ewu Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Myślę,że już mogę podziękować Wszystkim za pomoc dla Musi. Wandzi Szostek za uratowanie Musi za tę całą potworną noc , Magdzie z Warszawy za wspaniałą opiekę i ofiarowanie Musi domu tymczasowego, Organizacji Pies na Zakręcie za opiekę finansową i weterynaryjną. Dziękuję , Musia żyje tylko dzięki Wam:loveu::loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Poprawna Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Miała szczęście, że spotkała na swej drodze wspaniałych ludzi :) Quote
elik Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='ewu']... Dziękuję , Musia żyje tylko dzięki Wam:loveu::loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: I dzięki Tobie Basiu, że czuwałaś nad wszystkim, koordynowałaś i pukałaś gdzie trzeba, żeby uzyskać pomoc dla suni :loveu::loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:. Quote
kolejna kobietka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Piękne foteczki! :) Cudna, szczęśliwa Musia :loveu: Quote
elik Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Piękne foteczki! :) Cudna, szczęśliwa Musia :loveu: A dzisiaj kolejne fotki szczęśliwej mamuśki :loveu: Słodkiego, miłego życia :) Quote
elik Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Piękne foteczki! :) Cudna, szczęśliwa Musia :loveu: A dzisiaj kolejne fotki szczęśliwej mamuśki :loveu: Słodkiego, miłego życia sunieczko :) Quote
gluchypies Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Piękna, szczęśliwa :) Cudowne zdjęcia! :loveu: Quote
Gusiaczek Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Cudownie! :) żyjcie długo i szczęśliwie :loveu: Quote
elik Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='gluchypies']Piękna, szczęśliwa :) Cudowne zdjęcia! :loveu: Ona jest faktycznie śliczna :) Quote
ewu Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='elik']Ona jest faktycznie śliczna :) Elu -dziękuję:) U Musi super,bardzo ją wszyscy kochają:) Quote
kolejna kobietka Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='elik']A dzisiaj kolejne fotki szczęśliwej mamuśki :loveu: Piękne!!! :loveu: te oczka, ta minka, samo szczęście :) Quote
ewu Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 Mam kolejne wieści, Musia jest oczkiem w głowie swoich Państwa. Są bardzo zadowoleni. Quote
Recommended Posts