Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wieczorem Aisza znowu nabrzmiała i dzisiaj pojechałyśmy do lecznicy. Sunia dostała środek przeciw obrzękowy, tym razem długo działający ale zobaczymy jak zadziała na jej organizm. Zapłaciłam 35 zł.

Pomimo tych wszystkich przeciwności to bardzo pogodna i ciesząca się życiem sunia - aż beczeć się chce, że to dziadostwo nie chce odpuścić :-(

25rzimd.jpg

e87l38.jpg

15cchx.jpg

Posted

Ryczeć się chce, ale dopóki Aiszunia jest radosna, ma apetyt, energię, której niejeden młody pies może pozazdrościć,

to o ile cokolwiek będzie dało się zrobić, żeby ten stan utrzymać, to nie odpuścimy.

• Upvote 3
Posted

Ryczeć się chce, ale dopóki Aiszunia jest radosna, ma apetyt, energię, której niejeden młody pies może pozazdrościć,

to o ile cokolwiek będzie dało się zrobić, żeby ten stan utrzymać, to nie odpuścimy.

Nie odpuścimy, musimy walczyć o nasze słoneczko kochane.

• Upvote 1
Posted

Nie odpuścimy, musimy walczyć o nasze słoneczko kochane.

Aiszunia kochana, oczywiście, że musimy walczyć.

Z finansami krucho, zaraz zrobię przelew za wczorajszą wizytę i zostanie 3,35,-.

Posted

Serce rośnie jak patrzę na Waszą walkę o kochaną psinkę. Jak z finansami krucho to może podrzucę chociaż parę groszy? Jeśli potrzebne to poproszę o numer konta.

Posted

Serce rośnie jak patrzę na Waszą walkę o kochaną psinkę. Jak z finansami krucho to może podrzucę chociaż parę groszy? Jeśli potrzebne to poproszę o numer konta.

Jeszcze niedawno  na koncie Aiszuni była spora kwota, ale leczenie wszystko pochłonęło.

Dobrze, że są stałe delkaracje.

Radku, będziemy wdzięczne za każdy grosz - bardzo dziękujemy!!!

Jak tu nie walczyć o psinę, jeśli ona jest radosna i pełna chęci do życia?!

Posted

Radku pięknie dziękujemy!!!

Posted

milosc1.gifserdunko koachane cudna 

ech zycie zycie ......

sciskam ogromnie sciskam za Aiszuniateczkomilosc1.gif

oby jak najdluzej bez bolu i strasznego cierpienia 

cudna kruszyneczko 

przelalam choc ciutke do Gabryni

Posted

Aisza, trzymaj się psinko, przesyłam ciepłe myśli. Właśnie poszedł przelew dla Aiszy. Nie mogłem niestety więcej niż 20 złotych, przynajmniej na obecną chwilę.

Posted

Aisza, trzymaj się psinko, przesyłam ciepłe myśli. Właśnie poszedł przelew dla Aiszy. Nie mogłem niestety więcej niż 20 złotych, przynajmniej na obecną chwilę.

Radku, bardzo dziękujemy!!! Jak pieniążki będą na koncie zaraz wpiszę w rozliczenie